Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Hey /t/, bugün soğan halkası yapcez Eveet önce malzemelerimiz: Yaığ Soğan Halkası (dondurulmuş, düzgün bi marka olsun, karfurda falan var donmuş gıdalar bölümünde, migroslarda da bulunabilir, rare artifact değil sonuçta:b) Tencere Delikli kepçe aparatı Yağı süzücek her hangi bir süzgeç Ve Tabikiiiiii Barbekü sos. Şimdii yapıma geçiyoruz: Önce ateşi yakıyoruz Bakın yanıyor Sonra üzerine tenceremizi koyuyoruz ve tencereye glonk glonk glonk diye yağ koyuyoruz/ekliyoruz Ve yağı ısınması için 2 dakika falan yalnız bırakıyoruz Bu esnada gidiyoruz kedimize bakıyoruz Duruyor. Sıra yağın sıcaklığını kontrol etmede. Yağın yeterince ısınıp ısınmadığını anlamak için 1 (bir) soğan halkası alıyoruz ve Bu şekilde ucunu yağa sokuyoruz. Cozzz ediyor, demek ki yağ kızmış. Cozz etmezse biraz daha beklememiz gerekiyor. Sonra diğer soğan halkalarını da dikkatlice yağa bırakıyoruz, istiyen tencerenin kenarından kaydırarak bırakabilir sıçramasın yağlar diye. *cozz* 2-3 dakika daha bekliyoruz, ara ara kendilerini yağdan delikli kepçe aparatımızı kullanarak çıkarıyoruz ve bakıyoruz. Bakın mesela Bu soğan halkaları gayet güzel olmuş. İsteğe göre daha az da kızartabilirsiniz, daha fazla da, yakmamaya çalışın tabi. Olmuş soğan halkalarını süzgeç aparatına aktarıyoruz, aktarırken de yağın tencereye geri akmasına dikkat ediyoruz. Burada yağlarından biraz daha süzülüyorlar Yağ hazır kızmışken içine (varsa) mantı da atabiliriz. *cozz* Sonra soğan halkalarımızı bir tabağa koyuyoruz, üzerlerine barbekü sosumuzu döküyoruz. Enjoy. Yatmadan önce talcid çiğnerseniz mide yanmasını keser lol.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 usta mükemmeldi yaaa yarıldım okurken ahahahahah:D
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bırah allasen bende soğan falan kesip kascan sandım gidip hazır almışsın :D
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 iyide hazir alsaksan ne anamiy war ki al benden tuturial www.yemekspeti.com a gireriz en yakin burger kingi seceriz sogan hlkasini ismarlariz
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Oho siz de hiç bişeyi beyenmiyorsunuz
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yo o kediyi beğendim ben hazır yağ sıcakken falan ? sddf
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ayrica kemi agalator bak o kullandigin suzgec meyva suzgeci plastiktir o yanar yapisir sogana patatese ya metal suzgec kullan yada kepceyle alirken silk ve tabagin dibine kagit pecete ser o emer yagi
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 süzgeç yok ki evde lol peçete de yoktu büyük olsa onunla çekicektim, süzgeç bu vardı bi tek
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 baştan "açıldı" diyip muhattab olmucaksın aslında neyse sdgasdfj
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hazır herhangi birşeyi kızatrma tutoryali olmuş zira sovanları eritmeni beklerdim
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ellerine sağlık chem gayet şık olmuş yani : )
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 soğan halkası yapmak için tutoriala ihtiyaç duyan varsa en yakın camdan atlasın eve çıkmaktansa bir de kedi çok şirin ehe
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yemeksepeti.com/mc donalds daha kolay olur bence fdg
Afush Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kedi çok sevimliymiş yanlız..yavru mu o..yirim!
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Finkel said: yemeksepeti.com/mc donalds daha kolay olur bence fdg öeh bunu yapmaya da üşeniyosanız sizi serumla besliyolardır abi :d
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 oha demek artık hazır soğan halkasıda satılıyor. bilmiyodum sevindim :D
Öne çıkan mesajlar