Coni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 evet beyler grim batolde druid açıcam tauren yeni başlıcak olan canı sıkılan lütfen gelsin beraber oynayalım msn si sürekli açık kişileri istiyorum bu arada donanımhaberden leadriden çok özür dilerim ama senle aramızda level farkı vardı ben beraber kasıcak quest yapıcak sürekli group yapabileceğim bi adam istiyorum isteyen [email protected] ekleyebilir LÜTFEN EN AZINDAN 1 KİŞİ GELSİN AMA ÇOK KİŞİ GELİRSE MUHABBET ORTAMI OLURSA GROUPLARDA SÜPER OLURUZ TAUREN ŞEÇİM OLARAK KISITLI Bİ CLASS 2 SHAMANIMIZ OLSA BEN DRUİD FERAL AYI FORMUNA AYARLICAM TALENTİ WARRİOR OLACAM KISMEN 1 HEALCİ DRUİD OLSA KİMSE DURDURAMAZ BİZİ İSTEYEN EKLESİN İSTEYEN HERKEZLE GRUP KONUŞMA YAPARIZ MSN DE TANIŞIRIZ SÜPER OLUR istediklerim 1-muhabbet 2-grup kasma yardımlaşma zevki istemediklerim 1-kavga küfür hakaret 2-bir birimizi umursamadan level kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Biz yeni açtık 5 arkadaş Grim Batol'da ama ally Reroll ledik horde baydı artık hep aynı questler hep aynı yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Başka servera gidin arkadaşım 600 kişi sıramı beklenir ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Warrior kasacam ben gel beraber kasalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 1. Grim Batol server Almanyada kurulu. Bu sebeple daha düşük nüfus olup fransada merkezi olan serverlardan çok daha iyi ping değeri alır lag pek olmuyor(en azından bende) 2. Kalabalık bir server para yapmanız kolay olur, ekonomisi yerleşmiştir (magecloth 3.5-4,5g düşünün artık) 3. Ally da horde da yerleşmiş karakterler, noob değiller 4. Türk çok 5. Hellscream Guildi orda :P (bizim guild bekleriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 server almanya'da deil arkadasim .. Isvec'te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coni Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ozaman burning legionda night elfim var orda oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Yavaş oynayın. Bir haftaya kalmaz kimse bağlanamıcak bile WoW'a . Hepinize bol MP3 lü günler dilerim. TTNET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 grim batolde cevir ah den 5 ksiiyi en az 3 u turk.zaten belli oluyo guild, char ya da varsa pet isminden.HAMZA gordum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 arkadaş arıyorum - forum.paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 dEaThMooN said: server almanya'da deil arkadasim .. Isvec'te.. http://www.wowwiki.com/EU_English_Realms_Info Şurdan hangi server nerede, IP numarası kaç gibi gereksiz bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu arada evet Hamburg isveçin başkentidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Ben de İsveç'te olduğunu biliyorum Grim Batol'un, "güvenilir" bir kaynak söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coni Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 off konudan sapmayın tauren druidim war grim batolde ve kasıcak olan burda açsın isveçin almanyanın dıttttttttttttttttttttttttttt msn mi verdim ilgilenen alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Bu arada blizz bosaltmaya calısıyo Grim'i siz doldurmaya, baska server gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 dEaThMooN said: server almanya'da deil arkadasim .. Isvec'te.. Server locations Bak bakalım bi iyice nerdeymis ? Bi yerimizden sallamak kolay dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 OP troll fishing yapiyo bence, bunun disinda 10 dolara kendimi satarim her gece grim batol gibi bi yerde oynayacagima. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Oha o ilk mesajdan sonra oynayacagi olan adam oyunu birakir yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar