Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gitti Bayhan!

Salieri

Öne çıkan mesajlar

said:
Bıshop, 24 January 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
o kim?

popstar istediğin kadar izleme, ama türkiyede yaşadığın sürece gazete bile okumasan sırf sokağa çıkıp 1 saat dolaşsan bayhanın adını bir şekilde duyarsın... 3 aydır ölü olman lazım ki bayhanı tanımıycan...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 24 January 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
said:
o kim?

popstar istediğin kadar izleme, ama türkiyede yaşadığın sürece gazete bile okumasan sırf sokağa çıkıp 1 saat dolaşsan bayhanın adını bir şekilde duyarsın... 3 aydır ölü olman lazım ki bayhanı tanımıycan...

bırak abisi karışma adam cool takılıo[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Salieri, 24 January 2004 23:49 tarihinde demiş ki:
said:
karpuz, 24 January 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
said:
o kim?

popstar istediğin kadar izleme, ama türkiyede yaşadığın sürece gazete bile okumasan sırf sokağa çıkıp 1 saat dolaşsan bayhanın adını bir şekilde duyarsın... 3 aydır ölü olman lazım ki bayhanı tanımıycan...

bırak abisi karışma adam cool takılıo

ikinize lafım..

cıkmıyorum dışarı 5 aydır komadaydım bu sabah uyandım ok ?[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz
no gay, no cry
www.fallenbishop.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 24 January 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
iyide bayhan bi ara tecavuz mu ne etmiş idi sanırım (ehe cumleye bak) yada öyle bi dedikodu vardı. acımadan haşin bir şekilde kanal zaplarken bir programın flash haber diye girdiğigini görmüş idim, şimdi nasıl oluyorda bu adam yarışmadan eleniyor, hapiste falan olması gerekmiyormuydu bunun?

O haber şey diye çıkmıştı;bayhan elenaya tecavüz etti diye,sonra çıkıp ikiside olayı yalanladı,biz kardeş gibiyiz dediler.Aralarında bi tartışma geçmiş ama barışmışlar hemen...
Kaynak:annem:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben
Sosyal ağlarda paylaş

off bea yinemi bayhan topici bıktım buı topiclerden elendi kurtulduk işte . *!Artık sıkılmıştır bayhandan*[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bunların "cool takılmakla" falan alakası yok. Bu bir ahlak anlayışı bana göre. Bu tür yarışmaları (BBG, Popstar, şu evlenmeli bi tane vardı ismini bilmiyorum ve 2-3 tane daha varsa vardır) izlemek ahlak çöküşünün son raddelerinden biri bence. İnsanlar o kadar çok meraklı ki etrafının dedikodusunu yapmaya... Böyle palavraları, insanların birbirine hakaretler edip prim yapmasını izlemek hoşlarına gidiyor milletimizin. Bir nevi gelişmiş dedikoduculuk ve merak yani. "Yan komşu yeni araba almış"lar "Abdül Cemil'e küfretmiş diskalifiye olcakmış"lara, "Bilmemne hanım da Cafer beye kesik heralde"ler "Bu sefer Hikmet Şukufeyle 1. olup evlencek heralde"lere "Bu üst kattaki Osman bey de çok şerefsiz adam"lar "Vay kafir Şuayip bugün de sesi iyi değil diye Burhan'a hakaret etti"lere dönüştü teknolojiyle beraber. Artık insanların zevkleri de yozlaştı, böyle şeylerden mutlu oluyorlar. Tabii bu yarışmaya katılanlar da aynı durumda. Bir kısmı şan şöhret için uğraşıyor bir kısmı da kendince reklam yapıyor. Giderek kültürden uzaklaşıp böyle saçma ve gereksiz şeylere ağırlık vermeye başladık günlük yaşamımızda, her muhabbetin içine sokuyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin. Zamanında Hürriyet'te bir köşe yazarı çok güzel anlatmıştı bu çöküşü ama unuttum ismini de yazısını da.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 25 January 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 25 January 2004 01:00 tarihinde demiş ki:
Bunların "cool takılmakla" falan alakası yok. Bu bir ahlak anlayışı bana göre. Bu tür yarışmaları (BBG, Popstar, şu evlenmeli bi tane vardı ismini bilmiyorum ve 2-3 tane daha varsa vardır) izlemek ahlak çöküşünün son raddelerinden biri bence. İnsanlar o kadar çok meraklı ki etrafının dedikodusunu yapmaya... Böyle palavraları, insanların birbirine hakaretler edip prim yapmasını izlemek hoşlarına gidiyor milletimizin. Bir nevi gelişmiş dedikoduculuk ve merak yani. "Yan komşu yeni araba almış"lar "Abdül Cemil'e küfretmiş diskalifiye olcakmış"lara, "Bilmemne hanım da Cafer beye kesik heralde"ler "Bu sefer Hikmet Şukufeyle 1. olup evlencek heralde"lere "Bu üst kattaki Osman bey de çok şerefsiz adam"lar "Vay kafir Şuayip bugün de sesi iyi değil diye Burhan'a hakaret etti"lere dönüştü teknolojiyle beraber. Artık insanların zevkleri de yozlaştı, böyle şeylerden mutlu oluyorlar. Tabii bu yarışmaya katılanlar da aynı durumda. Bir kısmı şan şöhret için uğraşıyor bir kısmı da kendince reklam yapıyor. Giderek kültürden uzaklaşıp böyle saçma ve gereksiz şeylere ağırlık vermeye başladık günlük yaşamımızda, her muhabbetin içine sokuyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin. Zamanında Hürriyet'te bir köşe yazarı çok güzel anlatmıştı bu çöküşü ama unuttum ismini de yazısını da.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 25 January 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]

dedikoduyla uzaktan yakından bi ilgisi yok ki?sadece bayhanın sonunda elendiğini ve buraya kadar gelmeyi hakketmediğini belirttim çünkü ister istemez duyuyoruz ya da dinliyoruz artık ana haber bültenlerinde bile bunlar haber olarak yayınlanıyor..bence o yazıyı tekrar bul ve oku anlatmak istediğin şeyi anlatamamışsın..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Modernleşmiş avrupaya benzeyen bir Türkiye görüoruz nedir bu arabesk düşmanlıgı dinlienlerin illa kromu olması gerekior asık olan dinlior bence petek dincoz dienliende sapık dır ozaman jeniffer lopes içinde aynı bilg le 12409120 çeşit oynuyorlar sonra neler yapıolar firdevs giyio dekolteyi cıkıor bayhan napsın!?
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere bayhan arabesk söylemiyor. hatta hiç bir şey söylemiyor çünkü söyleyemiyor . adamda ses yok . Hem artık elendi gitti hakkında konuşmayada gerek yok . Zaten Ercan Saatci büyük ihtimalle ona kasette çıkartacak . o yüzden boşa tartışmayalım . bu gereksiz topiğin burda bitmesi dileğiyle .....[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 25 January 2004 05:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Wendigo +0.5 . Bence Elenanın ses güzeldi ama Türkçe yoktu . o yüzden şu anki durum bence en iyisi . Abidinde çok iyi , Fridevsde . Bence bukadar mesaj yeterli zaten saçma ve gereksiz bir topic . Ayrıca herkesin görüşükendinedir . şimdi kimse yok o iyi , bu kötü muhabetine başlamasın lütfen .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

@rewendor:
yok, sana popstar konusunda hiçbir şekilde katılmıyorum. sonuçta bu bbg değil. insanların bazı yetenekleri var, onları sergileyip yollarına devam etmek istiyorlar. bu, bu kadar basit. ben evleniyorum ve bbg'yi hiç izlemedim. ben evleniyorum'um konusunu da bilmiyorum mesela. ama popstar daha farklı. içinde bir dedikodu yok. ya da 3-5 tane salak adam çıkıp felsefe yapıp, kendilerine taraftar kazanmıyorlar. müzik yapmaya çalışıyorlar ve bununla taraftar topluyorlar. eh, anlayana tabi. bi de cool olmamak lazım.[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

hani bayhan'ı tutmuyorum, ya da onu korumak benim işim değil.
ama sizdeki bu mantığı anlamıyorum. futbolcular şerefsiz, yöneticiler şerefsiz, bayhan şerefsiz. neden yani? adam ne yaptı size? her bir şeyleri tuttuğunuzda fanatik boyutta mı olmanız gerekiyor? millete neden sataşıyorsunuz anlamıyorum.

said:
Afterdeep, 25 January 2004 06:01 tarihinde demiş ki:
Elendi şerefsiz, mutluyuz.
[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

şu "cool" olma meselesi aklıma takıldı. şimdi ben popstar izlemiyorum diye "cool" mu oldum? bishop'a da "cool" takılıo demişiniz. yani hakkaten anlam veremiorum. ben üni açıldığından beri oturup 15 dakka bile televizyon seyretmedim (yurtta kaldıım için). arkadaşlarım deli gibi popstar seyretmese benim de haberim olmiacak yani. şöyle saçma triplere girmeyin gerçekten komik düşüyosunuz.

bi de o yukardaki cnbc-e izlerim, metal dinlerim laflari yok mu, beni benden aldı be...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer
MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...