Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Moderatorler Aranıyor.

hakankan

Öne çıkan mesajlar

Selamlar Moderatorler aranıyor. Herseyiyle Sponsor adayıyım. Dedicated Makınam war. aylık 80 GB Banwithli lagsız hızlı bi server. Makina linuxredhat9 linux. linuxa sphere olmaz demeyın linuxde ınanılmaz hızlı calısıyor Sphere windows aşırı derecede ram yıyor ve cpu ya cok yuklenıyor.bir gun server 200 kişi oldunda sphere windowsda kurmak cok sacmalık olur bence. bosuna ram ve cpu harcanır ve buki lag yapar hızlı bir sphere ıcın tercıhım kesınlıkle linuxdur. Herseyiyle Hazır serveri Olan varsa buyursun Vereyım makınayı fılam herseyi saygılar mesajlarınızı beklıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hakankan, 25 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
linuxa sphere olmaz demeyın linuxde ınanılmaz hızlı calısıyor Sphere windows aşırı derecede ram yıyor ve cpu ya cok yuklenıyor....
....hızlı bir sphere ıcın tercıhım kesınlıkle linuxdur.

Madem bu konularda bu kadar bilgilisin, kendi serverini ac bence. Bizi asmissin sen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

Düne kadar scriptir arayan arkadaş 2 günde bu kadar bilgiyi nerden bulmuş anlıyamadım ?

Sen hayatında kaç kere 80GB limitli bir makinada bir oyun sunucusu kurdun? Su gibi biter 80GB 15 günün sonunda açıkta kalırsın

Sphere 'ın linuxte çalışan adam gibi bir versiyonunu biz daha bulamadık ama sen bulduysan bizede verde bizde kullanalım

Ne dersiniz, hoş olmaz mı?[signature][hline]Be nice or be gone

[Bu mesaj canerg tarafından 25 January 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen sponsor olucaksan linux mu windows mu bunu senin şeçmemen gerekiyor, şu anda Türkiyede linux te bir sphere göster bana ?

2 gün önce buraya scriptir arıyorum diye gelene biraz önyargı ile yaklaşmamız doğaldır.Hatta adam ilerletip sabancıları v.s karıştırırsa insanın kafasında soru işareti oluşuyor istemeden ? Ha bu arada ilk önce 80GB olan bandın 512k olsa ne yazar sen 512k ile kaç kişiyi oynatmayı düşünüyorsun? Sen sphere ı ne kadar tanıyorsunki ?[signature][hline]Be nice or be gone

[Bu mesaj canerg tarafından 25 January 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WogeN, 25 January 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
Selam,

aylık 80 gb ye 15 gün sonunda biter dediler nası koptum ya..
Ozaman şuanda butun shardların ölmesi gerek?

Hayatında kaç kere bir dedicated kullandın ? onuda geçtim hayatında kaç kere 80GB lık veri transferi hakkın olan bir makinada bir oyun sunucusu kurdun ? Onuda geçtim büyük düşün..[signature][hline]Be nice or be gone
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere Linux`ta olur olmasina, harika olur hatta.. Fakat Windows `taki kadar stabil olamiyor.. Erethar ( Ethernass Diyari`ndaki UO sunucus ) Dunyasi Sphere idi ve makina Linux idi.. Arasira takilmalar, gocmeler yasanabiliyordu.. Sadece bu yuzden 2-3 tane shell script hazirladik ki makina kendi kendine kontrol etsin, calistirsin etsin diye..

Linux Sunucu diye diretiyorsaniz, beni dinleyin POL kullanin..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

sharky bu göçmeler, -9 errorları sphere 'ın linux versiyonlarındaki buglardan dolayı oluyormuş, ama son versiyonlarında düzelttiklerini sölüyorlar

Ayrıca bu kopan arkadaşa bir bilgi veriyim;
14luk bir Counter-Strike serveri 'nin anlık ortalama harcadığı hız 400k dır.Buda ayda 80Gb Bandwidthe denk geliyor[signature][hline]Be nice or be gone
Sosyal ağlarda paylaş

-9 Error`unun ne oldugunu bilmiyorum. Sphere ile en son 2.5-3 sene once ugrasmistim, onda da fazla hevesli degildim zaten. Ama eger bind sorunu ise, bu her programda olusabilecek bir sorun.

Sphere gelistiricileri ne hikmetse Linux icin ozel paketler cikartmiyorlar, fazla onem gostermiyorlar.. Son surumlerinden de pek emin degilim. POL `u her zaman Sphere`e yeglerim zaten. Hem Linux altinda gayet stabil calisiyor :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

Şu konuda sana hem fikirim illede linux ise illede pol kardeşim şu anda linux için sphere 55i aramaya çalışırsan
windowsu bulduğun kadar kolay bulamıycağına eminim, zamanında bende sphere 55i linux üstünde çalışmıştım oradan biliyorum. Bana sorucak olursanız nerede ne kurarsın diye NT sistemde 55i kurarım en stabil bunlar diye düşünüyorum her sabah 7 de makinamızada reset attarsak mükemmel olur[signature][hline]Be nice or be gone
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...