Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 merak ettim. tabi ki başka ortamlardan da araştırıcam; ama buraya da sormak istiyorum. isim değiştirmek ya da hanemize ikinci bi isim eklemek için neler gerekli? maddiyattan tutun evrak işlemlerine ve bu sürecin ne kadar uzun sürdüğüne kadar hiçbişeyden haberim yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 isim değiştirmek için ailene dava açıyosun sonra senin gelmişi geçmişini her bi şeyini araştırıyolar acaba niye değiştirmek istiyo diye teröristmisin nedir falan hesabı sonra istediğim ismi alıyosun. 2. isim içinde aynı şeyler geçerlidir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 levent kırcanın bi skeci vardı. adam ismini değiştirmek için mahkemeye başvuruyo hakim soruyo enden değiştirmek istiosaun, bizimki de başlıo anlatmaya: -şimdi hakim ben, ben doğduğumda babam adımı ayhan ışıktan özenip ayhan koymak istemiş, memura da ayhan demiş ama memur yazarken "hayvan" olarak yazmış, o zamandan bu zamana böle kalmış... diye devam edio, gerisi de süper. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 birde böyle komik veya nasıl desem alaycı isimlere sahipsen başvurma ile değiştirebiliyorsun. Lisede bir kız arkadaşın ismi Perişan'dı Merve diye değiştirmişti.Çokta uğraşmamıştı yanı ben değiştirecem dedi 2 ay sonra resmen değişti sadfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 uahzauhz Perişan off tükettin akşam akşam asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Adminlere özel mesaj atıyorsun diyesim geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 isminizin komik olmasına yanlış yazılmasına bakmıyor.bir tanıdığım ismi alparslandı, garip teklifler ve istekler alıyordu(sizce ne olabilir?).iki şahitle dava açtı.tek celsede ismini değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 değiştirmeseymiş, deli isim varmış adamda. alparslan ftw =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 :o bende olcak o isim yakama isim kartı asar öle gezerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yani gerekçesini sordum evet. yoksa komik bi ismim yok, gayet de severim. ama aklımın bi köşesinde hep ikinci bi isme sahip olmak vardı. düşünce aşamasında şimdilik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ya ne yaklaşımlar geldi arkadaşa.alparslan olduğuna olacağına pişman oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 odiflame said: isminizin komik olmasına yanlış yazılmasına bakmıyor.bir tanıdığım ismi alparslandı, garip teklifler ve istekler alıyordu(sizce ne olabilir?).iki şahitle dava açtı.tek celsede ismini değiştirdi. nası teklifler ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 gerekçesi ismimin politikacımızın ismi ile aynı olması nedeni ile özel hayatımda rahatsız ediliyorum.çalışma ortamım kalmadı dedi.şahitlerde evet bizde gördük rahatsız ettiler zaten o alparslan ismini arkadaşları arasında kullanmıyor onu başka bir isimle tanıyoruz dediler.işte o ismi aldı.hakimde şahitler dinlendi ve işte şu nüfus şu kütükteki kişinin ismi şu olarak değiştirilmiştir diye ilam yayınladı.cok kısa sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Cons said: odiflame said: isminizin komik olmasına yanlış yazılmasına bakmıyor.bir tanıdığım ismi alparslandı, garip teklifler ve istekler alıyordu(sizce ne olabilir?).iki şahitle dava açtı.tek celsede ismini değiştirdi. nası teklifler ben anlamadım alparslan sana birini hatırlatmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 olm 2. isim bildiğin çile eziyet resmi her belgede onuda sölemek zorundasın yazmak zorundasın sadece ilk ismini sölesen o sen olmuyosun senle aynı isimde biri varsa ona patlıyo tüm olay vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yok ya garip ya da tehlikeli bi ismin filan yok. uzun bile değil hatta. ama ekleme olayını düşünüyodum daha çok. hoş gerçi aileme bile pas vermedim bu konuda daha, ne derler bilmiyorum. en azından cahil değiller, yeri geldiğinde çekinmeden söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 aileye dava aciyosun niye cocuga sormadiniz lan diye xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Kanundan kaçıyorum ismimi değiştirmeliyim de, arkadaşlar gerekli yardımı yapacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ki yardim olarak da avukatini karsiliyorlar x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Evet bir de konuşmama hakkına sahip oluyorsun bir anda, ki inanılmaz bir hak, herkese vermiyorlar. Neyse trolledim özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 8€ www.wow-europe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Cynthia said: yani gerekçesini sordum evet. yoksa komik bi ismim yok, gayet de severim. ama aklımın bi köşesinde hep ikinci bi isme sahip olmak vardı. düşünce aşamasında şimdilik sadece. ismin ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 2. ismimi ben de sildircem gelince ya ne eziyettir yok pasaportunda hede hodo yaziyo sen hodo hede yazmissin almiyoruz arkadas bilmemne deli ediyo adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar