SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Sizce şu an kadrosu en iyi Asya takımı kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Irak şampiyon oldu ama herhangi kayda değer bir yıldızı yok. Avustralya Asya konfederasyonuna dahil olacaktı bildiğin kadarıyla onlardır büyük ihtimal...Cahill,Viduka,Kewell,Emerton,Skoko vs vs. Japonya da fena değildir Nakamura can yakan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ırak ta ali daei vardı milli takımlarda en çok gol atan futbolcuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 güney kore avrupaya en çok futbolcu ihraç eden asya ülkesi ama milli takım düzeyinde nsl olduklarını bilmiyorum.en son 2002de izlemiştik :D o güzel maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesuschrist Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Iran. Ali Karimi, Hashemian. Güzel adamlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 güzel adam derken? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yakışıklı manasında galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesuschrist Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Imanlı çocuklar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 japonya iyi gibiydi sonra noldu bilmiom çinde de bi potansiyel görmüyorum degil hani edik:aa rusya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Avustralya varken,bu takımların adı okunmaz.(Şu an baktım Asya'dan katılacak artık Futbol'da Avustrayla o yüzden futbolda Asya ülkesi diyebiliriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 slickers said: ırak ta ali daei vardı milli takımlarda en çok gol atan futbolcuydu Kendisi İran'ın futbol efsanesi.Irak dememek lazım adamı ovnaj ederler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Suudi Arabistan da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ulan hiç bilmiyorum be,yazıklar olsun bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Avustralya asyada alayına çakar heralde artık. Ama Rusya, G.Kore bi' nebze İran falan da fena değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Irak diyenler şaka yapıyor heralde. yok Irak kazandı son kupayı falan euhea. Asyada futbolu 3 takım sürükler. Japonya, İran, Çin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Türkiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 aaa türkiye avrupa birliğine girmeye çalıştığına göre avrupa ülkesi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Asya'nın en iyi milli takımı derken,siyasi olarak değil Asya federasyonuna bağlı olmak açısından bakın yalnız.Rusya,Türkiye diyenler olmuş.Olmaz bu. 1.)Avustralya 2.)Japonya 3.)G.kore-suudi arabistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 araplarda süpriz maçlar çıkarıyo dünya kupalarında fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bildiğim kadarıyla Rusya da bizim gibi Avrupa'ya dahil kupalarda. O yüzden Türkiye'yi saymıyorsak (ki saymıyoruz) Rsuya'yı da saymamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 avustralya'yı ben de tek geçerim, çoğu oyuncusu iyi liglerde oynuyor. premiership, serie a ve bundesliga'da oynayan oyuncuları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Cahill,Viduka,Kewell,Emerton ve Skoko'yu sayarken,Bresciano'yu unutmuşum ayıp olmuş...Açık ara Avustralya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ovchinnikov said: japonya iyi gibiydi sonra noldu bilmiom çinde de bi potansiyel görmüyorum degil hani edik:aa rusya varahahahahha rusya asya takımı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 en iyi asya takımı türkiye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bilmem kaç milyar nüfuslu çin'den bi adam gibi 11 futbol yeteneği çıkamamış mı yani?!bırah hocam ne anladım öyle üremeden ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar