CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ben şimdi yakın doğu ya yerleştirildim 2007 sınavıyla. Okuyorum burda. 2008 öss sınavına girsem okul puanı yarıya düşüyoru mu acep? Eğer düşmüyorsa; Başvurular ne zaman başlıyor? Bir de Sınav ne zaman tarihi belli mi? Sitesinde bakındım ancak bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Turkce netin dusuk gelmistir heralde abi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 edebiyat düşük te konu o değildi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Düşüyor. Başvurular şubat diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 CaNNi said: edebiyat düşük te konu o değildi :/ öss sınavı hedesine dedi onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ayrıca yakın doğuda kas 1 sene gel daüye süper daü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eylem var orda gelmem :P türkiyede bi yer istiyorum ya havaalanından bıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 2008 öğrenci seçme sınavı sınavına girersen bildiğim kadarıyla puanın düşüyor ondan ya bu sene girmicen ya da çok çalışcan o aradaki farkı kapatcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ya benim bildigim her sekilde dusuyor okul puanin, yani 2. girişinde felan.. Tabi yanlis biliyorumdur ben simdi kesin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yazık keşke kayıt olmasaydın üniversiteye gelen ek puanın 0,2 ile falan çarpılacak heralde seneyede bayağa değişecekmiş sistem bu sene bizim gibiler için son şansmış okuduğun fakülteyi bölümü şehri sevmeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ÖSS SINAVI NE LAN? ÖSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 kayıt olup olmamak önemli değil. kazanıp gitmesende düşüyo puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 evet. ben öss den annemlerin "ah çocuk kazanamadı öss den vah vah demesinler " isteği üstüne yazdım bir bölüm, gitmedim oraya. onun yerine başka bir okulun iç sınavına girdim, oraya gittim. şimdi 2. dönem öss kasayım desem kasamıyorum, baktım 0.3 ile çarpılıyormuş okul puanım. seneye inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 okulunu okuyosan düşmez. eger kazanıp kaydolmasaydın düşerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kaydolursan veya kazanıp kaydolmazsan düşüyor, 2 sene beklemen gerekiyor. baştan hiç yazmamalı puan düşmemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Luriel said: okulunu okuyosan düşmez. eger kazanıp kaydolmasaydın düşerdi. Gayet düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 düşüyor. düşmese şu anda öss gogo yapıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Herhangi bir yere yerleştirildiğiniz halde ertesi yıl tekrar sınava girdiğinizde puanınınız düşer. Kayıt yaptırmamış ya da yaptırıp sildirmiş olsanız bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ilk giriş dişinda dusuyor işte herturlu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Düşüyor. 1 sene bekleyip ertesi sene girersen düşmüyordu sanırım ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Her türlü düşmüyor, tercih yapıp kazanırsanız ondan sonraki sene düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar