Coni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 moongladede görev adamını bulamadım thottbot ta baktın ordada yok haritada gösterirmisiniz druid oynayanlar lütfen bear formu açma görevi aynı konuyu donanıma açtım herkez ugras diyo o lar biliyolar vermiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Bak moonglade den çık sağda bitane kocaman ayı olacak görünce anlıyorsun zaten. Yoldan biraz ayrıl sağ tarafta içlere doğru Yani ben öyle hatırlıyorum baya oldu tabi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 evet sehrin kuzeye bakan cıkısımıydı orası.. ordan cıkınca sagında kesinkes kacırmana imkan yok :) Ama olay su ki sen onceki bişey kesme gorevi var onu yaptın mı... Allylerde auberdinedi sanırm... Ben bi kere yapmayı unutup bosubosuna gtiydim ta oralara :) Yoksa gidip gorevi alıp kufur mu etmiştim ... Hmm... Tam hatırlamıyorum... Git-Gel q larına sinirim de biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Allylerde auberdinedi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 abow :> liman orası darnasus'tan gidiyorsun bankanın arkasında pembe portalımsı bişi var ordan flight master ve kus yardımıyla gidebiliyorsun oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bak thottbota - bolemı yazılıodu - bakabılırsın questler ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hazır konu varken bende bişi sormak istiyorum bir mage olarak moonglade'e nasıl gidicem ben? quest vermem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Felwood -> Moonglade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 orda böle mağramsı bişi var ordan geçicem sanırım dimi:D ben daha lvl 51im ya ordan nasıl geçicem oof oof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ordaki agalara quest yap reput kas geçiriolar zor diil hem level alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 orda girişte ayı slain ve tüy toplama questi var onları yapcan geçicen paşa paşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Yada Allah ne verdiyse yardırıcaksın , ölürsen reslenıp bıdaha yardırıcaksın. Cok uzun bır yol degıl , tabi questleri yapman daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 naptınız beyler lvl 10 adam nası felwood dan moonglade e yardırsın :D zaten druidlerin teleportu war moonglade'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 rexr0th said: naptınız beyler lvl 10 adam nası felwood dan moonglade e yardırsın :D zaten druidlerin teleportu war moonglade'e benim char için felwood önerileri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar