Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Penthesilea said: ilke says: Ya dory bu Police cok tatli cocuk aslinda ilke says: Ama niye bu kadr gozu disarda anlamiyorum. ilke says: Hayir bi de benim bolumumde yani. dory says: Takma be oglum bu kadar, sana talip mi yok buldun balonlu bebeyi ilke says: dory oyle deme anlayamazsin su an beni gercekten ilke says: En azindan uyari gibi birsey at ilke says: Beni sevmeyecek olsa bile en azindan o yazilari yazamasin :( dory says: Canim boyle yapma lutfen ya :( tamam uyariyorum =/ konusma aslinda boyleydi, düzelttim /doryoha gorevi kotuye kullaniyo serefsiz modulator benim bolumumde kismindan ilke ve dory isimlerinin yer degistirildigi anlasilmistir umarim. hos, bu da edit yiyecek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yiyebilir de yemeyebilir de :müdür police arkadasim cevap vermediğine gore 2 ihtimal var 1 ya mainine gecti 2 akillandi 3 kiz buldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 4 biri express kargo ile arkadaşa sabununu gönderdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Topiklerimi silmeyin. Efsane olacağım diye ısrar ediyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bence özelini kontrol et tel verdi ama sen görmedin aramanı bekliyo fgasdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kız bulmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 la polis geçtim hazırlığı la sevinçliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ne hazırlığı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 sus lahn aehfueahfueafh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ne diyon lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Dory kız olarak duygusal davranıyor.Moderatör erkek olsaydı police çoktan evlenmişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 niye?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 dory said: kişisel bölümünden permanent bi şekilde uzaklaştirilmani sagliycam, çocuğun kısmetini kapama tek umudu burası, object oriented lulz d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Kusura bakma police, direk virgin for life'sın. Feyksen artık komik değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 değilsen de get a life modundasın artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 polıs aga sen o gardırobu ıcıne ne ara gırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar