Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir soru..

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Biraz sonra birden uyanıp kendinizi bi beşikte, uzun süre uyumuş oldugu için ağzınızdan salyalar akar bir biçimde bulsanız ve anneniz gelse aman oğlum / kızım uyanmış dese ilk diyeceğiniz laf veya düşüneceğiniz şey ne olurdu??

Benimki : as.ktir!!

*!phew*[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
finallerden düşük not aldıgım için fazla fırça yemeyecegimi düşünür ve ohh bee derdim
ha birde o yaştan bukadar deneyimli ve bilgili olacagım için gayet geyik olurdu :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
Estel_Anorien, 25 January 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
Keçi boynuzu yer gibi bişey... çok sert ve bi poha benzemio.

Sosyal ağlarda paylaş

bir de kundakta olduğunuzu düşünün ağzınızdan bir şey çıkmıyo (konuşamıyosunuz).

Hangi dergide vardı bu?Lombakmıydı? Bi dergide bu muhabbet vardı.[signature][hline]Gidiyorum gözüm yaşlı
Hatıran har yüreğime
Sen sev yağmurları
Yağmurlar yağsın üzerime
The number you have dialed is walking alone please, try again later
Sosyal ağlarda paylaş

Kalktığımda bulunduğum dünya bu dünya ise ve o yaşa rağmen herşeyi hatırlayıp olgun biri gibi düşüne biliyorsam hala (hatırlıyorsam deneyimlerimi) belli bi noktaya kadar aynaya bakıp tapardım heralde :-P[signature][hline]avatar
BonePART, 06 January 2004 02:20 tarihinde demiş ki:
amcig aman magici de aliriz
Sosyal ağlarda paylaş

diyeceğim şey şu olurdu ;
"oh bea bir süre final olayından yırttık ama gitti güzelim uo charı şimdi 16 sene sora kim kasacak tekrar o skilleri :) ."

[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 26 January 2004 03:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 26 January 2004 01:04 tarihinde demiş ki:
Biraz sonra birden uyanıp kendinizi bi beşikte, uzun süre uyumuş oldugu için ağzınızdan salyalar akar bir biçimde bulsanız ve anneniz gelse aman oğlum / kızım uyanmış dese ilk diyeceğiniz laf veya düşüneceğiniz şey ne olurdu??

Benimki : as.ktir!!

*!phew*

aynısını daha önmce Ersin karabulut un köşesinde okuduğum aklıma gelirdi[signature][hline]Aket Atum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...