Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 beğendim baya bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 çok hoş filmdi gidin izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 film çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bayıldım ben. pek güzel, pek eğlenceli. bi american boi u görünce ''='' yaptım, geçti ama sonra, aralarında kaynamış o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bide lililo muydu neydi italyan tipli tekvandocu tam kof daki tiplere benzemiş oda gayet iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Çok güzel filmdi ya.O beyaz saçlı karının eteğiyle muhteşem görsel efectler yapmıslar. Jet lee'nin işediği yer çok komikti ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 şimdi izledim de tam korktuğum gibi çıktı, hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 cetli ve cekiçene saygımdan dolayı beğendim. Ama resmen karate kid yapalım birazda fantastik öğe katalım 2'de efsane ekliyelim demişler. Bu kadrodan daha yaratıcı birşeyler çıkabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Laorx said: cetli ve cekiçene saygımdan dolayı beğendim. Ama resmen karate kid yapalım birazda fantastik öğe katalım 2'de efsane ekliyelim demişler. Bu kadrodan daha yaratıcı birşeyler çıkabilirmiş. Çıkar Çıkar Beraber Yeni Bi Film İşine Girişeceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Kötüydü bu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 jet li yerine chow yun fat oynasa ve fılmın gercek dunyada gecen bolumu dogru duzgun cekılseymıs cok daha guzel olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 beklediğim kadar olmasada güzel filmdi 10 üzerinden 7,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bunun halmark dizi versiyonuda yokmuydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 The Monkey King, The Bride With White Hair (Cadı diye geçen hatun) gibi filmlerde mevcut. İşte karakterleri filan alıp yeni senaryo yazmışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Süper filmdi valla. Genç Amerikalı olmasaydı çok daha güzel olurdu da, adamlar Batı'ya açılmaya kasıyorlar hala işte, oluyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 jackie chan daha cok kapımaşlıydı daha önce super dedimde yine süper diyicem. super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Yau bu hikayenin eskiden kalma bi filmi vardı batıya yolculuk mu ne bi sakallı budist dayı bitane harbici domuz makyajlı bi bizim songoku maymun kral bide amerikalı bi yazar vardı hatta elemanın silahı dolma kalem tipinde mızraktı dizimiydi filmiydi onu arıorum varmı bulan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 jetli ile jackie chandan daha güzel bir senaryo ile biraraya gelmelerini isterdim. sırf ikisini çok sevdiğimden tahammül ettim filme. İkisi varken o velet nasıl kahraman olur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Film baya iyiydi de, çocuk 10 numara yancı çıktı. Film sonu bossunu bile karambolde aldı resmen. Bi de bu warlord 500 yıl monkey kingi esir tutmuş orda zerre yaşlanmamış immortal olduğu için de ceki çen nası o kadar yaşlanmış onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 cunki aslında immortal değil jackie chan en sonunda icindeiksiri immortal oluyo. Bakma sen adamın imba kapıştığına bütün film imbalık doğasından geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Warlord anadan doğma immortal mı yani? nedir anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya iksir varya icince immortal oluyosun sonar vucud öle kalıyo, jackie chan immortlal değil hiç icmemiş, ama immortalım diyo cunki o jackie chan! filmin sonunda içiyoya bişi ayaklanıto hemen işte onu icince immortal oluyo. jade warlord da zamanında icmiş immortal olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 iyi de, sonuçta ikisi de içiyor, ama biri yaşlanıp diğeri yaşlanmıyor? iksirler mi farklı, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 jackie chen içmiyor ölümsüz degil.hasta olduktan sonra filmin sonunda içiyor. önce ölümsüz degil normal insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 jackie chan yaslandıktan sonra iciyo yaslanırken immortal değil sonucta adam. hazır yaşlanıyo filmin osnunda iciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar