Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir ilişkiyi bozmaya çalışan dış etkenler

Llama

Öne çıkan mesajlar

bir sevgilin vardır sevgiline aşık olan erkekler türevleri yüzünden böyle gerginlikler yaşarsın. hele bide ilişkinin başında isen bi nevi bu erkeklerlede kapışma ihtimalın yüksek sevgili ile gerginlik yaşamak bi olagan bi durumdur. kiminin kuyruk acısı vardır hemcisini kötülemek ister kimininde red edilme psikolojisi ile yalanlara baş vurup o ilişkiyi zedelemeyi üstüne bi müsyon edinir. hem ilişkinin başında olmağın verdiği güvensizlikle bunlarla müdale etmenin zorluklarıda bi o kadar sıkıcı iticı sogutucudur. tabi not olarak haynı şey sadece kız tarafında değil erkek tarafındada oluyor kızların tehtitkar havaları "sevgiline msj atarım" "sevgilinle işallah görmem" ula ne yapa bilceklerini daha bu zamana görmedim ama ne yapa bilirler çokta merak ediyorum..
neyse böyle işte yazmak istedim yazdım saçmalama zamanı pazar pazar : )
velasım ikili ilişkiler çok zor. hiç olmaması olmasından daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

ex sevgililerle nasıl ayrıldığına bakar bu lama yahu.
Mesela 1-2 ex'i hayatından soğutacak şeyler yapabilirim ben?
Ama yapmıyorum mesela,bunu yapabilecek insanlar olabilir pek tabi.
Ayrılma sebebine göre değişir,kız arkadaşın ex sevgilisinden ayrılmışsa adam kabullenemeyip yeni ilişkisine çomak sokmakla tehdit eder doğaldır,he he diyip kabullenip sevgiline güvenmek gerekir.
Ha eğer ex sevgili haklıysa ayrıldıktan sonra gidip 1-2 bira atmak farzdır :)
Sosyal ağlarda paylaş

exlerde durum farklıdır. sevgili olucakken başka biri ile takılmaya başladığında durum farklıdır davranış biçimleride farklı olur.. zati eğer ex sevilinle problemli ayrılıp hala görüşmüyorsan bu avantajdır : ) yada yogun bişey yaşayıp ayrıldıktan sonrada. exleri tehlikeli görmüyorum atlatıla bilir sadece kızların tribal takılmasına bi bahane ama en tehlikeli kısım işte sevgili olucakken olamdıgın karılar
Sosyal ağlarda paylaş

Aman kardeşim çok dikkat et. Çok yakın bir arkadaşımı herifin teki erkek arkadaşından ayırdı derinden derinden giderek ve şuan çıkıyor kızla. Arkadaş,kardeş ayağı çekiyordu. Bu herif yüzünden kızla sevgilisi arasında sorunlar çıktı. Sonunda herif kızı ayırdı sevgilisinden,kondu hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de buna yakın bir şey yaşadım ilişkimin başında. Şunu gördüm ki eğer karışırsan kıza eski erkek arkadaşınla konuşma şöle etme bik bik. Direk inada binebilio iş. Ben de tamamen kendi iradesine bıraktım ve güvendiğimi söledim ona bu konuda. Eğer zaten o kız seni seviosa gerçekten. Direk eski erkek arkadaşı falna filn veya ona yazan başka birini sallıcaktır ve sorun ortadan kalkacaktır. Sonuçta eğer kafasında eski erkek arkadaşı veya başka birşey varsa zaten sen onu zorla çıkartamassın kafasından. Bok bi durum ama Karşındaki kızın nasıl biri olduğunu ve sana olan sevgisini test edebilecek de bişey. Kendi iradesine bırak o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
Madcat said:
o tip karılar ölsün zaten.
Çıkıyorsa yakın arkadaşından ayrılıp.

niye yahu bence çok mantıklı.
daha iyisini buldu mu atlayacak hemen ona. kız için de öle, erkek için de. evrim rulaz.

yemişim böyle ilişkiyi atlama mevzuları bitti artık bizim için
Sosyal ağlarda paylaş

vala bu çıkma, flört vs. gibi işlerin amacı aslında überalles süper kurşunsuz, eş olabilecek nitelikteki hatunu bulmak olmalı.

diyelim ki elimizde iki erkek var :e1, e2. iki de kız olsun:
k1, k2.

e1: zeki, yakışıklı, güçlü erkek
e2: gerzek, kıro, leş bi tip.

k1: über bi hatun, memeleri var, zeka fışkırıyo vs.
k2: pert, tek kaş, pala.

şimdi çevre, ortam vs. yüzünden dielim ki bi şekilde e1 ve k2 çıkmaya başladı. ki kızlar arasında direk şu muhabbet döner : "of ya şu herife bak süper, bu salak kızda ne buluyo yeaaağ".

diğer bir ortamda da e2 ve k1 çıkmaktadır. erkekler de bu durumda "vay anasını lan, elin kekosu daş gibi garıyı götürüo lan püüü" derler.

diyelim ki bu iki çift bir yerde karşılaştılar. haliyle e1, k2'den daha iyi bir seçim olan k1'i görecek. k1 de e1'in e2'den daha iyi bir seçim olacağını anlıcak. bu durumda
e1 ve k1 hemen çıkmalılar.

e2 ve k2 ise önceki sevgililerinden sonra birbirlerini beğenmeyecekler ve evlenmeyecekler. böylece e2 ve k2nin sahip olduğu leş ve pert genler yavaş yavaş ortadan kalkacak, bu sırada deli gibi üreyen e1 ve k1 sayesinde sadece zeki ve daş insanlar olucak, sarışın daş hatunların hepsi benim olacak, oh beybi, foş.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar ne yazık ki e1 k1 gibi olmuo

zeki , olgun oluo fiziksel olarak çok düzgün olmuo
veya çok güzel efsane bi tip oluo ama dier taraftan eksik oluo

o yüzden ben asla bi çift hakkında uzaktan yorum yapmak istemem , Çok görürüm güzel bi kızı böle tip olarak başarılı olmayan bi erkekle. Oha lan bunla mı çıkıo demem. Adam belki harika bi insan onu o şekilde. Garip işeler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

utku çok düşündün mü onu yazmak için agsfg.

ayol bütün k'lar mı kadınlara karşı.

o değil de, ilişkiyi bozan dış faktörler çok fazla yakın arkadaşı işe karıştırmaktır. 5 kızın 1 kızı çok sevdiği erkek arkadaşından ayrılması için ikna etmesi 5 dakikalarını almaz. Milletin yorumuna kapalı tutacaksın ilişkiyi. yürümez yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

o yüzden ben asla bi çift hakkında uzaktan yorum yapmak istemem , Çok görürüm güzel bi kızı böle tip olarak başarılı olmayan bi erkekle. Oha lan bunla mı çıkıo demem. Adam belki harika bi insan onu o şekilde. Garip işeler bunlar.

elemanda 25 santim malafat var di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

utopia said:
utku çok düşündün mü onu yazmak için agsfg.

ayol bütün k'lar mı kadınlara karşı.

o değil de, ilişkiyi bozan dış faktörler çok fazla yakın arkadaşı işe karıştırmaktır. 5 kızın 1 kızı çok sevdiği erkek arkadaşından ayrılması için ikna etmesi 5 dakikalarını almaz. Milletin yorumuna kapalı tutacaksın ilişkiyi. yürümez yoksa.

bikac ay once kızlı erkekli arkadas grubum dagıldı, 3 cift birbirinden ayrıldı, sevgilisiz kızlar sevgili olanların aklına girdi ve bozdu iliskileri. 1 tanesi duzeldi
Sosyal ağlarda paylaş

Sintisyzer said:
bikac ay once kızlı erkekli arkadas grubum dagıldı, 3 cift birbirinden ayrıldı, sevgilisiz kızlar sevgili olanların aklına girdi ve bozdu iliskileri. 1 tanesi duzeldi

bazen de sevgilinin yakın arkları tarafından çok sevilirsen faydası da olabilio. Ama o şansı çok zorlamamak gerekio =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

örneği belirginleştirmek adına süper o tipler. yoksa e1 ve k1'in asıl ölçütü, totalde e2 ve k2'den iyi olmaları. yoksa nerde k1 gibi memeli ve zeki kız sdfgsf.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle anlatayım
benim sevgilime olaylarımız ciddi biraz şu anda , evlenicez inşallah yakın zamanda bekliyoz.
her neyse bunun çok yakın bi arkadaşı var kız.
okuldayken ilk sene ben evde yaşıyodum hatun yurtta kalıyodu.
bazen dışarı çıkmak için çağırırken bu kızla beraber olduğunu şimdi satmayım gibisinden söylüyodu iyi diyodum bende pek takmıyodum. nede olsa ısparta küçük her zaman görüşürüz gibilerinden düşünüyodum.
daha sonra bu olay ii cene abartılmaya başladı. bu kız arzu bende kalacağı zaman işte "ben tek başıma kalıyorum yurtta odada sen sevgilinin yanına gidiyosun" hede hödö demeye başlamış.
en ilgincide
hatunun doğum gününü fazla param yok evde sade bişi yapayım dedim arkadaşlar arasında
herşeyi ayarladım hatunun haberi yok bi baktım sabah bu hatunun arkadaşı kendi aralarında yurtta yapmış felan benden habersiz. noluyoz oldum.
arzu geldi doğum gününe kutladık sesimi çıkarmadım mutlu günü bozulmasın felan.
sonraki günlerde ağzıma ne geldiyse söyledim
o kızla arkadaşlığın biticek dedim zaten okul bitiyo seneyede aynı eve çıkıcaz felan dedim bi tercih yap dedim. ki eğer aranızda bişiler varsa seni kaybetmiyecektir kesin konuşacaksın.
şimdi o kızla konuşmuyo.
ha bu kızda beni aradı niye böyle yaptın hede hödö dedi allah kimsenin başına kız arkadaş vermesin dedim. kızdan arkadaş olmaz dedim.

bi teyzemde otobüste giderken öndeki öğrenci bi kıza şöyle bişi söyledi
"10 tane kız arkadaşın olcağına 1 tane kaliteli erkek olsun daha iyidir. erkekler hiç bi zaman laf yapmaz arkandan konuşmaz kuyunu kazmaz. senin iyiliğini düşünür" demişti çok doğru
şu lafı da ekleyim buraya çok kullanırım
bi erkekle kız çok yakın arkadaşız diye geziyolarsa eğer yalan.
arkadaş ayağı göt ayağıdır unutmayın
arkadaşız diye gezip sınıfa 5 ay sonra karnı burnunda gelen gördüm fasdas
çok gereksiz şeyler yazıyom lan ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...