calimero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 edit gerekliydi editledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Topic'i açan ben değilim, konu üzerine "tekrardan" görüşlerimi dile getirdim, belki o yüzden "ama bakın gidiyorum ben!" dermiş gibi gözükmüş olabilir. Aslında o "en büyük Türkiye" diyenler olayınıda genelledim, size hitaben değil, dasaaa'nın yaptığı gibi genelleme yaptım. Çünkü biliyorsunuz ki Kızılderililerde Türk. Çinde Türklerin piramitleri var falan. Hala en üstün ırk olarak görüyor halkımız kendini ama yarısı bile değil. Daha doğrusu ARTIK değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 yurtdışı > tr tr > yurtdışı bu tamamen pencerenin ne tarafından baktığınızla alakalı. Evet doğrudur ki türkiye yıllar yılı güdülen politikalar sonucunda saçmasapan yerlere sürüklenmiş ve muasır medeniyetler seviyesinden git gide uzaklaşmıştır. Belli bir zümre ise kendi halkından malesef git gide kopmuştur. Evet insan hakları, adalet, toplumsal düzen, planlama vs. gibi konularda avrupa ülkeleri veya abd bizden çok daha iyi olduğu kaçınılmaz bir gerçektir. Girişimcilere destek açısından da bizden ilerde oldukları kaçınılmazdır. Fakat her ne olursa olsun insan yine de anavatanından koparılamaz bir varlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 şimdi şunun altını çizmek gerekiyor (üstteki mesaja değil,ancak diğer yazılanlara istinaden) dasaaa'nın ne dediği çok önemli değildir, kişisel görüşünü söylemiştir nacizane. diğer yandan garip bir suçlama gördüm bir yerde, şahsi görüşümün ırkçılıktan uzak olduğunu düşünüyorum halen. ancak bunca senenin getirdiği tecrübe ve gözlemin bir sonucudur elbette. her genellemede hatalar ve açıklıklar olduğu gibi bunda da vardır. nihayetinde basit bir insanın basit bir yazısıdır. aslında daha da uzun bir yazı yazmıştım, fakat şunu söyleyebilirim önceki şahsi bir liste gibiydi, burada olan ve benim sildiğim ise benim acılarımdı. hepsi bu.. belki daha sonra eklerim onu.. ayrıca küçük bir de moderasyon mesajımız var.. birbinizi yemeyin! ısırmaya çalışmayın.. ikili tartışmalara ve haddini aşan mesajlara göz yummuyorum. sınırlarınızı zorlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 oha be. bunu da gördüm ya bu sitede artık ölsem de gam yemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ozele gidenler zengin çocuğu, ama sermaye dusmani komunistler moderasyonun gozdesi. vay ne guzel ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 o mesajlardaki içerikler ağırdı ama. kimsenin kimseyi bir forumdan sen komünist misin diyerek kovmaya başkasının da sen de mi komünistsin demeye hakkı olmamalı kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 paticigin zengin cocuğu, hakki yerine baba parasiyla giren altinda arabasi olanları denirken np, komunist denince olay. komunistler kubaya, seriatcilar irana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ülke de sermaye dostlarına kalsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 aynen oyle, kolej bebesi. (nasil? baba parasini lisede yedigin icin hani..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 pwnbot said: ozele gidenler zengin çocuğu, ama sermaye dusmani komunistler moderasyonun gozdesi. vay ne guzel ya.. ee hayır.. aslında tam olarak şu; sen kimseyi hiçbir yerden kovamazsın! belki evinden kovabilirsin ama ülkeden veya forumdan atma yetkisine sahip değilsin. ayrıca kurallara aykırı olmadığı sürece görüşlerinize yer veriyoruz. kurallara aykırı olanları temizliyoruz. kısaca kurallara uyanlar moderasyonun gözdesidir. konuyu çok dağıtmadan ikili kapışmaları bırakıp esas tartışmaya dönmeniz daha doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 gelsin 3. kişi 3. kişiyle de tartışsınlar o zmn yok adam kalmadı kıtlıktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 editle o zaman silme mesaji? komunistler kubaya, bak kovmuyorum davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 pwnbot said: komunistler kubaya, bak kovmuyorum davet ediyorum. Oha Ahmet Çakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 neyse.... özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 pwnbot öncelikle davet etmek için orada olmak gerekir. Ayrıca insan sevmediği adamı da bir yere davet etmez sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ülkeye kesin dönücem, ayrilirken cok mutlu ayrılmıstım oysa, bi yerden sonra bayiyor. belki sonra gene kesin ayrilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 bi garip ya, donsem diyo insan bazen, sonra burda rahatim ne donucem diyo, tatilde filan donunce, tatil bitsede geri gitsem diyosun bazen, donupte ulkeyi kurtaricak biey yapicami zannetmiyorum, okul bitsin bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 şükrü lütfen dönme bize iyilik yaparsın lan bide seni mi çekicez aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Estel_Anorien said: pwnbot öncelikle davet etmek için orada olmak gerekir. Ayrıca insan sevmediği adamı da bir yere davet etmez sanırsam. yok yanlis biliyorsun, ac sozlugu ogren. seni sozluge davet ediyorum, ama sozlukte degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 @chem bi gitsene lütfen. olmadı git zengin ol madem amacın var gel burayıda geliştir. herkes gider gitmesine...dönermi sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Yeditepe'ye gitmeyecektin chemical sen :) Böyle sinirlerini bozarlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Nosfe said: Heralde ilk defa paticiğe gelip bu konuyu okuyan biri "Vay be ne nitelikli ne eğitimli insanlar varmış burada, Türkiye'de harcanıyorlar " der. Fakat kimin ne olduğunu bilenler için şu yazılanlar o kadar komik ki.Kendinizi kandırmayın, Paticik ahalisi şu üçünden oluşur: -Hala lise sıralarında pinekleyen ergenlik bunalımdaki çocuklar -"Türkiye şartlarında" bir üniversite kazanamamış baba parasıyla "özel" üniversite okuyanlar -Hakkıyla kazandığı okulu bitirmiş ya da bitirmemiş üç beş azınlık Sadete gelirsek; 4 senedir ODTÜ öğrencisiyim daha bir defa "Yağğ ben Türkiye'de harcanıyorum beee" diyeni duymadım. "Önce okulunu bitir ya da bırak adam ol da öyle konuş!" derler adama çünkü. Senden de süper adam olur merak etme,zira 3 saat 15 dakikalık bir sınavda düşük puan alıpta baba parasıyla okuyanlar seni 500 milyon+SSK ya çalıştırcaklar sen bu kafayla gidersen.4 sene ODTÜde okumuşun,adam olamamışın yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Özel üniversitede okumayı sadece baba parasıyla okul bitime olarak görenleri, eğitimin falan daha iyi olduğunu bilmeyenleri de ODTÜ'ye alıyorlar ya, yazık olsun. Herşey 3 saatlik sınava ineklemek değil, biraz da IQ lazım, bunu da bilmeleri lazım üniversitelerin adam alırken. Hale bak, yazık hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Felsefe öğrencisiyim, isteyerek girdim, lisans eğitimime ait mesleği yapmak istiyorum; ama iki adım önümü göremiyorum. O yüzden en iyi çıkış yolu gitmek geliyor, herhalde anlayan anlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar