Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forbidden Kingdom

progamer

Öne çıkan mesajlar

Modern zamanda bir genç antikacıda efsanevi Çinli Maymun Kral'ın sopasını bulur ev satın alır. Daha sonra bu sopa yüzünden eski Çin'e ışınlanır. Burada başak kahramanlarla tanışıp tutsak imparatoru kurtarmaya çalışacaktır.

Konu pek güzel gelmesede filmin Başrol oyuncuları Jackie Chan ve Jet Li olunca insan kötü bir film bekleyemiyor. Sabırsızlıkla beklediğim filmlerden birisi.

Fragmanlar:

http://www.youtube.com/watch?v=9BVo23wypgQ

Sosyal ağlarda paylaş

yaw madem ikisini biraraya getiriyolar,bi kere salak ama macera sırasında kahramanlaşan amerikalı genç muhabbeti olmamalıydı.hatta hollywood değil hong kong yapımı olmalıydı.

hazır ikisi bi araya gelmişken daha sağlam bi konu bulsalardı keşke şöyle hero filan gibisinden.
Sosyal ağlarda paylaş

ne karate kid nede basit bir hollywood filmi
konusunu eskı bir cın hikayesinden olan "batıya yolculuk"tan alan bir filmdir fantastik yanı agır basar ole sallama bisey degil yani

ayrıca dunyaca unlu bır anımede temel olarak bu hıkayeden yola cıkarak hazırlanmıstır

anime icin tık

dragonball

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
bu filmin ilk haberi duyulduğunda, "jet lee ancak Jackie Chanin milleti dövmek için kullandığı eşyalardan biri olarak rol alabilir" demiştim.

şimdi düşünüyorumda kesinlikle cok doğru sölemişim.
Traileri izleyip izlemem arasında gidiyorum şu anda ama izliycem.
film içince umutluyum uzun suredir bekliyoruz Jacke chan he zanaki gibi muhteşem olucak
Sosyal ağlarda paylaş

trailerı izledim. oldukça karizma film olmuş. gerek jackie chan ile jet li'nin oynadığı karakterler, gerek karşısındaki kadın karakterler felan etkileyici.
ama şu çocuk çok abuk olmuş be.
pörtlek gözlerle bön bön bakan veletlere uyuzum.

Transformers'ta da böyle bir eleman vardı. Shia LaBeouf oynuyordu. Karşıda Megan Fox ve Josh Duamel gibi karizmatik adamlar varken, esas karakteri eblek suratlı biri oynuyordu.

umarım Forbidden Kingdom'daki çocuk, Shia LaBeouf gibi olmaz da, "Neverending Story" tadı yakalarız biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Mendoza said:
Hikayeyi nezaketen yazmislar. Aksiyon/dovus sahnelerini COK seviyorsaniz gidin. Sinema elestirmeni ozentisiseniz gitmeyin.

eyvah, sagda solda tirt adamlar salak yorumlar yazicak simdi, cildirip ucan tekme aticam demek ki. hic anlamiyorum turu sevmeyen adam neden filme gidip bi de ustune entel dantel elestiri yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
cok guzeldi cok güzeldi,

jackie chan yine yardırdı, keşke daha cok sahnesi olsaydı demeden edemedim. Kusursuz drunken fistini konuşturdu adam yine, ne akıcılıktır ne dengedir o öle.

afm fitaşta izledim cok ama cok kötüydü salonlar tadilat öncesi daha düzgündü salonları adamlaırın nefret ettim resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Film çok güzeldi.
Jackie Chan süperdi ama Jet Li monk olarak iyi olsada Monkey King hali yakışmamaıştı ona :)

Birde filmde Lu Yan harici en en çok beğendiğim karakter beyaz saçlı avcıydı ama oda aşırı derecede bir Mortal Kombat akrakterine benziyordu. (Adını unuttum :)

Ayrıca keşke Jackie Chan ile Jet Li daha çok dövüşseydi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...