progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Modern zamanda bir genç antikacıda efsanevi Çinli Maymun Kral'ın sopasını bulur ev satın alır. Daha sonra bu sopa yüzünden eski Çin'e ışınlanır. Burada başak kahramanlarla tanışıp tutsak imparatoru kurtarmaya çalışacaktır. Konu pek güzel gelmesede filmin Başrol oyuncuları Jackie Chan ve Jet Li olunca insan kötü bir film bekleyemiyor. Sabırsızlıkla beklediğim filmlerden birisi. Fragmanlar: http://www.youtube.com/watch?v=9BVo23wypgQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ANAM !!! ceki çen cet lii off diorum. izlemezsem bi tarafım eksik kalır. ikisne de hastayım. ya bu sınav zamanı ne çok film sever bi adam oldum. aş eriom sanki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ohannes, bir de chuck norris olsaymış kalbime inermiş! süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ohannes içim kıpır kıpır oldu fragmandan :D ne zaman geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Genç çaylak aşık fln'da oluyor. Karate kid film'i gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yaw madem ikisini biraraya getiriyolar,bi kere salak ama macera sırasında kahramanlaşan amerikalı genç muhabbeti olmamalıydı.hatta hollywood değil hong kong yapımı olmalıydı. hazır ikisi bi araya gelmişken daha sağlam bi konu bulsalardı keşke şöyle hero filan gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ne karate kid nede basit bir hollywood filmi konusunu eskı bir cın hikayesinden olan "batıya yolculuk"tan alan bir filmdir fantastik yanı agır basar ole sallama bisey degil yani ayrıca dunyaca unlu bır anımede temel olarak bu hıkayeden yola cıkarak hazırlanmıstır anime icin tık dragonball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Jet li fearless tan sonra bir daha kung fu filmi çekmicek diye duymustum;ama fragmanı görünce cok sevindim.Bünye özledi böle filmleri tekrardan.Gelir mi bu türkiye ye yoksa dl yolları taştan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 fragmanlar cidden çok güzel. Adamlar zaten güzel imba bir yapım olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu filmin ilk haberi duyulduğunda, "jet lee ancak Jackie Chanin milleti dövmek için kullandığı eşyalardan biri olarak rol alabilir" demiştim. şimdi düşünüyorumda kesinlikle cok doğru sölemişim. Traileri izleyip izlemem arasında gidiyorum şu anda ama izliycem. film içince umutluyum uzun suredir bekliyoruz Jacke chan he zanaki gibi muhteşem olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 çeki çen döver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 site super olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 trailerı izledim. oldukça karizma film olmuş. gerek jackie chan ile jet li'nin oynadığı karakterler, gerek karşısındaki kadın karakterler felan etkileyici. ama şu çocuk çok abuk olmuş be. pörtlek gözlerle bön bön bakan veletlere uyuzum. Transformers'ta da böyle bir eleman vardı. Shia LaBeouf oynuyordu. Karşıda Megan Fox ve Josh Duamel gibi karizmatik adamlar varken, esas karakteri eblek suratlı biri oynuyordu. umarım Forbidden Kingdom'daki çocuk, Shia LaBeouf gibi olmaz da, "Neverending Story" tadı yakalarız biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 çocuk imba olcak belli, güzel bir filme benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 E hem Jackie Chan hem de Jet Li tarafından eğitilirsem ben de imba olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu gun izledim filmi, asiri japon dovuslerini sevmeyen gitmesin derim... ben oyunculari sevdiim icin gittim mutlu ciktim... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Hikayeyi nezaketen yazmislar. Aksiyon/dovus sahnelerini COK seviyorsaniz gidin. Sinema elestirmeni ozentisiseniz gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 cok guzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Mendoza said: Hikayeyi nezaketen yazmislar. Aksiyon/dovus sahnelerini COK seviyorsaniz gidin. Sinema elestirmeni ozentisiseniz gitmeyin. eyvah, sagda solda tirt adamlar salak yorumlar yazicak simdi, cildirip ucan tekme aticam demek ki. hic anlamiyorum turu sevmeyen adam neden filme gidip bi de ustune entel dantel elestiri yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Masakari said: ayrıca dunyaca unlu bır anımede temel olarak bu hıkayeden yola cıkarak hazırlanmıstır anime icin tık dragonball Aynen Öyle...Gerçi Amerikalı Çocuk Değilde Bir Yazardı Ordaki Olayya Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 izledim filmi.iyidi güzeldide çocuk fıs çıktı.imba falan olur dedik ama potansiyel yokmuş demekki.özellikle jetli ve çekiçen süperdiler.hastasıyım maymun kralın über char olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bence güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 cok guzeldi cok güzeldi, jackie chan yine yardırdı, keşke daha cok sahnesi olsaydı demeden edemedim. Kusursuz drunken fistini konuşturdu adam yine, ne akıcılıktır ne dengedir o öle. afm fitaşta izledim cok ama cok kötüydü salonlar tadilat öncesi daha düzgündü salonları adamlaırın nefret ettim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Film çok güzeldi. Jackie Chan süperdi ama Jet Li monk olarak iyi olsada Monkey King hali yakışmamaıştı ona :) Birde filmde Lu Yan harici en en çok beğendiğim karakter beyaz saçlı avcıydı ama oda aşırı derecede bir Mortal Kombat akrakterine benziyordu. (Adını unuttum :) Ayrıca keşke Jackie Chan ile Jet Li daha çok dövüşseydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 progamer said: Birde filmde Lu Yan harici en en çok beğendiğim karakter beyaz saçlı avcıydı ama oda aşırı derecede bir Mortal Kombat akrakterine benziyordu. (Adını unuttum :) Ben de fragmanı izlerken bu Fujin / Sindel çakması kim diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar