Afush Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 adamınbiri said: okulum varsa eğer; okula giderken 20 milyon eve geldiğimde böle 10 kağıt falan daha bütün hafta öle okul yoksa parada yok:D Aynısı.. ama bazen işler biraz daha kesat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kredi kartimla taksitle enzo alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Çalışıyorum kendi paramı kendim çıkartıyorum ben! 750 Ytl part-time gerçi bizimkisi biraz show-time ama nese.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aldıgım para haftasına göre değişiyor. genelde günlük alıyorum zaten şehir merkezinde oturdugum için yol parası derdim de genelde olmuo olsa bile dert olmuyo =) antalya küçük yer dolmusla bi ucundan bi ucuna max 1saatte gidersin zaten :) tüm paramı yemeğe sigaraya ve biraya yatırıyorum ailemle yaşadıgım için gerisini annemler ödüyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 başlık sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dus var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 kenzap said: aylık alıyorum 2000ytl fakat bunun için yakıt masrafımda var zaten 600 ü yakıta gidiyor. Goering said: aylık 1000 ytl + kredi kartı 1500 ytl geliyor kredi kartının bir kısmını ben ödüyorum... bunlara ev kirası dahil mi? (bari) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 600 ytl aylık, 305 kira&aidat, üstüne para da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bnm aylık maaşım 400 ytl haftalık 100 melyona geliyo yani.. ayda 7-8 kere işe gittiğim göz önünde bulundurulursa ii para.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 babamlara aylık 3000 ytl gönderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 benim kardesim kocta 1 milyar civari aylik birseyler aliyor, birde arada ondan bundan kopardiklari. Ve en az ben harciyorum(yurtta kaliyor bu para dahil degil) diyor. Benim kafam almiyor acikcasi bende ozel universitede okudum yanlis mi dusunuyorum cok paraya 1 milyar ogrenciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aylık 300, abazayken baya yetiyodu şimdi zor yetişiyor o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 matama said: Benim kafam almiyor acikcasi bende ozel universitede okudum yanlis mi dusunuyorum cok paraya 1 milyar ogrenciye. bence de çok 1000 YTL öğrenciye ama 1000ytl değil 3000ytl versen öğrenciye her türlü onu da harcar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Günlük 2.20 ytl yol parası + haftalık 15-20 bira 55-60 ytl + 2 günde bir yenen yemek 15ytl. Toplam 80-90 lira filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 matama said: benim kardesim kocta 1 milyar civari aylik birseyler aliyor, birde arada ondan bundan kopardiklari. Oha abi, ben makina mühendisi olup iş bulsam o kadar para alamam. Babanın ellerinden öpüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 koçta tabldot yemek 4.25 ytl (yemekhane) ve gerçekten her şey çok pahalı matama said: benim kardesim kocta 1 milyar civari aylik birseyler aliyor, birde arada ondan bundan kopardiklari. Ve en az ben harciyorum(yurtta kaliyor bu para dahil degil) diyor. Benim kafam almiyor acikcasi bende ozel universitede okudum yanlis mi dusunuyorum cok paraya 1 milyar ogrenciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 forgiver said: ne kadar lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hic almiyorum :( biri bana is bulsun !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 üni/ almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 acım lan... yok ac değilim tabi, evede yardım etmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 evet acım.. benim ev bana yardim etmiyor. sen etsene cuce !:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 artık evden harçlık alma devri geçti benden hem çalışıyorum hem okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Düzenli maaş gibi almıyorum. 20 ytl alıyorum örneğin bitince bir daha istiyorum. Ama haftalık 30'u filan geçmiyordur. Ama mesela arkadaşlarla dışarı çıkıcam oluyorum ayda bir filan annemden yardım istiyorum veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 darkness87 said: artık evden harçlık alma devri geçti benden hem çalışıyorum hem okuyorum şeklini koymuş ortaya saygılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ulan pederin maaşından fazla para alanlar var lan artıyosa bana yollayın babuşlar paraya sıkışığım bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar