GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 http://h2.haberturk.com/01Detay.aspx?ID=4366&Kat=12&dt=2008/01/18 HaberTurk said: "Gelinim olur musun" isimli yarışma programında sert tavırlarıyla ünlenen "kaynana Semra" (Semra Yücel) siyasete atılarak yerel seçimlerde Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Yenice Belde Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Siyasi partiler ile resmi olarak henüz görüşmediğini ifade eden Semra Yücel "Mantıken AK Parti'ye yakınım" dedi. Oğlu Ata'nın ölümün ardından yaklaşık 2 yıl önce Tekirdağ'a taşındığını ifade eden Semra Yücel, günlerini çocukları ile ilgilenerek geçirdiğini söyledi. İha muhabiri Engin Özmen'in haberine göre, dolaşmak için komşusu ile çarşıda gezmeye çıktığını söyleyen Semra Yücel, siyasete atıldığını açıkladı. Mantık olarak AK Parti'ye yakın olduğunu belirten Yücel, "Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Yenice Beldesi Demirkaya mevkiinde yaşıyorum. Kısmetse Yenice Belediye Başkan adayıyım. Türkiyemize hayırlı işler yapmak istiyorum. Boş oturmayı sevmiyorum. Herşey zaman gösterecek. Henüz resmi bir parti söz konusu değil. Mantıken tabii ki AK Parti'ye yakınım. Bir belediyenin kalkınması için hükümet neyse belediye de olması gerekir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun diyorum ama Yenice beldesinde gerçekten çalışılmaya ihtiyacı var. Şu an tamamıyla bir köy hayatı var. Ne alt yapı ne de bir yolu var, hiçbir şeyi yok. Bunlar yapılırsa, ikinci bir Antalya oluşturulabilir. Zemin müsaait ama maalesef bir çalışma yok. Şu anda resmi bir görüşmemiz yok. AK Parti dışında başka partilere de açığım" şeklinde konuştu. Hayatını çocuklarına adadığını anlatan Kaynana Semra adı ile ünlenen Semra Yücel, "Ön planda kızım ve oğlumun okulu var. Çocuklarımla ilgileniyorum. İnsanlarla özellikle de bayan arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz ile görüşüyorum güzel geçiyor günlerim. Tüm gittiğim yerlerde insanların hepsi yakın. Demek ki insanlar beni anlamışlar hepsine teşekkür ederim" dedi. tayyeap'ten iyidir not: (bu arada kendisi kaynana değildir şu anda bir gelini yoktur bilinmesi gerekiyor bu kadın kaynana değil!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 beş para etmez adamlar yolsa görsem yolumu değiştiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Onda suç yok onu haber yapanlarda suç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 akp secmenlerini anlayan varsa sunu tercume edebilir mi? "Bir belediyenin kalkınması için hükümet neyse belediye de olması gerekir diye düşünüyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 almanlar kazanınca onlar da kazanmış sayıldığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bir insan bu kadar niteliksiz olmamalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bu kadını ben bilerek yapıyor para kazanıyodur tvlerde konuşurken diye düşünüyodum, ama oğlunun başını yedi halâ aynı. demek ki haikaten dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ayda bi piyasaya cıkıo bu seferde bu şekilde cıktı ilginc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Garbage doğru seçim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 hay helm belasını vermesin çocuk oyuncağı oldu bu işler iyice canı sıkılan siyasete giriyo kapasite var mı yok mu bakmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bu kadını öldürenin avukat ve cezaevindeki masrafları benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 İLAHİ ADALET!!! destekliyorum kendisini salın bunu tayyibin başına, bakın bakalım bidaha zırvalıyomu türban diye bik bik bik=) Semra Teyze for president!!! şimdikilerden daha kötü olamaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar