Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Final gibi bölüm arkadaş bu ne? Jesse baba sen çok yaşa. O evden yaralanmadan çıksalardı zaten yuh derdim. Kesin Jesse kurtarır bunları. İçin iyi çocuğun junkie falan ama. Adam gibi adam.

Mesaj tarihi:

Off bu bölüm neydi böyle ya. Heyecandan izleyemedim neredeyse. Umarım Gus ve Mike ölmez şu an benim kendilerine Walt'dan daha çok sempatim var lol. Kartel'e ders verdikleri iyi oldu

Mesaj tarihi:
goldbären said:

topal çocuk değnekleri bırakıp koştu bir de

çok duygusal bir andı
walter jr ı canlandıran eleman normalde de beyin felci geçirmiş diye okumuştum sanki bir yerlerde.
Mesaj tarihi:
dizi güze dizi de benim görmek istediğim şekilde gitmiyor. kendi halinde bir adamın uyuşturucu baronuna dönüşünü görmek daha keyifli olurdu. gerçi adamın nerede ne şekil psikopata bağlayacağı belli değil.
Mesaj tarihi:
aksine bu kadar zamanda senede 7 milyon kazanır olması daha gerçekçi bence.

hani kimya bilerek shortcut çekmek iyi, ama doğma büyüme serseri olmadıktan sonra bazı şeyleri öğrenip de baron olması daha zor birinin.

o yüzden böylesi daha doyurucu bana göre.
Mesaj tarihi:
Harir said:

of yine çok iyi bölüm.Jessi ikisini de öldürüp bütün işi bitirebilir ama yapmaz tabi.Walter duyarsa delirir harbiden sdf

ya senle döneriz ya hiç dönmeyiz lafından sonra pinkman hayatta gidip o ikisine bir şey yapmaz bence.

Mesaj tarihi:

mike'ın vurulma sahnesini açıp bi tekrar izleyin. mike tam vurulmadan once jesse'ye silah çekiyo, tam vurucakkende vuruluyo o sırada. bi iş var sanki orda.

Mesaj tarihi:
kkk said:

mike'ın vurulma sahnesini açıp bi tekrar izleyin. mike tam vurulmadan once jesse'ye silah çekiyo, tam vurucakkende vuruluyo o sırada. bi iş var sanki orda.

oha dikkat etmemiştim. ciddi sıkacak gibi bakışlar falan
Mesaj tarihi:

jesse yi öldürmek isteseler baştan içirirlerdi ki zaten o içkiyi.Bence mike orda kendisini vuran adami görüyo, ki daha cartelin alanından çıkmadan fazladan silahli bi adam fena olmazdı yani

Mesaj tarihi:

bence

arabanın kapısını kapamadan kolunu aradan uzatması direk kıllandırdı. başka eleman görse o yöne bakmaz yau. şu saatten sonra jesseyi satarlarsa allah bin belalarını versin bunların sdfsdf

Mesaj tarihi:
huun said:

dizi güze dizi de benim görmek istediğim şekilde gitmiyor. kendi halinde bir adamın uyuşturucu baronuna dönüşünü görmek daha keyifli olurdu. gerçi adamın nerede ne şekil psikopata bağlayacağı belli değil.

aynen.. baron olmasa bile, badass bi eleman olup çıkmasını bekliyodum iyiden iyiye. yine de iyi iyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...