numberten Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Kişisel bölümünde kursta bir kıza aşıgım die topic açmıs elemanın biri bende takılmak için lan yoksa önümdeki lavuk sen misin uzak dur lan o kızdan!!1 yazmısım bunu ciddiye alan loverboy bana 2 öm atıp kişisel bölümüne de numberten beni tehdit etti geregi yapılsın!!! die topic açmıs off sabahın 10unda 3 günlük gülme kotamı doldurdum çok saol police :P topic ÖM 1 Ulan sen kimsin!!! Gönderen: P.O.L.I.C.E Gönderilen: numberten Tarih: 17/01/2008 14:19 Sana tehditin allahını yaparım !! said: Sana tehditin allahını yaparım !! ÖM 2 Karşıma çıkma dalarım pis!! Gönderen: P.O.L.I.C.E Gönderilen: numberten Tarih: 17/01/2008 14:22 Kafa göz dalarım valla karşıma çıkma o kızdan da uzak durmuyorum başka kapıya hadi sktr!! said: Seviyorum ya böyle heyecanlı arkadasları :) Bir de ismimin 10 numara oldugunu yeni anlayan arkadaşlara da bir öehh gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ikisinede ban pLx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Nambırtın die okuodum ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 veya direk numberten yani NUMBERT yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 bLackcha0s said: ikisinede ban pLx pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 iki elektronik pipi çarpışıyor. Bakalım sağ kalacak epeen kim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ne çarpışması yahu? Benim kursa mursa gittigim yok zaten adama takılayım dedim yanlıs anladı ve bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 e kişisel bölümü başta "ciddi, insanların sorunlarını anlatıp paylaşabileceği, seviyeli ortam" babında açılmıştı, tutup da "garbage'in modern versiyonu" haline çevirirseniz, insanların böyle tepkiler vermesi şaşırtıcı değil. yani senin çıkıp da adam için ciddi bir konuda "aa önümdeki lavuk sen miydin" demen çok normal de, adamın senin onu tehdit ettiğini sanması çok mu anormal? herkes espri yapmak için takılmıyor kişiselde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Özel konu bölümü değil. Ayrıca tehdit için üst yetkili arkadaşlara ÖM ile şikayette bulununu lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar