Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 wolverine ni 2. dünya savaşı ve soğu ksavaş sırasında gizli ajanlık yaptığı söyleniyo magneto nun çocukluğuda nazi kamplarında geçmiş bu wolverine i hangi teknoloji böyle adamantium halien getrmiş ki? Atlantis ten falan mı kalma bu adam[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Üzümü ye bağını sorma demi$ler[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Wolverin CIA ajanı soguk savaş zamanı. Magneto Musevi cocukken nazı kamplarında evet. Wolverin Weapon X diye bi projede (askeri) bu hale geldi[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ya onları bende biliyorum da ne zaman bu teknoloji bide bishop kim öyle bi muty de varmış[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 weaponX tarihini hiç verdiklerini duymadım ama soguk savaş bitmeden oldugu kesin. 1980 ler olabilir. bishop ta gelecekteki (100yıl kadar) X ordusundan bi eleman[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bishop un özelliği ne bide angel olayı sadece melek gibi olması mı[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 walla bishop'un ozelliklerini bishop'a sorcaksın genelde gorsel sanatlarda dolanır..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 cok iyi askeri egitimi var bi kere mutant özelligi ise enerjiyi emip geri yansıtabilmesi mesela: storm yıldırım atar bishop emer geri yolar. gambit kart atar onuda vakumlar geri postalar. güldügü hiç görülmemiştir cok ciddi. birde kendi zamanına dönemiyor hiçbir zaman[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Bıshop, 24 January 2004 00:20 tarihinde demiş ki: cok iyi askeri egitimi var bi kere mutant özelligi ise enerjiyi emip geri yansıtabilmesi mesela: storm yıldırım atar bishop emer geri yolar. gambit kart atar onuda vakumlar geri postalar. güldügü hiç görülmemiştir cok ciddi. birde kendi zamanına dönemiyor hiçbir zaman Gelecekten gelme bir isyancı, silahını eksik etmez, bi de kovboy takılır şova oynar :)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 sabretooth ile ilgili yaptığım bir çeviri adamantium hakkında bilgi de var ama topic i ÇR kısmına açsan daha çabuk yanıt alabilirdin... Sabretooth X-Man Wolverine'in ölümcül düşmanı Sabretooth, hızlandırılmış iyileştirme yeteneğine sahip, jilet keskinliğindeki pençeleri olan ve çok keskin duyuları olan bir cinayet makinesidir ve kana olan açlığını tüketmeye çalışır. Gerçek İsmi : Victor Creed Mesleği : Suikastçı Bağlı Olduğu Grup : Weapon X Yaşadığı Yer : Sürekli seyahat halinde Ortaya Çıkışı : Iron Fist #14 (1977) Boy : 6'6 Kilo : 275 lbs. Göz Rengi : Kehribar Saç Rengi : Sarışın Güçleri : Sabretooth zarar görmüş ya da yok olmuş hücreleri hızlandırılmış bir şekilde yeniden canlandırabilir ve iyileştirme yeteneği onu hemen hemen bütün zehirlere ve birçok ilaca dirençli kılar. Sabretooth'un insanüstü keskin duyuları onu, kokuyla bir insanın ya da eşyanın izini sürebilen kurt ve köpek gibi hayvanlarla karşılaştırılabilir. Ayrıca, pençeleri ve dişleri, bir kemik kadar sağlam maddeleri parçalayabilecek kadar güçlüdür. Silahları : Sabretooth'un iskeleti, çok güçlü bir metal olan Adamantium ile oluşturulmuştur. Geçmişi : Sabretooth; avlanmak, döğüşmek ve yok etmek dürtüleri ilen yaşayan, en korkunç ölüm makinesidir. Victor Creed'in CIA'in özel bir operasyonunda yer aldığı zamana ait geçmişi hakkında çok az bilgi vardır. Bu dönemde Wolwerine ile yakın çalışmış ve her ikisi de Weapon X programının bir ürünü olmuşlardır. İtaat etmeleri sağlamak için, Weapon X bilimadamları her ikisinin de zihinine, Sabretooth'un geçmişini bulutlandıran, sahte hatıralar eklemişlerdir. Temeldeki benzerliklere rağmen, Sabretooth ve Wolverine tamamen zıt kişilerdir. Sabretoorh gibi Wolverine de ölümcül bir silahtır fakat geleceğin asık suratlı dış görünüşü, bir şairin kalbini saklamaktadır. Sabretooth, canavarı içten kucaklamıştır; kana olan önüne geçilemez susuzluğu onun döğüş yetenekleri arttırmış ve vahşileştirmiştir. Sabretooth, Wolverine den, aslında Weapon X projesinin baş aktörü olmadığını ve Creed'in geleceğinin sadece ucuz bir taklit olduğunu öğrendiğinde nefret etmiştir. Bu iki huzursuz müttefik, Creed'in insan hayatına hiç önem vermemesi yüzünden ayrı düşmüşlerdir. Bir saldırı sırasında Sabretooth panikle, ekibin kaçışını kolaylaştırmaya çalışan bir ajanı dişleriyle kapmış ve öldürmüştür ve bu olaydan sonra ikili ölümcül düşmanlar haline gelmişlerdir. Sabretooth'un Wolverine ile olan savaşları hep vahşi ve yırtıcı olmuştur. Adamantium pençeler, çelik iradeler ve iki hızlı iyileşme yeteneğine sahip eğitilmiş asker -- hayvani güdülerle hayatta kalmak için mücadele eden ve bunu hayatlarının amacı yapan iki mutant. Özünde yanlızlığı seven Sabretooth, ara sıra bir grupla hareket etmiştir. Creed'in çeşitli zamanlarda içinde bulunduğu organizasyonlar arasında; genetik bir terorist organizasyonu olanMutant Kardeşliği, insanüstü suikastçilerden oluşan Yağmacılar, devlet destekli bir mutant vurucu gücü olan X-Factor ve gizemli yeni bir lider tarafından tekrar yapılandırılan Weapon X bulunmaktadır. Kadınlar ve çocuklar, suçlu ve masum, mutantlar ve insanlar, zayıf ve güçlü -- Creed, ücreti ödenmişse ve durum katil güdülerine uygunsa, kana olan açlığı dindirmek için herkes için uygun bir suikastçidir. Merhametsiz yokedici Sabretooth, insanüstü duyularıyla avına sezdirmeden yaklaşır. Birkere kokuyu alınca, öldürmek için vahşi bir hayvan yırtıcılığıyla avına yaklaşır. -wendigo- kaynaklar : -five decades of Marvel [printed USA,1998] -www.marvel.com -comiclopedia[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Rewendor, 24 January 2004 00:49 tarihinde demiş ki: Gelecekten gelme bir isyancı, silahını eksik etmez, bi de kovboy takılır şova oynar :) büyük bir baskın sırasında birini kovalarken portaldan geçmişe dönüyor da kimi kovalıyordu unuttum :) geldikten kısa süre sonra 2 dostu malcolm ile (üf unttum digerini yine) ölüyor buda DR.X in yanında kalmaya başlıyor. kovboy konusunda boynuna taktıgı kırmızı flardan bahsediyorsan bayılıyorum zaten ona hahaha[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Tarihler fln. millet gerçek gibi anlatıyo inanacam şimdi :)[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yok sen inanmıyormusun ? :)[signature][hline]Delikanlı adam akbil kullanmaz no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ema abla bu topici çizgi roman bölümüne taşısa aslında burada forumları kirletecez yoksa[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 (topice cevap) ona bakılırsa spider adam nasıl öyle olmuş. Hadi bilimsel açıklamasını yapsınlar bakem.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: NuKe, 24 January 2004 13:55 tarihinde demiş ki: (topice cevap) ona bakılırsa spider adam nasıl öyle olmuş. Hadi bilimsel açıklamasını yapsınlar bakem. kararsızsın galiba[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 24 January 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 lol[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 yoksa seni hiç radyoaktiviteye maruz kalmış örümcek sokmadımı hiç?[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sapretooth dada mi adamantium varmış ne hoş[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Martial Arts... Still Prog: Merchant & Fencer Next: Swordsman & 3rd holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bide yerçekimi olmasa uçardık derler :D yerçekimine ne hacet wendigo ama dikkat çekerim: yerçekimi (gravitasyon) olmasa evren die bişe olmazdı sende olamayacağından uçamazdın :-P aman tanrım ne yazdım[signature][hline][b]Show No Mercy[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 deliknalı adamı yerçekimi bozmaz.. biz de başka türlü uçarız ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 haftasonu doluydum topiği göremedim cevap veriyim ben.. anladığım kadarıyla sadece filmleri izleyip bu soruları sordun.. çünkü x-men çizgi filminde bu adamantiyum olayını, x-men evolution'da da wolverine'in geçmişini elinden geldiğince anlatıyor.. o yüzden bu iki seriyi alıp izlemeni tavsiye ederim.. şimdi sorularına geçelim.. wolverine her haltı yapmış bir adam.. gözlemlediğim kadarıyla bir ara wolverine heyvanlarının arasına düşmüş onlarla yaşamış uzun süre. ondan sonra ciddi birşeyi 2. dünya savaşında yaşamış.. ilk captain america'nın yanında çok savaşmış nazilere karşı.. daha sonra mutantlardan oluşmuş bir timde bulunmuş. Creed (sabretooth), logan (wolverine) felan işte bu timde.. bu sırada adam samuraylık yapmış, monk eğitimi görmüş felan filan yapamdığı birşey kalmamış.. timdeyken bir gün ele geçiriliyor, bazı adamlar Weapon X projesi için onu kullanıyor. Adamın healing abilitysi olduğundan bu işlem üzerine kurtulabilecek sayılı insanlardan biri olduğunu biliyorlar o yüzden wolverine'ini kullanıyorlar.. Wolverine çok uzun yaşamış birisi, normalde 35-40 yaşında gözükmesine rağmen 100 yaşına merdiven dayadığı iddia ediliyor.. atlantis teknolojisi felan değil abi çok basit bir mantık üzerine kurulu. kemiklerinin üzerine adamantiyum metali kaplıyorlar.. bu bıçaklar da aslında kendi mutasyonunun bir sonucuymuş. ya da adamantiyum bıçak konduğu için kemikleri o yönde gelişti bilinmez.. magnetoya gelsek, magneto yaşlı biri ama filmdeki kadar yaşlı değil.. ama buna rağmen o da baya şey yaşamış.. özellikle wolverine magneto küçükken onu nazi kampından kurtaran birisi. magneto bunu unutmamış ama çaktırmıyor.. bishop ise zaman yolcusu.. gelecekte wolverine ile karşılaşıyor, bazı hastalıkları, sentinelleri, bazı olayları çözebilmek için geçmişe seyahat yapıyor. habire bunu geçmişe seyahat yaparak görebiliyoruz. En sonunda uzun süre bizim zamanda hapis kalıyor x-men'lere yardım edicem diye.. bishopa bir enerji damage'i vur, dendiği gibi stormun şimşekleri, gambitin kartları gibi. Aynı damage'i bishop sana geri yollayabiliyor elinden fırlatıyor bir enerji sana hasar veriyor.. Onun dışında lakabı "zaman kovboyu" çünkü silahlar kullanıyor habire.. bu zaman kavgaları sırasında Apocalypse'i durdurmak için Cable taa gelecekten geliyor.. Şu zaman 1990 desek. bishop zamanı 2025 desek, cable zamanını hatırlamıyorum ama 2080 felan olabilir.. wolverine weapon x projesinden kaçtıktan sonra uzun süre kanada hükümetinde çalıştı hmm metal konulma zamanı da 1970-1980 arası bir zamandır. sabretooth'a gelirsek, adam wolverine'den hızlı, wolverine'den güçlü, wolverine'den çabuk iyileşiyor. Uzun zamandır kavga ediyorlar. Karısını öldürmüş hatta wolverine'in.. Wolverine ne kadar güçlü vurursa vursun Sabretooth daha hızlı vuruyor. Wolverine ne kadar hızlı olursa olsun Sabretooth daha hızlı.. Wolverine bıçaklarını alınca ancak Sabretooth'u yenebiliyor..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 wolve nin bishopun zamanindada hayatta oldugunu hesaba katarsak 50 yaslarinda gozukurken 140 yasinda olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar