Mirage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Demin Hürriyet Cumartesi ekinde gördüm. Kıraç ve Malmsteen albüm çıkartacaklarmış. Hemen patide ne geyikler dönmüştür diyerek bakındım ama bir şey bulamadım. Uyanın patiler! Kıraç diyorum! Malmsteen diyorum! Detaylar için buraya dıkınız diyorum! Amanın diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arelkoray Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Kültür çatışması... İki ay sonra da Haluk Levent - Steve Vai buluşması yaşayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Dua edelim de İbrahim Tatlıses - Bruce Dickinson gibi bir şey görmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 vışş. malmştayn'dan anadolu ezgileri ha? vallahi de dinlerim. merak etmez mi insan hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yalan söyleyene blow job çektirmiyorlarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Silmarwen said: Dua edelim de İbrahim Tatlıses - Bruce Dickinson gibi bir şey görmeyelim. budur yani ya, gerçekmi değilmi bilmiyorum da, KIRAÇ NE YA?!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Beraber dizi müziği yaparlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?12,3038949 açılmıştı(ama nedense aramada çıkmıyo=) eski sayfalara bakınarak bulabildim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 kıraç gitsin eyyamcı kral ödüllerini alsın,müzik yapmayı bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 iyi ya da kötü. kültür çatışması demiyorum ben bu tür prodüksiyonlara, kültür sevişmesi demek daha doğru olur. sonuç da buna göre ya akraba evliliği olacak, ya da bredpit ile ancelina'nın çocukları gibi bir şey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yeni bi şeylerin üzerinde değil de kıraç'ın eski şarkıları üzerinde mi uğraşıcaklarmış neymiş... şakaysa da ciddiyse de komik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 "Rising Kıro's" olur anca albüm adı. yada "amele & çakma" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 malmsteen kendini bozmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 aliyeye solo yazmış malmsteen sdflkslkfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Resim fotoşop olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 belki bir etkisi varmı bilmiyorum ama Malmsteenin eşi (hala evlilermi bilmiyorum) Türk o yüzden fazla şaşırmamak gerek yani adamcağızın bi ayağı Türkiyede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Belki bu resmi görüp,kendine yakın bir tarzı olduğunu düşünmüştür dsf.İki müzik asosyali sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Asıl bu fotoşop olmalı, O_o olamaz böyle birşey ya tam öküz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 çakma Van Helsing... yok yok yontma Van Helsing olmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bune ya adam kültür yozlaşması olmuş koboy şapkasını çıkar bari birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Top 10 most ridiculous black metal pics'te bu kadar gülmemiştim ben, bu ne ya. Gören de Abbath'la birleştiler falan sanacak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Kıraç Malmsteen in kayınbiladeriymiş ondan böyle araları iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 İzmir Fuar'da kocaman pavyonda 25 kişiye konser verdiğini bilirim bu adamın,hala yılmadı helal.Ama çok başarısız be babsi,o Van Hellsing halini falan geçin özüt olarak başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nytram O'lorie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yakında John Petrucci ve İbrahim Tatlıses veya Michael Romeo ve Hüseyin Turan'ın projelerini de görürüz artık... Neoklasik Anadolu Rock dönemi başlıyor hahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sürekli bi anadolu müzigini savunma halinde kıraç türk müziginin bayragını almış koşuyor adeta ama kıraç bu kıyafet ya o şapka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar