Valeron Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Arkadaşlar habertürkte gördüm.Arkadaş oyundaki karakteri alabilmek için BMW marka arabasını satmış.Oyund Knight online yani bence değil bağımlılık yanımdan geçemez benim.UO nun çeyreği etmicek bi oyun adam gitmiş araba satmış.Aramızdada böle hayatını oyuna adamış insnlar var mı acaba merak ettim açıkcası : ) ? buyrun kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Lebron der ve kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 oha yazık :O hem de KINAYT karakteri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bröeh, bu arada 210 milyon kişi kayıtlıymış :S feykin alası olmuş kanımca, şaşırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 "İzmir'de ismi Adem diye bildiğimiz bir arkadaş..." diye başlayan bir cümleden hayır gelir mi? Bence gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Valeron said: Arkadaş oyundaki karakteri alabilmek için BMW marka arabasını satmış. öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 said: Dünyada 210 milyon kişinin üyesi olduğu Knight'ı Türkiye'de yaklaşık 3,5 milyon kişi oynuyor. Bu cümleyi görünce bir kez daha tiksindim haberusa'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bol ketçaplı bir Ohannes Burger sipariş ediyorum. ::o Adam harbi harbi öküzmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 aga rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 habertürk ya. jnmslrms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ucuza gitmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gidip tonla orjinal kutulu klasik oyun alınır o paraya. hani oyunsa oyun. bir de kutulu yani, içinden kocaman kitapçıklar, minik heykeller, yapıştırmalar vs çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 210 milyon kişi nedir böyle yalan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Yok devenin nalı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 lvl : 80 national point : 1.1 milyon server : pathos nick : ANK +2 rebirth quest shardıyla birlikte 1.400 ytl ye sattı bizim arkadaş bu karakteri. alıcı cok valla inanamazsınız ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bundan 5 sene önce nebulada uo karakteri ne para lara satılıyordu bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 oha lan olaya gel ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 nebuladada çok para dönüyordu =) Zamanında girdik şu knayta da midemiz kaldırmadı ortamı yoksa sağlam para kazanırdık arkadaş paso kasıp kazanıyor birşeyler iyide kazanıyo aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bone said: minik heykeller, yapıştırmalar vs çıkıyor. taso da çıkıyor mu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bLackcha0s said: nebuladada çok para dönüyordu =) Zamanında girdik şu knayta da midemiz kaldırmadı ortamı yoksa sağlam para kazanırdık arkadaş paso kasıp kazanıyor birşeyler iyide kazanıyo aslında. nebula için bi arkım tıpı altıncı sınıfta bıraktı 2 3 pc kurdu eve isteye göre karakter kasıyordu kaç sene öyle geçindi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Nebula'da o blessli itemlar varken,iyi satardık =].Da yani gidip yerdik içerdik o parayla,BMW almazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ben de az kalsin ucagimi satiyordum.. oeh deve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bilgisayar almistim ben. Bmw vay be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 This is ANGUT,MORON,İDİOT, artık hangisi uygunsa.lol kınayt onlayn eziklerin amelelerin oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 oha nasıl yalan 210 milyon nedir ya hahasafsadh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar