Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hank'in eye of the tiger söyleyememesi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Sözleri bilmeyip sallaması. Ey ya bu diziye bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Aaron Paul (jesse) en iyi erkek yardımcı oyuncu ödülünü garantiledi herhalde emmy ve golden globe için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 şu diziye kötü diyenler var ya bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kim kötü diyo. hemen ifşa edilsin. bölümde adı yazılsın, banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Give me target name. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Sezon başında ben bi kaç kez dedim of baydı sıkıldım adam gibi kendi temposuna dönsün diye ama kendi içimden, yüksek sesle söylemedim önceki sezonların hatrına ki affettirdiler kendilerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 http://www.memecenter.com/uploaded/Lets-cook_4ea6ff7b91efd2e48eeb75aae0c78633.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 son 5 dk sı bildiğin hassss.. çekerek izledim. sen ne über bi dizisin böyle. oyhşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bildiğin epic ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bu dizi o kadar özel ki, çok yayılmasın diye arkadaşlarıma hiç bahsetmiyorum. izleyen arkadaşlarımla ortamda konuşmuyorum. öyle sahiplendim, özel kalsın istiyorum. gel gelelim netteki yorumlara bakıyorum da sezon sonu bryan canston'u şok etmiş sanırım. baya iddialı geliyorlar. los pollos'la ilgili de eşcinsel geyiği dönüyormuş. hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 skyler'ın at gibi oluşu, lütfen ölsün karizmasını değiştiremedi. mike şu işe bi el at kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Marl0_on said: hank'in eye of the tiger söyleyememesi sdfsd XDXD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PIenC7euPAc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 hahahaha çok iyi söyliyemiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 9 çogiyi bölümdü gerçekten. oha oha oha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 10 nu izlemeyin o zaman NOLUYOR LANNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 cCc gus cCc kendisi de gidici büyük ihtimal,ne zehir'i koydu bilemiyoruz şuan ama,iki parmak atmayla vucuddan atılcak birşey olamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu dizi acayip bi dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAA diye bağırdım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 gus ölmez de mike ölecek bence, jesse de terfi alacak walter da cıldırır jesse gus'ın hayatını kurtarınca sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu kadar müthiş bir dizi daha nasıl yapıcaklar, bilemiyorum ben artık. rage oynamak işe yaramış adeta sdf. ayrıca gus olaydan önce bir şeyler yuttu, ordan kurtarırlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Jesse adam ol la , fırsat varken vur 2 sini de kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 olaydan önce hap aldı + kustugu için etkisini azaltmıştır. jess sağ kol bile olabilir. ikisinin de hayatını kurtardı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 aferin lan jesse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar