Coni Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 beraber druid açmıştık kastık biraz sonra ne msn sini açtı ne oyuna girdi ya beni engelledi yada öldü bu arkadaşdan haber alan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Banladılar onu oyundan. Giremiyor artık, beraber oynadığı adamın accountunu hacklemiş, "ben sana level kasarım, şifreni ver" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Lütfi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben en son orgrimmar kapısında gördüm, zeplin parası dileniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tam lütfi bu adam. milleti yemiş bi de, tüyü bitmemiş yetimin hakkı ile oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Abi iyi de benim niye haberim yok tum bu yasananlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Yetersizliğin dibinde yaşam mücadelesi veriyor. Kayıp düşüncelerin bir numaralı adamı oldu. Ayrıca silmediği ve silemediği cookieler arkasından ağlıyor. Ocunum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Lancelion said: tam lütfi bu adam. milleti yemiş bi de, tüyü bitmemiş yetimin hakkı ile oynamış. Lancelion beni unuttu :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 lancelion beni de unuttu, 100g borcun var lan agamaggan'da. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar