Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 yakında 80den beter olcaz dinli dinsiz kavgaları falan filan
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Viktor cidden böyle birşey söylemekten utanıyorum ama ben olsam adamın ağzını burnunu kırardım. Açık söylüyorum gücüm yetmezse başkalarına kırdırırdım. Hak hukuk yasa farkındayım ama o kim ki bir anneye kabadayılık taslıyor milletin ağacını kesiyor? Kim olduğunu belli etmeden her tarafını sakatlamak lazım böylelerinin. Aylarca yatakta kıvranması lazım ki aklı başına gelsin. Bunları yazdığım için utanıyorum ama o ayarda adama başka birşey işlemez sanırım. Belediyede tanıdığı varmış, belediyenin başına yıkılmasından beter olsun. edit: Penthesilea said: Allah sabir versin, da ben vurmustum o herifi simdiye kadar.
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Simdi tekrar okudum da bu durumun fasismle ya da akpyle falan alakasi yok ki. Mahallede bir tane kabadayi var sadece. LOL
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Cons said: bu devirde herkes mafya herkes aşiret. havlayan köpek ısırmaz istediğini yap. Adam haklı.
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 -Wissy said: Simdi tekrar okudum da bu durumun fasismle ya da akpyle falan alakasi yok ki. Mahallede bir tane kabadayi var sadece. LOL Tabi canım kabadayılar da çevrelerine karşı son derece saygılı, duyarlı canlılardır zaten.
Freyja Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 said: bu da olmazsa tinerci tut bıçaklasın bi kenarda bunu. bostancıda tanıdığım çok iyi tinerciler var. ROFL
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Yaw en azindan karsisina dikilip bagirsaydin ya sen kimsin nesin die.. Tabi ben simdiye kadar dalmistim ..
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Okurken acaip sinirlendim resmen. Ya hukuk mukum bir yere kadar, bence toplanalım patiden bir sürü kişi, herifi basalım, ağzını burnunu kıralım ve sadece "bu apartmanda bir daha magandalık yaparsan bu orduyu toplayıp tekrar geliyoruz" diip gidelim. İsim vermemişte oluruz.
MuDo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bu ve bunun gibi adamlara tek çözüm.. Tenhada kıstırmak
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 -Wissy said: Simdi tekrar okudum da bu durumun fasismle ya da akpyle falan alakasi yok ki. Mahallede bir tane kabadayi var sadece. LOL nasil yok tehditlerinde parti rozetini gosteriyor adam patinin gucuyle tahdit ediyor AKP iktidardeyken komsualriyla cok guzel gecinen bir adamin rozeti takinca cesaret alip bunlari yapmasinin nasil alaksi yok dupeduz mahalle baskisi budur iste "bizim begendigimiz sekidle davran yada burdan git" dupeduz micro fasizm
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 viktor oraya 1-2 tane tank top tufkk birseyler yollıyalımmı :D
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 faşizmle bunun alakası yok. Ortada bir "Düşünce", bir "ideoloji" yok çünkü. Kendi partisinin gücünü arkasına alan bir magandanın,iktidarda olmanın verdigi güvenle magandalık yapması. heryerde var böyle tipler,bizim burda da var hemde belediye başkanı hatta chpli, heryerde var mahalle baskısı buna denmez. kendin diyorsun dedigin adam 1 kişi, biride benden olsun 2 kişi, 2kişiden mahalle olmaz.adamı şikayet edersin kanıtlarınla falan filan,halledersin. yada gider pataklarsın kendine güveniyorsan o riske girersin. ama bence en güzeli senin yaptıgın gibi "hadi bas git kardeşim" deyip takmamaktır, takmamak en iyi cevaptır bence magandalara, sen ve annen takmazsan yürüyüp yoluna devam edersen 1 yapar 2 yapar susar.susmayıp fiziksel bir olaya girersede gidersin karakola.
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 faşizmi komünizmin zıttı zanneden adam da geldi
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ayaginiz kaysa da dusseniz `Tayyip celme takti.` diceksiniz. Mahalle baskisi falan degil ki olay. Kisisel bir sey. Rozet gosteriyor da polis geldiginde size `O AKP'li biz bir sey yapamayiz.` mi diyor? Savciliga gittiniz de ilgilenmediler mi?
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 faiszm bir ideoloji degildir be 3000000 kere yazdim hem adam ne diyor? dinde kopek mekruhdur kopek olan eve melek girmez kopegi bu evden yokediceksiniz yoksa akrismam bu dupeduz fasizm dir iste islamofasist dedigimiz budur direk mahalel baskisida budur iste bugun kopegi yoekt der bana baska bir apartmanda adama sacin uzun onu ekstiriceksin der baska bir yerde ateistleri atese vermeye kalkarlar ha pardon yapilmsiti bu zaten ha pardon kendini yetistirememis 12 eylul gencligi fasizm = hitler komunizm = stalin seklinde biliyor ne yazikki
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 o zannettigin adam kimse o degilim fakat Faşizm Komunizm in zıttıdır evet.yani zıt kutuplarda yer alırlar. Bana inanmıyorsan ansiklopedilere ve kitaplara bakabilirsin.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 fasizm bri ideoloj idegil dusucne tarzidir fasist komunist de olabilir yarim bilgiyle inanmiyorsaniz bakin la olmuyor bakmamada gerek yok siyasal ogrencisiyim
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Viktor said: faiszm bir ideoloji degildir be 3000000 kere yazdim hem adam ne diyor? dinde kopek mekruhdur kopek olan eve melek girmez kopegi bu evden yokediceksiniz yoksa akrismam bu dupeduz fasizm dir iste islamofasist dedigimiz budur direk mahalel baskisida budur iste bugun kopegi yoekt der bana baska bir apartmanda adama sacin uzun onu ekstiriceksin der baska bir yerde ateistleri atese vermeye kalkarlar ha pardon yapilmsiti bu zaten ha pardon kendini yetistirememis 12 eylul gencligi fasizm = hitler komunizm = stalin seklinde biliyor ne yazikki faşizm hem ideoloji,yani hem bir yönetim biçimi, hemde bir aksiyondur. faşizm bir ideolojidir evet. neye göre diyorsunuz bunu anlamıyorum, kim ögretti size faşizmin ideoloji olmadıgını anneniz babanız arkadaşınızmı? hiç mi açıp okumadınız. ha diyorsan faşizm sadece bir ideoloji degildir öyle yazarsan dogru.
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben meyve bıçağıyla üzerine yürümüştüm komşunun (30larında bir herif)kesti sesini ama seninkiler kadrolaşmış bunlara toplu gitmek lazım nus ile uslanmayanı etmeli tektir tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir demişler
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bu adam mahalle baskisi yapmiyor ki. Kisisel baski yapiyor. Dini kullanarak. Kendi `okuzlugu, hoduklugu, yobazligi`... Artik ne dersen de sen. Ama fasizm dersen boyle kucuk seylere siradanlastirmis olursun fasizmi. Kotulerin siradanlasmasinin zararlarina girmeyecegim. Sen savciliga git hakaret/siddet varsa. Ya da kendi dilinden konus adama.
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 AKP yalakalari bi uzak durabilirlermi lutfen ? Her konuya cevap yazmak zorunda degilsiniz. @Viktor , sakin olmaya calis , direkt delil ve sahit ayarlayip savciliga dilekce verin.Beklemek daha iyi yapmaz genelde bunlari.Hemen polis cagirin tehdit ederse.Ilerde davalik birsey oldugunda polislerin sahitligi etkili olur. 10 yil falan once , henuz istanbul'da yasarken benzeri birsey basimiza gelmisti , cildirmistik , kardesimle beraber ekmek bicaklariyla birkac aksam herifin isten eve donmesini beklemistik , sessiz sedasiz evine dalmisti maganda.Hani hot dese oldurecegiz adami. Simdi dusunuyorumda nekadar cocukca ve aptalca hareketlermis.Birsuru yolu var boyle yaratiklarla mucadele etmenin , kendi hayatinida mahvetmeye hic gerek yok.
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Akp yalakasi da olduk iyi mi =] kkthxnpbye
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Viktor said: fasizm bri ideoloj idegil dusucne tarzidir fasist komunist de olabilir yarim bilgiyle inanmiyorsaniz bakin la olmuyor bakmamada gerek yok siyasal ogrencisiyim faşist komunist i bana bilimsel yönden kanıtlarsan, bir link vererek mesela seni tebrik ederim ve haklı oldugunu söylerim fakat öyle birşey oldugunu hiç zannetmiyorum, yok çünkü bende bakmıştım, senin dedigin farklı şeyler.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Benim anneme öyle bağırsa yanlışlıkla öldürürdüm adamı, cidden.
Öne çıkan mesajlar