Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makine Mühendisliği

PassivE_KesH

Öne çıkan mesajlar

Pyro said:
PassivE_KesH said:
peki iş imkanı?

Özel sektörde baya geniş bir seçenek var. Diğer bölümlere nazaran daha şanslı diyeyim.

yani en azından bozdolabı tamircisi olursun yada saglam ilerlersin fabrika mudurlugune kadar gider. su anda bicok yer makine muh bulundurmak zorunda iş imkanı var cidden var ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi iş bulursun açıkta kalmazsın da 1k ytl ile işe başlamak da var 2.5k ile başlaak var orası başta şans olmak üzere diğer işlerdeki kıstaslara bakıyor işte..ama ikinci tercihlik değildir eğer makine istediğin bölüm değilse..elektroni khaberleşme falan oku =)
Sosyal ağlarda paylaş

makina okuması zordur biraz.
40 kişide ortalama 3-4 kız vardır bilemedin 5.
mezun olduktan sonra iş sorunu yaşamazsın.
1-1.5k ile işe başlarsın, fırsat kollayacaksın 3-4 sene sonra maaşın da artar pozisyonunda.
sap gezersin ortamın olmazsa ama.severek yapacaksın bide bu mesleği.yoksa zor.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
abi iş bulursun açıkta kalmazsın da 1k ytl ile işe başlamak da var 2.5k ile başlaak var orası başta şans olmak üzere diğer işlerdeki kıstaslara bakıyor işte..ama ikinci tercihlik değildir eğer makine istediğin bölüm değilse..elektroni khaberleşme falan oku =)

eletronik cok kolay sanki
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
MarcOConner said:
BonePART said:
3 temel muhendislikten biridir iste

elektrik
makine
insaat

buda genel ozellik olarka

kiz yoktur bolumde
temiz 5 sene surer 6 normaldir
okuma hayati boyunca bezikten ihaleye 51 den is7 ye her tur kagit oynu orenilir
cay hayat bicimi haline gelir
odevi projesi yoktur olayi bi sinavda ezberlencek sayfa sayfa formuldur
nerde okursna oku ayni islere girersin issiz kalmazsin ama zenginde olmassin
universite okudum demenin en kral metodudur muhendislik okumak diger fason bolumler ebenzemez

cok guzel ozetlemişşin harbidden olay budur

2inci sınıf 1. donemden 5 dersim kaldı.
3ün birini dusunemiyorum
makinede efsane derslerin basında akışkanlar mekanigi gelir 3kere almadan gecmenin inkansız oldugu gecene de hiç iyi bakılmayan bi ders. sonrasında makel(makine elemanları) ve termodinamikle iş biter. aslında zevklidir seversen. ama calısmak lazım.

termo sınavları 4 sayfa arkalı önlu formulun oldugu sınavlardır. akıs sınavında kitap defter laptop telefon serbesttir ve alınan notlar genelde 05 le 18 arası degişir. makel için de benzer ifadeleri kullanabiliriz. iş imkanı her kosulda var en kotu buzdolabı tamircisi oluyosun. cok saglam para kazanan kişiler de tanıyorum

bunları yazarken Süleyman Demirel Üniversitesini goz önune alarak yazıyorum. bogazici odtu itu dısında biyer olucaksa tavsiye ederim makine muhendisligi sdu da 78 kurulusludur hocalar da saglamdır.

varsa sorun cevaplıyalım makine muhendisleri adayları olarak...:D

ulan cumartesi makel sınavım var acaba nette bişeyler bulurmuyum die google a sdu makel yazdım direk bu sayfa cıktı. bi baktım gecmişe neler var die. yaw ben bu işi biliom yaa gecemiceemi 1 sene once solemişim bea. 160 sayfa formul ve cizimin içinden 4 5 tanesi cıkıcak. eziyet valla eziyet. radyo televizyon okumayan aklımı...
Sosyal ağlarda paylaş

nutella yerim said:
CthuLhu said:
kolay diyen kim ki?
bilgisayar isteyen birisi için ikinci tercih o olur,lök diye makine olmaz bence.

bilgisayar isteyen birinin 2. tercihi kesinlikle elektronik uzerine bi bolum olmalı,makinaya gelene kadar o var

ee? okumadan ahkam kesmeyin aklınızca..bilgisayar isteyen adam gitsin elohab falan okusun makineye gelene kadar dedim ben de
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:
nutella yerim said:
CthuLhu said:
kolay diyen kim ki?
bilgisayar isteyen birisi için ikinci tercih o olur,lök diye makine olmaz bence.

bilgisayar isteyen birinin 2. tercihi kesinlikle elektronik uzerine bi bolum olmalı,makinaya gelene kadar o var

ee? okumadan ahkam kesmeyin aklınızca..bilgisayar isteyen adam gitsin elohab falan okusun makineye gelene kadar dedim ben de

ben de makinacıyım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...