Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 helal boach :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 valla acele etsen iyi olur başkasına kaptırırsan bide nası olsa kankayız diye gelir sana anlatır kafayı sıyırırsın :) bide eğer biraz daha beklersen iice kanka olursunuz aradaki arkadaşlığı kaybetme korkusu yüzünden asla bişey olmaz aranızda o yüzden bişey yapıcaksan durma harekete geç ps:vay be reklam sloganı gibi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Aranız o kadar iyiyse gazla gitsin paşam kendini yediğine değmez. O tarz bi haltı ben de yedim, çıktık ayrıldık hala çok yakın arkadaşım kendisi. Arkadaşlık falan da bozulmaz kolay kolay merak etme sen sadfsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Xhunarion said: When in doubt, set something on fire. replere boğdum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 BoaCh said: yapış kızın dudağına hızlıca...htta hızlıca olayına kendini kaptırıp dişinle kızın dudağı yar...oluk oluk kan aksın...sonra gg OH YEH!! adssdadad ama belki de düzgün zamanı ayarlanırsa hafif alkolle falan,saldırmadan adam gibi öpersen belki hoşlandığını söylemene gerek kalmayabilür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 BoaCh said: yapış kızın dudağına hızlıca...htta hızlıca olayına kendini kaptırıp dişinle kızın dudağı yar...oluk oluk kan aksın...sonra gg Ahah olaya bak ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 15 yasindan beri kizlarin gozdesisin,ve 9 kiza hayir dediysen treni kacirmak uzeresin kanka, bundan sonraki hayat diliminde sen kovalayacaksin onlari :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Aslanim be kizlari reddetmis of pff bayiyolar bazen ya pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Eheh abi 2200 kişilik bir okulda okuyorum.Ondan çok zor olmuyo o kadar kızın gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Olivies said: Aslanim be kizlari reddetmis of pff bayiyolar bazen ya pff 9 hemide. sıraya giriyorlar. 9 ama. rakam önemli hani o bakımdan. teklifler ardarda yağıyoooor. vış varş varşova yunan tanrısı gibi adam var kaçırmayın kızlar sdsdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Xaenin said: ...Sonra bi gece "kız arkadaşım olsana lan" dedim, o da tamam dedi... böle bişey benim de aklıma gelir ama çok merak ettiğim bişey var. Sana bi senaryo hazırlıyorum nası tepki verirdin mimikler ve sözlerle tarif et: SeN: Kız arkadaşım olsana lan Kız: ... ya... gerçekten kusura bakma ama... ben böyle olmasını istemiyodum. sen değer verdiğim bi arkadaşımsın. anladınmı? ---- (Tepkini yaz plx gerçekten tecrübeli isimlerin ağzından nası tepki vereceklerini duymak istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tatmin topici olmuş.17 yaşındayım kızlar bana hasta falan :) herkes 17 yaşında oldu.lise döneminde herkesin sevgilisi sevgilileri oldu cıkıp burda böyle anlatman çok gereksi olmuş.olmamış yani :) her dişinin bir trip atma tarzı vardır.hepsi atar sadece tarzları farklıdır.aşta olsa sevgide olsa tripten kaçamazsın hatta ciddi ilişkilerin tripleri daha bi farklı olur.2 tarafta birbirine değer verdiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 _TaYFo_ said: BoaCh said: yapış kızın dudağına hızlıca...htta hızlıca olayına kendini kaptırıp dişinle kızın dudağı yar...oluk oluk kan aksın...sonra gg Ahah olaya bak ya :D adam sado mazo takılıyo yaw kırbacta getiremmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 KahnX said: Xaenin said: ...Sonra bi gece "kız arkadaşım olsana lan" dedim, o da tamam dedi... böle bişey benim de aklıma gelir ama çok merak ettiğim bişey var. Sana bi senaryo hazırlıyorum nası tepki verirdin mimikler ve sözlerle tarif et: SeN: Kız arkadaşım olsana lan Kız: ... ya... gerçekten kusura bakma ama... ben böyle olmasını istemiyodum. sen değer verdiğim bi arkadaşımsın. anladınmı? ---- (Tepkini yaz plx gerçekten tecrübeli isimlerin ağzından nası tepki vereceklerini duymak istiyorum) ahaha salak ciddiye mi aldın app lamer denilebilir sdfjkh. abi kızın cevabını az çok tahmin ederek sorarsın zaten soruyu ya.. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kaç kere söylicem, kızlara soru falan sormassın, çeker öpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Herkes soru sorduğu için zaten tasmayla gezdirilemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bence caminin onuen git ac gitarini kur anfini cal sole ne biliyim ac/dc tnt olur ozzy mr crowley olur felan sonr avur kir gitari ver don arkani git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 said: 2) kızlar osurmaz. bunun seleksiyonla alakası yok. 4 sene önce falan biriyle ders çalışırken en tırtıklısından osurdu bir tanesi çok afedersiniz. O yüzden o teori yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 şuan öyle bi trip atıyorum ki karı gibiyim yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 şöyle bi resim geçti elime paylaşmak istedim sdf argo içerir rencide olanlar bakmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ya şu açık kızla çıkmaya başlarsanız trip atacak! ayrıca günlerdir açık bu topic daha sen açılamadın mı kıza git çok istiyosan: (uyduruyorum) huriye, seni seviyorum artık huriye ne der bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Flört her zaman daha zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oturup dusuncelere dalıp da kurma kafanda,takıl iste dusunme fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bence napcaksan yap ki kurtul sürekli kafanda kalmasın,belki sonunda aradığını bulcan belkide nasip kısmet olmazz..kız hayır derse ''ben zaten şaka yapıyodum''dersin.tekrardan kanka takılırsınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Angelotti said: Flört her zaman daha zevklidir.tutamıcaam kendimi,rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar