hakankan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Selamlar Moderatorler aranıyor. Herseyiyle Sponsor adayıyım. Dedicated Makınam war. aylık 80 GB Banwithli lagsız hızlı bi server. Makina linuxredhat9 linux. linuxa sphere olmaz demeyın linuxde ınanılmaz hızlı calısıyor Sphere windows aşırı derecede ram yıyor ve cpu ya cok yuklenıyor.bir gun server 200 kişi oldunda sphere windowsda kurmak cok sacmalık olur bence. bosuna ram ve cpu harcanır ve buki lag yapar hızlı bir sphere ıcın tercıhım kesınlıkle linuxdur. Herseyiyle Hazır serveri Olan varsa buyursun Vereyım makınayı fılam herseyi saygılar mesajlarınızı beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Linux için düzgün bir sphere ürettiklerinde belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: hakankan, 25 January 2004 20:11 tarihinde demiş ki: linuxa sphere olmaz demeyın linuxde ınanılmaz hızlı calısıyor Sphere windows aşırı derecede ram yıyor ve cpu ya cok yuklenıyor.... ....hızlı bir sphere ıcın tercıhım kesınlıkle linuxdur. Madem bu konularda bu kadar bilgilisin, kendi serverini ac bence. Bizi asmissin sen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakankan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sphere in nasıl calıstını bılıyorum ama code larından anlamıyorum spherein ama ultimayı sevıyorum. [Bu mesaj hakankan tarafından 25 January 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 o zaman sphere in linux surumlerinin de ne kadar sorunlu oldugunuda bilirsin. Bu kadar millet bosuna windows server kurmuyordur degilmi[signature][hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Düne kadar scriptir arayan arkadaş 2 günde bu kadar bilgiyi nerden bulmuş anlıyamadım ? Sen hayatında kaç kere 80GB limitli bir makinada bir oyun sunucusu kurdun? Su gibi biter 80GB 15 günün sonunda açıkta kalırsın Sphere 'ın linuxte çalışan adam gibi bir versiyonunu biz daha bulamadık ama sen bulduysan bizede verde bizde kullanalım Ne dersiniz, hoş olmaz mı?[signature][hline]Be nice or be gone [Bu mesaj canerg tarafından 25 January 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakankan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 512 hatlı lımıtsiz banwıth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bak bi en üste yazdığına, 512kdownload 128k upload kablonet'ten falan mı bahsediyorsun?[signature][hline]Be nice or be gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakankan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sabancı telekomda ozel dedicated server yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 40 yıllık linuxı linüx diye okuyan bir insan kaç gbitlik server açarsa açsın kim sallar..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. My ICQ Statistics - My Fistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakankan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 tipik sabit fikirli komplexli turk milletisiniz hepiniz. sponsor olayım dedım burnumdan geldi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Kompleks? 'Linuxde calisir sphere, ne biliyosunuz ki siz' deyip sonra da kendisine server acacak birini arayan birine cevap verince kompleksli mi olunuyor? ..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Arkadaşım sen türk değilmisin ? Sen de türksün iki fark var biz bilinçliyiz bu konuda sen değilsin olay bundan kaynaklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakankan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 size demedım sayın baggio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sen sponsor olucaksan linux mu windows mu bunu senin şeçmemen gerekiyor, şu anda Türkiyede linux te bir sphere göster bana ? 2 gün önce buraya scriptir arıyorum diye gelene biraz önyargı ile yaklaşmamız doğaldır.Hatta adam ilerletip sabancıları v.s karıştırırsa insanın kafasında soru işareti oluşuyor istemeden ? Ha bu arada ilk önce 80GB olan bandın 512k olsa ne yazar sen 512k ile kaç kişiyi oynatmayı düşünüyorsun? Sen sphere ı ne kadar tanıyorsunki ?[signature][hline]Be nice or be gone [Bu mesaj canerg tarafından 25 January 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: hakankan, 25 January 2004 21:28 tarihinde demiş ki: size demedım sayın baggio Oda Türk Türküz Türksünüz Türkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 80 gb olan aylik bandwidth, aylik transfer limiti yani, digeri ise hiz olarak. Yeterli bilgi/dikkat sahibi olmadan saldirmayalim lutfen.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 anlık 512k dan bahsediyoruz şurda?[signature][hline]Be nice or be gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Selam, aylık 80 gb ye 15 gün sonunda biter dediler nası koptum ya.. Ozaman şuanda butun shardların ölmesi gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 said: WogeN, 25 January 2004 21:40 tarihinde demiş ki: Selam, aylık 80 gb ye 15 gün sonunda biter dediler nası koptum ya.. Ozaman şuanda butun shardların ölmesi gerek? Hayatında kaç kere bir dedicated kullandın ? onuda geçtim hayatında kaç kere 80GB lık veri transferi hakkın olan bir makinada bir oyun sunucusu kurdun ? Onuda geçtim büyük düşün..[signature][hline]Be nice or be gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Tamam. Kesin artık yau Sadece linux bize uymaz rakamsal şartların bi yerden sonra pek önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Sphere Linux`ta olur olmasina, harika olur hatta.. Fakat Windows `taki kadar stabil olamiyor.. Erethar ( Ethernass Diyari`ndaki UO sunucus ) Dunyasi Sphere idi ve makina Linux idi.. Arasira takilmalar, gocmeler yasanabiliyordu.. Sadece bu yuzden 2-3 tane shell script hazirladik ki makina kendi kendine kontrol etsin, calistirsin etsin diye.. Linux Sunucu diye diretiyorsaniz, beni dinleyin POL kullanin..[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sharky bu göçmeler, -9 errorları sphere 'ın linux versiyonlarındaki buglardan dolayı oluyormuş, ama son versiyonlarında düzelttiklerini sölüyorlar Ayrıca bu kopan arkadaşa bir bilgi veriyim; 14luk bir Counter-Strike serveri 'nin anlık ortalama harcadığı hız 400k dır.Buda ayda 80Gb Bandwidthe denk geliyor[signature][hline]Be nice or be gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 -9 Error`unun ne oldugunu bilmiyorum. Sphere ile en son 2.5-3 sene once ugrasmistim, onda da fazla hevesli degildim zaten. Ama eger bind sorunu ise, bu her programda olusabilecek bir sorun. Sphere gelistiricileri ne hikmetse Linux icin ozel paketler cikartmiyorlar, fazla onem gostermiyorlar.. Son surumlerinden de pek emin degilim. POL `u her zaman Sphere`e yeglerim zaten. Hem Linux altinda gayet stabil calisiyor :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Şu konuda sana hem fikirim illede linux ise illede pol kardeşim şu anda linux için sphere 55i aramaya çalışırsan windowsu bulduğun kadar kolay bulamıycağına eminim, zamanında bende sphere 55i linux üstünde çalışmıştım oradan biliyorum. Bana sorucak olursanız nerede ne kurarsın diye NT sistemde 55i kurarım en stabil bunlar diye düşünüyorum her sabah 7 de makinamızada reset attarsak mükemmel olur[signature][hline]Be nice or be gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar