St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hastasıyım!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ulan bu mudur ki? ilk sayfadaki yorumlari goren basur fotografi falan sanacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kizlar turk arkadasim facebooktan direk linktide sildiler heral yorumlari okuyunca eauhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kıllar fatoş hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hatunlar türk ya. paraya gşden türden. aslen içinde kro, ama dışından tiki tarz.. genellikle yatarak para kazanıolar bunlar, o paralarla elbise alıyolar, sonra yeni mekanlara gidip hesaap ödetiyolar, sonra gene yatarak paralar kazanıyolar, gene yeni elbiseler alıyolar. ha bi de o kılları kapatmak için bol bol makyaj malzemesi. ben de o tipleri tavlayıp, kendileri gibi krolardan yedikleri paraları ben de onlardan yiyorum ^^ (hatun parası ftw) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 insafsızlıktır bu ya acımasızlıktır... o resmi ordan kaldırmışlar arkadaşım niye tekrar koyuyorsun görelim diye :D yırttım diye seviniyordum :) merak işte bu saatte miem kalktı daha hayor gelmez benden bi kaç gün :) görüdügüm her hatuna o gözle bakarım artık :) (tanıdıklarım hariç :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 ben de bariz sakal var falan sandım yahu =)o kadar aşırı hardcore bekliyordum ki anaa bu muymuş dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 abi daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 daha hardcoreunu ben bile kaldıramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yahu ne biliyim ama bende böe salih abi gibi birşeyin bayan versiyonunu düşünmüştüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar