Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dikkat Çin ordusu geçiyor!

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

oha korktum bi anda. o nasıl bi duzen ve disiplindir. ben bole bir askeri kıta gormedim acıkcası. buna 20 ekim 30 agustos torenleri dahil.

haha bu arada yeni farkettim. askerler yururken sunguleri one uzatıyorlar. ondeki bi asker tokezlese hasırt diye giriverecek bo sungu. herhalde plastiktir ama bana gercek sungu gibi gozuktu.
Sosyal ağlarda paylaş

Yurt dışında katıldıgım turnuvalarda, kore - çin - japonya kısaca dogunun cekik gözlüleri sporcu aleminde böyle disiplinli :) düşünün ki 12 kişilik bayan ve erkek takımı bile turnuva öncesi ısınmalarda iştima veriyorlar :D düzenli olmak iyidir hoştur ama savaşları disiplin veya binlerce kişinin uygun adım yürümesi kazandırmaz aksine ufak bi top mermisi onlarcasını siler süpürür :) o zaman konuşuruz uygun adımı :)
demek istedigim bu gozleri cekik ( saka anlamında ciddiye alınmasın cekik goz lafı) arkadasların herseyi disiplin uzerine kurulu, cok iyi hatırlarım yıllar once cin veya japonya basbakanı ulkeme hizmet edemiyorum diyerek intihar etmisti...
Disiplin bunlarin herseyi... Ama fazla surmez :D her nesilde bozulma oldugu gibi bunlarda da elbet olacaktır :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...