Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horde'ların üstün olduğu en iyi battlegroup


Elderon

Öne çıkan mesajlar

En iyi battlegroup diye bir başlık var ama orada beni tatmin eden cevabı pek bulamadım onun için açıyorum bu başlığı.

Magtheridon'da alliance oynuyorum fakat gerek 5v5'te ki takım sayısının azlığı gerek bg'de ki alliance'ın ezikliği ve yeni oynayacağım karakterin horde olmasını istediğimden dolayı, conviction haricinde ki bir battlegroup serveri arıyorum.

Horde'ların gerçekten üstün olduğu böyle bir battlegroup var mı EU serverlarında?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence "alliance cok zayıf, horde daha guclu, o zaman neden horde oynamıyorum ben" diye düşünüp ona göre yapma seçimini.. hayal kırıklıgından başka bisey getirmez bu, cunku horde da alliance da olsan bi gerçek varki pvp ye aklı basmayan, yeni yetme, bilgisiz, saygısız, envai çeşit adam her iki factionda da mevcut ve her zaman da olacak.

ben Ruin deyim, en kötü battlegroup diyo herkes sadece 4 realm var yine de ben zevk alabiliyorum, hem de cok. hatta cok fazla insan olmaması bazen iyi bile olabiliyor, birbirini daha iyi tanıma açısından.

eğer bg lerde yenilmekten hoşlanmıyosan, premadeleri dene. premade oluştur, o zaman en azından yenilsen bile, nooblar arasında olmama garantin olur, tanımadıgın adamla aynı takımda oynamazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blackout da fena değildir, malesef orada oynarken alliancetım eheh. Valla crossrealm sayesinde istediğimiz zaman girebiliyoruz ama ben BGlerin crossrealm olmasını hiç sevmedim, realm içi rekabet, düşmanını tanımak güzel şeylerdi. Oyun başında listeye bakıp taktiği ona göre belirlerdik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Premade vs Premade daha tam olarak oturmamış sanırım, birkaç kez denk geldim premadelere, neredeyse her BG'de (AV hariç tabi)

Enteresan oluo, bazı kekolar çıkıp "For tehhhh hordeeee" gibi "savunurum, premade ise banane" gibilerinden yaklaşıyorlar duruma, sonra üzerlerinden geçio premade, bakıyorum dolanıyorlar ortalıkta sonrasında :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Av ye grupla girmek için "stinky queue" adlı add onu kullanıyoruz. Ban durum falan kesinlikle söz konusu değil. Aynı anda sıraya giriliyor, addon party/raid chatten gelen av numarasını anons ediyor aynıysa giriyoruz değilse sıradan çıkp tekrar deniyoruz. Ama dersenizki biz 30 kişi aynı av ye girmek istiyoruz o zaman ne olur bilemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi son zamanlarda bu konu ile ilgili hiçbir Blue Response göremezsin (Ban sebebi mi, değil mi?)

Söylenen ancak şu "Its okay to use any type of communication skills, utilities to enter the same AV". Yani Voicechat, VT gibi herhangi bir yolla girmekte bir sorun yok. Ancak kesinlikle "mod ve / veya addon" denmiyor farkındaysanız, çünkü böyle birşey olması durumunda resmen bir Pandora's Box durumu.

Yakın süre içinde AV'ye "Join as Group" seçeneğinin konacağını söylediklerinden ve herkesi aynı AV'ye sokma addonlarının kullandığı SYNC methodunu birçok addon daha kullandığını, buna yasak demeleri durumunda, diğerlerinin de yasaklanacağını bildikleri için, sadece susuyorlar.

Garip bir CRM olayı var Blizzard'da.

Uzun lafın kısası AV için "Join as Group" hizmetini sunan her türlü communication sorunsuz. Ama addonlar, oyunu bir nevi değiştirdiğinden yasak(tı - şu anda nasıl bilmiyorum açıkçası)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spark'cığım olay şu:

AV ekranı geldiğinde "Join as Group" grayed out değil mi? Yani kullanılmıyor / yasak / sorunlu / tamamlanmamış / vs.

Aynı şekilde, mesela eskiden, Wallwalk kullanıp görülmesi yasak olan yerlere gitmek gibi veya bir bot açıp bilgisayar başında olmadığın anlarda gold / herb / felwood farmlamak gibi; kullanılmamalı / yasak / sorunlu / tamamlanmamış.

Ban sebebi de bu, sen adamların yapmanı istemediği birşeyi, bir çeşit 3rd party utility kullanarak yapıyorsun. Sonucunda ban yiosun, perm olması muhtemel bir ban.

Şimdi diyeceksiniz, "herkes kullanıyor son zamanlarda? Hiçbir şey olmuyor?"
Dediğim gibi, adamlar açıklama yaptı resmi, "Join as Group for AV is on the way" gibilerinden, bir de yukarıda anlattığım SYNC sorunsalı var, o yüzden susuyorlar.

Biliyorsun ki, isteseler çok rahat ekleyebilirlerdi o cümlenin sonuna "its possible to do this by using any communication skills / addons" gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ban olayıyla ilgili blue post falan varmı herhangi bi yerde ? mmo-champion / worldofraids / pvpscene ve sürekli takip ettiğim başka bir kaç sitede şimdiye kadar böyle birşey ne duydum ne gördüm. Addonu da ta tbc öncesinden beri kullanıyorum hiç bi sorunla karşılaşmadım. Zaten addon av ye falan sokmuyor bizi, sadece gelen AV numarasını party chat ten anons ediyor aynıysa giriliyor değilse sırdan cıkıp tekrar deniyoruz. BG ye girme işinide ben yapıyorum sıradan çıkıp tekrar sıra alma işinide, addon sadece bg numarasını söylüyor. neyse gereksiz uzatmayayım isteyen dener bğenirse kullanır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...