THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bugun saat 9 da yani 1:30 saat sonra son finale girecem. 48saattir uyumuyorum su an feci etkisini gostermeye basladi uyanik kalmaya calisiyorum konular falan bitti ama pert vaziyetteyim. dayanmam lazim...uyursam 2gun sonra kalkarim muhtemelen final falanda yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 dotaya +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 cs atalım gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 e cik evden o zaman? okula git ya da bi pastahaneye, guzel bi kahvalti yap, kahve ic, birileri ile muhabbet et veya tak kulakliklari muzik dinle. tavsiyem bi şekilde sogugu hissetmen disarda dur, yuru, mayıstıracak mekanlardan uzaklaş sakin kafani bi yere yaslama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Ben o salaklığı bu hafta yaptım işte sen de yapma. Ders çalışcam sabahlıcam sınava gircem rör dedim iki gün uyumadım soğuklarda sağolsun hastalandım bütün hafta evde yattım sınavlar da yalan oldu.şimdi bu hafta giricem diye yine tüm gece çalıştım şimdi yine hayvan gibi öksürüyorum ve burnum akıyor. O sınava gir. Bir dahaki sefere uyu. dory'nin de dediği gibi çık soğukta dur. - oha moda gel. uyumam lazım. uyuyum ben evet - Edit : Çık soğukta dur tabi ama benim gibi grip olacak kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Aynı şekilde tahmini 10 dakika sonra kendimi -30 derece olan sokağa atıp ayılmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kahrolsun finaller! aynısını 3 gün önce yaşadım. artık uyku gelmiyordu cuma gecesi uyucam die sevinirken olmadı uyuyamadım ama sonra cumartesi gecesi kafayı yastığa koymam la pazar akşam 6da uyanmam bir oldu, o kadar çok rüya gördümkü hayatımdaki herkes vardı^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 simdi geldim sinavdan gayette iyi gecti. zaten az uyuyan bi insanimda genelde keyfi uykusuz kaliyordum ilk defa zoraki oldu ve isin sonunda sicak yatagim degil sert sandalye ve sinav kagidi oldu. 2 gun boyunca aldigim balik yagi multi vitamin kahve enerji icecegi bal kaymakin hadi hesabi yok. isin komik yani uyyamiyorum iyimi oturdum anime izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ben de uyumadım geçen 2 hafta finallerden sonra artık tatilde de sabahlıyorum yok yere kafayı yedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 4 günde 13 saatmi ne uyudum tık yok gavur gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 össye hazırlanırken bilmem kaç saat uykusuz bir denemeye gitmiştim en yüksek puanımı o zaman aldıydım :D sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Final zamanı 4 günde 3 saat uyumuştum geçen sene, problem çıkmadı. O zamanlarda insanın bünyesi değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 AthleT said: Aynı şekilde tahmini 10 dakika sonra kendimi -30 derece olan sokağa atıp ayılmayı planlıyorum. aman sonra trabzonsporlu futbolcular gibi kulağın düşmesin sdjfhlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 48saat uykusuz kalip sinava girmek? eğer bu kişi bensem, sınavında bana gireceğine delalet etmektedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sınavlar bitti ben hala uyuyamıyorum ben ne anladım bu işten.ne lanet bişi ya uyumak istiyorum uyuyamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ayran iç bi de o her zaman öyledir ya uyumam gerekmediği zaman 15 dakka, uyuymamam gerektiği zaman 5 dakka, uyumam gerektiği zaman 1 saatte uyurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar