Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isim değiştirmek / eklemek

Cynthia

Öne çıkan mesajlar

merak ettim. tabi ki başka ortamlardan da araştırıcam; ama buraya da sormak istiyorum.

isim değiştirmek ya da hanemize ikinci bi isim eklemek için neler gerekli? maddiyattan tutun evrak işlemlerine ve bu sürecin ne kadar uzun sürdüğüne kadar hiçbişeyden haberim yok şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

levent kırcanın bi skeci vardı. adam ismini değiştirmek için mahkemeye başvuruyo hakim soruyo enden değiştirmek istiosaun, bizimki de başlıo anlatmaya:

-şimdi hakim ben, ben doğduğumda babam adımı ayhan ışıktan özenip ayhan koymak istemiş, memura da ayhan demiş ama memur yazarken "hayvan" olarak yazmış, o zamandan bu zamana böle kalmış... diye devam edio, gerisi de süper. eheh
Sosyal ağlarda paylaş

gerekçesi ismimin politikacımızın ismi ile aynı olması nedeni ile özel hayatımda rahatsız ediliyorum.çalışma ortamım kalmadı dedi.şahitlerde evet bizde gördük rahatsız ettiler zaten o alparslan ismini arkadaşları arasında kullanmıyor onu başka bir isimle tanıyoruz dediler.işte o ismi aldı.hakimde şahitler dinlendi ve işte şu nüfus şu kütükteki kişinin ismi şu olarak değiştirilmiştir diye ilam yayınladı.cok kısa sürdü.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
odiflame said:
isminizin komik olmasına yanlış yazılmasına bakmıyor.bir tanıdığım ismi alparslandı, garip teklifler ve istekler alıyordu(sizce ne olabilir?).iki şahitle dava açtı.tek celsede ismini değiştirdi.

nası teklifler ben anlamadım

alparslan sana birini hatırlatmıyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya garip ya da tehlikeli bi ismin filan yok. uzun bile değil hatta.

ama ekleme olayını düşünüyodum daha çok. hoş gerçi aileme bile pas vermedim bu konuda daha, ne derler bilmiyorum. en azından cahil değiller, yeri geldiğinde çekinmeden söyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...