yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 http://www.battlefield-heroes.com/home.asp Şurdagördüm, garip geldi. Bi TF havası sezdim sanki o.o aaa, http://www.battlefield-heroes.com/site-images/gfw-cover-medium.jpg It's huge. It's over the top. It'll be designed by you. AND IT'S FREE. *zomg* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 It will be released for the PC as a free download in Summer 2008 bildigin tf2 de, bedava olacaksa gelecek icin bi iddialari vardir saniyorum. Bekleyelim gorelim bakalim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Duyduğuma göre farklı elbiseler, silahlar vb. şeyler para ile alınacakmış. Yani oyunu bedava kuruyorsun fakat silah için 1 dolar ödüyorsun falan filan gibi. Biraz da TF2 kopyasına benziyor. Pek güzel birşey beklemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Bi bu eksikti, FPS oyunlarında reel parayla alınan itemler. 3$'a Rocket Launcher, yürrü beeeeeeeee :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 öyle şey mi olur ya o.o premium falan koyarlar tamam da .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Evilavatar.com 'da öyle diyordu valla. Ben onların yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 arkadaşlar bu baya baya Battlefield ın yenisi sanırım. Sitesinin en altında eşek kadar EA ve DICE amblemi var. ciddi birşey gibi duruyor. öte yandan valve e gönderme olarak benzer bir oyun yapıp bedava olarak dağıtmaları gibi geliyor bana. yani valve e dönüp "ben böyle oyunu bedava dağıtırım!" diyor gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 batllefield + tf2 = çok bomba bi düşünce olmazmı ? düşünsene uçan bi soldier heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 battlefieldin yenisi bad company deil mi be efsane bisi o bu nerden cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bad company diye sevindim o değilmi şimdi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Battlefield 3 geliyor ayrı olarak. Buda başka Battlefield, 2 oyun çıkarıyorlar yani. TF2'yi bariz kıskanmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 tf2nin yanına bile yaklaşamaz bu oyun. oyuncak asker gibi o ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 parayla eşya vs almaca olacaksa reelde patlamasa bile bazılarımız için ruhen patlar o oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Güzel olabilir valla, daha ortada bi trailer bile yokken bişi demek yersiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 copy/paste aga direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 LathspeLL said: Battlefield 3 geliyor ayrı olarak. Buda başka Battlefield, 2 oyun çıkarıyorlar yani. TF2'yi bariz kıskanmışlar :) 3 de modern combat mı olacak? yoksa bi de daha iyi grafikli yeni bf1942 yapılacak deniyordu, öyle mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 modern combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Trailer'i çıkmış buradan izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 oyalanmak için güzel bir oyun olacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Nedense TF2 kadar başarılı ve şirin bulmadım trailer'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bu hep boyle tps gibi mi oynancak ya ? fps olsa daha iyi olurdu... ama guzele benziyor ya... free en azından eheh denemekten zarar gelmez =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 tf2 oynamamış bir insan olarak benim baya hoşuma gitti. bedava olması ayrı bir güzel tabi. araçlar da var uçağın kanadına oturuluyo falan. benim hoşuma gitti. acaip merak ettiğim oyunlar arasına girdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 kfg said: bu hep boyle tps gibi mi oynancak ya ? fps olsa daha iyi olurdu... ama guzele benziyor ya... free en azından eheh denemekten zarar gelmez =)... Oyun FPS, tps değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 yav said: It'll be designed by you. hmm ilginc geldi bu cumle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 balon olur bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar