Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%99 Fake Sunwell Loot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçek olabilirler aslında daha öncede böyle çıkan şeyler olmuştu genelde doğru çıkıyorlar birde epic crossbow bow gibin şeyler beklemeyin bu raidden legendary bow düşüyor tahminimce sunstriders long bow olcak oda sanırsam :>
Mesaj tarihi:

daha önce fake diye çıkan bi loot table vardı, onun içinden bazılarının aslında gerçek olduğu söyleniyo artıkın. mmo-champion, blizzard kesinleştirmediği için biz 95% diyelim diyerek bu jpgyi yayınladı.

bide kesin olmamakla birlikte sezon4 setleri brutal gladiator diye adlandırılıcakmış.
Mesaj tarihi:
sezon 2yi honorla verirler o zaman. yine millet bglere dolar. sabah akşam pvp manyagı yaptılar insanları. wotlk a kadar böyle oyalayacaklar galiba.
Mesaj tarihi:
baya bi önce bıraktım ben wowu ama hala dikkatimi çekiyo ne zaman böyle yeni boss loot falan gösterseler ranged weapon olmuyo içinde hunterlar besleme mi kardeşim
Mesaj tarihi:
ulfang said:
baya bi önce bıraktım ben wowu ama hala dikkatimi çekiyo ne zaman böyle yeni boss loot falan gösterseler ranged weapon olmuyo içinde hunterlar besleme mi kardeşim

Bu patchte Legandary Bow olucağı açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam...
Mesaj tarihi:
"oyuna ilerde legendary bow ekleyecegiz" demislerdi. yeni content oldugu icin millet bundan bekledi iste. wotlk da olur tahminimce.

bi de cidden hic ama hic blizz desingina benzemiyo bu itemlar.
  • Yeni Oluştur...