eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bundan 2-3 ay önce tanıştığm biz kız var..tanıştk,konuşmaya başladık, gayette iyi anlaşıyoduk ve ben onunla sohbet etmekten keyif alıyodum..aynı şeyi onunda düşündüğünü tahmin ediyodm. tavır ve konuşmalarından anlayabiliodum yani.benim zamanla bu kıza karşı bi beğenim başladı ve git gide ilerledi ama bunu ona pek belli etmemek ve biraz mesafeli davranmak durumundaydm..çünki kız benden 2-3 yaş küçük ve tepkisinin ne olcağını tahmin edemezdim..sonra yavaş yavaş ben durumu anlatmaya başladım..tabi ondan önce bi sevgilisi filan olmadığını öğrendim fakat! 1 ay önce kadar çok sevdiği biri evlenmek zorunda kalmış kızda bu yüzden bunalıma girmiş ve yeni bi ilişkiye hazır deilmiş.bende içine kapandıkça daha kötü olcağını ve bunu beraber aşmayı teklif ettm..seni üzmek istemiyorm filan dedi..ben öküzlük yapıp üzülmeye bile razı olduğumu söyledim filan..onuda yapamicağını söyledi vs..arkadaş kalalım böyle daha ii filan dedi..bense onu arkadaş gözüyle göremiodum ve bunuda ona söyledim..sora numarasını ve msnini filan hepsini sildim.. sandımki bu şekilde aklımdan çıkar gider bi süre sonra.. beklediğim gibi olmadı tabi..eskisi kadar aklımı kurcalamıyodu belki ama yinede bi gariplik vardı..onun için yapabilceğim bişeyler olduğunu düşünüyodum..iyiliğini istiyodum hep..oda bunun farkındaydı.. acaba ben peşinden koştukça o bundan zevkmi alıyodu yoksa gerçekten ciddi sorunlarımı vardı anlayamıyodum..o tabiki sorunlarını savunuyodu..ve hatta bundan sonra hiç kimseyle çıkamazmış birlkte olamazmış gibi konuşuyodu.. ben 1-2 hafta önce ulaştm ona ve görmeden edemediğimi söyledim..şu an msnden konuşmuyorz ama facebooktan ekli duruyo.. ve şu an daha bi ılımlı gibi geldi ama yinede istemediğini söyledi..ılımlıdan kastım ömrünün sonuna kadar böyle gitmiceğinin farkında ve içine kapandıkça çevresindekilerinde kalbini kırıyomuşş..bunu kendi söyledi..ki ben bunu ona en başında söylemiştim.. şu an kafam feci karışık durumda..aşık filan değilim ama garip bi şekilde onunla çok iyi anlaşabilceğimi düşünüyorm ve böyle bi fırsat herzaman karşıma çıkmaz die düşünüyorm.. acaba bırakıiim gitsin mi? yoksa ısrarla devammı ediim ? imdak !:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 DAĞA KALDIR! madem istemioo ne diye uğraşıosun aga boşver unutursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Başka birini bulana kadar seninle egolarını tatmin ediyor kız. Hoş birşey değil ama durum böyle. Seni istemiyor,neden istemiyor diye bir sebep arama kendine bulamazsın zaten. Salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 salla gitsin bence de sallamaya çalış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 boşver, sevgili dediğin bi sürü dert, sorumluluk, platonik takıl sen, daha mutlu olursun. (yukarda yazanlar kişisel görüşüm değildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Tanistir. Sorunlarini cozeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 -Wissy said: Tanistir. Sorunlarini cozeyim. tek seansta di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 at gitsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 herkes aynı fikirde annaşılan.. peki attım gitti madem.. bahalm nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 neden hep karşı cinsten hoşlanılıyor hemen böyle yaa 2 3 takılınmasından sonra ula bence başka bi başlıkta bunu tartışalım açılan son topiclerin hepsi böyle başlıyor artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 acı umut a git tam o programlık konu... evlenmek zorunluluu nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 eisenheim said: herkes aynı fikirde annaşılan.. peki attım gitti madem.. bahalm nolcakoha öyle bıraktım deyince bırakabiliosan hiç baslama zaten..dirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yoo asıl öyle bırakılıyosa başla. önemli olan bitmesi gerektiğinde bitirebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ben teldeki resmine kadar sildim herşeyini sildim ama hala unutamadım.. öle kolay unutulmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 fede senle hiç mi anlasamıcaz.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 daha önce de mi anlaşamadik. ben atladim mi noluyo :) ( oha "i" lere gel pokerden kalma :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bole beklicen beklicen gozetlicen en kotu en karısık oldugu zamanları yakalıcan ve o zamanlarda yanında oldugunu hissettiricen moral vericen sonunda o senin peşinden kosar sen onun deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bence uzatma, at gitsin, bitir gitsin. ehueuh diyene bak. ben halen unutamadım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 fede said: daha önce de mi anlaşamadik. ben atladim mi noluyo :) ( oha "i" lere gel pokerden kalma :) )oldu tabi olma mı garbıc ta sanırsam.seceresini tutuorm ben bunların fede bey ne sandınız dsadsad(pis kinciyimdir haaa dikkat et.P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 MarcOConner said: bole beklicen beklicen gozetlicen en kotu en karısık oldugu zamanları yakalıcan ve o zamanlarda yanında oldugunu hissettiricen moral vericen sonunda o senin peşinden kosar sen onun deil... bu doru bişi ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Yaş kaç? Yanlış anlama ama bir foton vardı, küçük gibi duruyordun, kız senden 2-3 yaş küçükse baya küçüktür, o kadar küçük kızın arkadaşı nasıl evlenmiş onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 pooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 MarcOConner said: bole beklicen beklicen gozetlicen en kotu en karısık oldugu zamanları yakalıcan ve o zamanlarda yanında oldugunu hissettiricen moral vericen sonunda o senin peşinden kosar sen onun deil... zaten çok karışık bi zamanda girmişim hayatına kızın..zamanlama bok gibi yani.montla sıçıyorum bu konularda hep.. [hr] yaşım 19 [hr] ayrıca tamam bırakiim bakalm nolcak demekle hemen unutmuş sayılmam..bundan sonra başka konulara kafa yorcam ve onu aklıma getirmemeye çalışcam yani..aslında normalde kolay unutan biriyim..bi ilişki bittiği zaman arkasından aylarca filan yas tutamam..1 saat sonra bile hoşuma giden bi kız olsa birlikte olabilirm.. bakalm buda okadar kolay olcakmı.. oluyo gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 eisenheim son durum nedir merak içerisindeyimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 son durum: hangi kızdan bahsettiğimi bile unuttum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar