Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şey satılıyorsa bunu da bana alır mısınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
irin said:
ouff bu benim hattam mı yıllardır donen geyik.turkce de böyle ya alla alla(asabiyetimi deprestirdin al sana;ama napiim siyah renk değildir geyiğine giremeyecektim)

Ay özür dilerim.

Sözelciyim işte Allah kahretsin. Takılmadan geçemiyorum bu tür şeylere =/
Mesaj tarihi:
Kane&Lynch said:
bülent ersoy?

http://www.kaangoktas.com/wp-content/uploads/2008/01/divaninsok124.jpg

aklıma bişi takıldı armağan bununla nası ilişkiye girio :S
Mesaj tarihi:
Theridone said:
irin renkli göz derken?
Siyah da renk deilmi?

değil. siyah ışıksız olma durumu. renk olması için ışığı yansıtması bilmemne lazım. tşk
Mesaj tarihi:
Bu adamkadın herif sinirlenince ıkına ıkına incelttiği sesi direk erkek sesine geçme eğilimi gösteriyor:Birde merdivenden düşmüş herhalde hastaneye götürürlerken böğürüyodu ıııhhıııhröööö!
Mesaj tarihi:
çikilop said:
Akıllı kız tarifi yapılsın.

90 60 90 olan butun kızlar akıllıdır bence. ölçüler oynadıkça zeka da oynuyor tabi.
Mesaj tarihi:
Voys said:
çikilop said:
Akıllı kız tarifi yapılsın.

90 60 90 olan butun kızlar akıllıdır bence. ölçüler oynadıkça zeka da oynuyor tabi.

evet mesela kilolu bayanlarımızın genelde zeka ile sorunları oluyo.
Mesaj tarihi:
Şimdi zeka göreceli bi kavram. Kime göre, neye göre?

Mesela taş gibi bi hatun gelsin, isterse IQ su çift haneli olsun sonuç olarak hatun görüş mesafesine girdiğinde beyne giden kan akışı duracağından o anlığına iyi kötü bir beyne sahip her canlı benden yüksek bir zeka seviyesine sahip olucaktır. Bu durumda söz konusu hatun da benden zeki bir konumda olucaktır doğal olarak.

Ama çirkin kızın zeka konusunda ağır basması için çok zeki olması lazım ki o da pek çekilmez, çok bilmişlik filan yapar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...