Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

naapmalıyım ?

eisenheim

Öne çıkan mesajlar

bundan 2-3 ay önce tanıştığm biz kız var..tanıştk,konuşmaya başladık, gayette iyi anlaşıyoduk ve ben onunla sohbet etmekten keyif alıyodum..aynı şeyi onunda düşündüğünü tahmin ediyodm. tavır ve konuşmalarından anlayabiliodum yani.benim zamanla bu kıza karşı bi beğenim başladı ve git gide ilerledi ama bunu ona pek belli etmemek ve biraz mesafeli davranmak durumundaydm..çünki kız benden 2-3 yaş küçük ve tepkisinin ne olcağını tahmin edemezdim..sonra yavaş yavaş ben durumu anlatmaya başladım..tabi ondan önce bi sevgilisi filan olmadığını öğrendim fakat! 1 ay önce kadar çok sevdiği biri evlenmek zorunda kalmış kızda bu yüzden bunalıma girmiş ve yeni bi ilişkiye hazır deilmiş.bende içine kapandıkça daha kötü olcağını ve bunu beraber aşmayı teklif ettm..seni üzmek istemiyorm filan dedi..ben öküzlük yapıp üzülmeye bile razı olduğumu söyledim filan..onuda yapamicağını söyledi vs..arkadaş kalalım böyle daha ii filan dedi..bense onu arkadaş gözüyle göremiodum ve bunuda ona söyledim..sora numarasını ve msnini filan hepsini sildim..
sandımki bu şekilde aklımdan çıkar gider bi süre sonra..
beklediğim gibi olmadı tabi..eskisi kadar aklımı kurcalamıyodu belki ama yinede bi gariplik vardı..onun için yapabilceğim bişeyler olduğunu düşünüyodum..iyiliğini istiyodum hep..oda bunun farkındaydı..

acaba ben peşinden koştukça o bundan zevkmi alıyodu yoksa gerçekten ciddi sorunlarımı vardı anlayamıyodum..o tabiki sorunlarını savunuyodu..ve hatta bundan sonra hiç kimseyle çıkamazmış birlkte olamazmış gibi konuşuyodu..

ben 1-2 hafta önce ulaştm ona ve görmeden edemediğimi söyledim..şu an msnden konuşmuyorz ama facebooktan ekli duruyo..
ve şu an daha bi ılımlı gibi geldi ama yinede istemediğini söyledi..ılımlıdan kastım ömrünün sonuna kadar böyle gitmiceğinin farkında ve içine kapandıkça çevresindekilerinde kalbini kırıyomuşş..bunu kendi söyledi..ki ben bunu ona en başında söylemiştim..

şu an kafam feci karışık durumda..aşık filan değilim ama garip bi şekilde onunla çok iyi anlaşabilceğimi düşünüyorm ve böyle bi fırsat herzaman karşıma çıkmaz die düşünüyorm..
acaba bırakıiim gitsin mi? yoksa ısrarla devammı ediim ?
imdak !:(
Sosyal ağlarda paylaş

MarcOConner said:
bole beklicen beklicen gozetlicen en kotu en karısık oldugu zamanları yakalıcan ve o zamanlarda yanında oldugunu hissettiricen moral vericen sonunda o senin peşinden kosar sen onun deil...

zaten çok karışık bi zamanda girmişim hayatına kızın..zamanlama bok gibi yani.montla sıçıyorum bu konularda hep..

[hr]
yaşım 19

[hr]
ayrıca tamam bırakiim bakalm nolcak demekle hemen unutmuş sayılmam..bundan sonra başka konulara kafa yorcam ve onu aklıma getirmemeye çalışcam yani..aslında normalde kolay unutan biriyim..bi ilişki bittiği zaman arkasından aylarca filan yas tutamam..1 saat sonra bile hoşuma giden bi kız olsa birlikte olabilirm..
bakalm buda okadar kolay olcakmı..

oluyo gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...