Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forbidden Kingdom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cetli ve cekiçene saygımdan dolayı beğendim.

Ama resmen karate kid yapalım birazda fantastik öğe katalım 2'de efsane ekliyelim demişler. Bu kadrodan daha yaratıcı birşeyler çıkabilirmiş.
Mesaj tarihi:
Laorx said:
cetli ve cekiçene saygımdan dolayı beğendim.

Ama resmen karate kid yapalım birazda fantastik öğe katalım 2'de efsane ekliyelim demişler. Bu kadrodan daha yaratıcı birşeyler çıkabilirmiş.

Çıkar Çıkar Beraber Yeni Bi Film İşine Girişeceklermiş
Mesaj tarihi:
Yau bu hikayenin eskiden kalma bi filmi vardı batıya yolculuk mu ne bi sakallı budist dayı bitane harbici domuz makyajlı bi bizim songoku maymun kral bide amerikalı bi yazar vardı hatta elemanın silahı dolma kalem tipinde mızraktı dizimiydi filmiydi onu arıorum varmı bulan ?
Mesaj tarihi:
jetli ile jackie chandan daha güzel bir senaryo ile biraraya gelmelerini isterdim. sırf ikisini çok sevdiğimden tahammül ettim filme. İkisi varken o velet nasıl kahraman olur yahu.
Mesaj tarihi:

Film baya iyiydi de, çocuk 10 numara yancı çıktı. Film sonu bossunu bile karambolde aldı resmen. Bi de bu warlord 500 yıl monkey kingi esir tutmuş orda zerre yaşlanmamış immortal olduğu için de ceki çen nası o kadar yaşlanmış onu çözemedim.

Mesaj tarihi:

cunki aslında immortal değil jackie chan en sonunda icindeiksiri immortal oluyo. Bakma sen adamın imba kapıştığına bütün film imbalık doğasından geliyo

Mesaj tarihi:

ya iksir varya icince immortal oluyosun sonar vucud öle kalıyo, jackie chan immortlal değil hiç icmemiş, ama immortalım diyo cunki o jackie chan! filmin sonunda içiyoya bişi ayaklanıto hemen işte onu icince immortal oluyo.

jade warlord da zamanında icmiş immortal olmuş.

• Yeni Oluştur...