Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Final gibi bölüm arkadaş bu ne? Jesse baba sen çok yaşa. O evden yaralanmadan çıksalardı zaten yuh derdim. Kesin Jesse kurtarır bunları. İçin iyi çocuğun junkie falan ama. Adam gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 10dk kaldı lan çok heycanlandım.Ne oluyor acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 skyler ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gebersin ya uyuz oluyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 topal çocuk değnekleri bırakıp koştu bir de çok duygusal bir andı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 jesse nin labaratuarda kimyagere verdiği ayarda titredim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Off bu bölüm neydi böyle ya. Heyecandan izleyemedim neredeyse. Umarım Gus ve Mike ölmez şu an benim kendilerine Walt'dan daha çok sempatim var lol. Kartel'e ders verdikleri iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 goldbären said: topal çocuk değnekleri bırakıp koştu bir de çok duygusal bir andı sşldkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 of yine çok iyi bölüm.Jessi ikisini de öldürüp bütün işi bitirebilir ama yapmaz tabi.Walter duyarsa delirir harbiden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 goldbären said: topal çocuk değnekleri bırakıp koştu bir de çok duygusal bir andıwalter jr ı canlandıran eleman normalde de beyin felci geçirmiş diye okumuştum sanki bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hafif cerebral palsy varmış evet. elemanın durumu harbiymiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bu jesse %96 mı ne yaptı takla atıcaktı walter %99.8 mi ne yapıodu o olayı hatırlayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 zaten o yüzden başlangıç için iyi muhabbeti yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dizi güze dizi de benim görmek istediğim şekilde gitmiyor. kendi halinde bir adamın uyuşturucu baronuna dönüşünü görmek daha keyifli olurdu. gerçi adamın nerede ne şekil psikopata bağlayacağı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 aksine bu kadar zamanda senede 7 milyon kazanır olması daha gerçekçi bence. hani kimya bilerek shortcut çekmek iyi, ama doğma büyüme serseri olmadıktan sonra bazı şeyleri öğrenip de baron olması daha zor birinin. o yüzden böylesi daha doyurucu bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 jesse baron olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Harir said: of yine çok iyi bölüm.Jessi ikisini de öldürüp bütün işi bitirebilir ama yapmaz tabi.Walter duyarsa delirir harbiden sdf ya senle döneriz ya hiç dönmeyiz lafından sonra pinkman hayatta gidip o ikisine bir şey yapmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 mike'ın vurulma sahnesini açıp bi tekrar izleyin. mike tam vurulmadan once jesse'ye silah çekiyo, tam vurucakkende vuruluyo o sırada. bi iş var sanki orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kkk said: mike'ın vurulma sahnesini açıp bi tekrar izleyin. mike tam vurulmadan once jesse'ye silah çekiyo, tam vurucakkende vuruluyo o sırada. bi iş var sanki orda. oha dikkat etmemiştim. ciddi sıkacak gibi bakışlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 jesse yi öldürmek isteseler baştan içirirlerdi ki zaten o içkiyi.Bence mike orda kendisini vuran adami görüyo, ki daha cartelin alanından çıkmadan fazladan silahli bi adam fena olmazdı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bence arabanın kapısını kapamadan kolunu aradan uzatması direk kıllandırdı. başka eleman görse o yöne bakmaz yau. şu saatten sonra jesseyi satarlarsa allah bin belalarını versin bunların sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Jesse'yi vurmayı düşündüklerini sanmıyorum. Orada Mike kendisini vuran adamı daha vurulmadan görüp silah çekiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ne saçma şeylere takılıyosunuz yau, yok orda bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 huun said: dizi güze dizi de benim görmek istediğim şekilde gitmiyor. kendi halinde bir adamın uyuşturucu baronuna dönüşünü görmek daha keyifli olurdu. gerçi adamın nerede ne şekil psikopata bağlayacağı belli değil. aynen.. baron olmasa bile, badass bi eleman olup çıkmasını bekliyodum iyiden iyiye. yine de iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Adam jessi indirmek istese eline daha net fırsatlar geçmişti ama tanık kalmasın diyede indirmek istemiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar