MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Merhaba; Ben 3 senedir body building + cardio training yapan bir elemanım. Bu 3 sene içerisinde çok ağır bir program uygulamadım, besin takviyesi de almadım, hatta aralarda programı serdiğim aylar oldu. Ama genede ortalama hafatda 3 giderdim spor salonuna... Bu sene Eylülden beri hiç gitmiyorum ama. Göbek falan çıktı ortaya bi nebze, hadi yağlanmayı geçtim epey hamladım. Geçen bi arkadaşa eşlik etmek için gittim de son bıraktığım ağırlıkların altına yattım, kalkamadım sonra 3 gün öyle yani... Haftaya okul tatile giriyor 1 ay ve ben bu 1 ay tekrar başlayıp yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum... Ondan sonra da en az haftada 3 devam ederek hiç değilse korumak... ama nasıl bir geri dönüş yapmalıyım bilemiyorum. - Sadece cardio yaparak yağ oranını mı düşürmeliyim önce? - Kas kaybı yaşamadan belli bir diyetle yağ oranını düşürmek mümkün mü? - Bİr de kas gelişimi için bugüne kadar hiç takviye almadım ama artık almak istiyorum çünkü gün içinde paso protein tüketmek zor oluyor. Önerebileceğiniz bir protein tozu var mıdır? falan aklıma çok soru var aslında ama bunlarla başlayalım... cevaplara şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Cardio yaparak yağ oranını düşürmelisin tabii. Önceleri çok iyi yapmışsın takviye almayarak. Yine almamanı öneririm. Hayatımda hiç kullanmadım protein tozu...vs.vs. O yüzden tavsiye edemiyorum açıkçası. Ama duyduğum multipower ve weider olayları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Profesyonel olarak devam etmeyeceksen, tavsiye etmem herhangi bir protein katkı olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 weider iyidir universal iyidir protein tozu aminoasit vs. günlük yeterli proteini aldığına inanmıyorsan lazım bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yanlız bize gelen protein tozları bulgaristandan geliyor. en ucuz kalitede..herhangi brini alıp etiketini yırtman yeterli altında cıkar. üstüne amerika/almanya falan diye sallamadan etiket atıyorlar. ki onlar bile yeterli olur merak etme. hopidi proteinli şeyler yiyip şişmektense takviye yaparsın rahat, besinlerden elde edemiyecegin 1 yada 2 tane amino asit vardı sanırım protein tozunun amacı onları tamamlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 AthleT said: Cardio yaparak yağ oranını düşürmelisin tabii. Önceleri çok iyi yapmışsın takviye almayarak. Yine almamanı öneririm. Hayatımda hiç kullanmadım protein tozu...vs.vs. O yüzden tavsiye edemiyorum açıkçası. Ama duyduğum multipower ve weider olayları var. Peki nasıl bir diyet uygulamalıyım dersin? Maksimum gelişim için idman günlerinde ne kadar proteine ihtiyacım var? Boy: 176 Kilo da göbekle 72 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kilon çarpı 1.5 muydu 2 miydi öyle bişey gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Hesaplamasını yapmam için Egzersiz Fizyolojisi hocama danışmam lazım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 3 günde 45 cm kollar ! HEMEN ARAYIN ! [email protected] Bu reklam yalan olup 3 günde bir çuku olamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ne bu protein tozlarına olan korku anlamıyorum. Tamam işlenmiş ürünler ancak vücut geliştirme yapıcak bir insanın eğer beslenmesi iyi değilse kesinlikle kullanması gereken beslenme ürünleri bunlar. Günlük alman gereken protein miktarı kilonun x 2 kadar gram protein alman gerekli. Genelde bitkisel proteinler hesaba katılmaz. Optimum'un protein tozları iyidir ancak orjinal olup olmadığına dikkat ederseniz iyi olur. Piyasada sahte ürünler bayağı var duyduğum kadarıyla. Sırf kardio yapmanı önermem, aynı zamanda kas kaybıda yaşayabilirsin kardio + ağırlık çalışması daha iyi olur. Kasların yağ yakımına yardımcı olduğunu unutma, ne kadar kas kütlen varsa birim zamanda harcadığın enerji o kadar artar ve böylece daha rahat yağ yakabilirsin. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Optimum, muscletech, weider protein tozları iyidir. Şuan ki Türkiye şartlarında en ucuz protein kaynağı yumurta. Creatin kullanacaksan weider tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Gittim salona. Bİtmişim ben... Eski programımdaki hareketlerin yarısını yapabildim. Onları da 30-40 pound ağırlık küçülterek yaptım. Sonra da kardioya geçtim sadece 3 dakika dayanabildim :D ve buna rağmen ertesi 3 gün iptal oldum... her yerim ağrıyordu... neyse problem o değil de http://www.mmusa.com.tr/products.aspx?pID=12&cID=67 böyle birşey buldum bunu kullanan var mı? kullanmasanız bile "oha iyiymiş" dermisiniz? yoksa fason bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Adını ilk defa duyuyorum mmusa'nın. Bence mucize bekleme böyle ürünlerden yazıldığı şeylerin herhangi bir ispatı yok sadece teoride öyle olmaları gerekiyor. Böyle komplex ve pahalı bir ürün yerine işini görücek protein tozu, aminoasit gibi basit ürünlere yönelmen daha yararına olur. Özelden ulaşırsan elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Selam benimde body gecmisim var. Universitede Amerikan futbol takimindayken calisiyordum, sonra universite vs. bitti yurtdisina gittim 2 sene yattim gobek vs. cikti. Askerden geldim ve 8 aydir duzenli gidiyorum. Haftada 4-3 degisiyo, baslarda 5 gundu. Sana tavsiyem bulk haldeysen, yani yaglarin altinda kaslar varsa zamanindaki calismandan, cardio ve az kilo cok tekrar olayina girebilirsin. Tabi bu eger daha fazla sismek istemiyorum yaglar gitsin kaslari cizeyim dersen, ama daha da sismek istiyorum diyorsan tabi cardio+body yap, agirlik bas ilac al veya alma o tercih sana kalmis. Ben su anda gunluk protein ihtiyacimi karsilayamiyorum, evde surekli onu yap bunu yap diyemiyorum ne pismisse yiyorum o nedenle yakin bir zamanda protein tozuna baslayacagim saniyorum. Kullanacaksan bile karaciger emzimlerini vs. yada ne tahlil gerekiyorsa yaptirip doktoruna danisarak baslaman en sagliklisi olurdu bence. Iyi calismalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Angelotti said: 3 günde 45 cm kollar ! HEMEN ARAYIN ! [email protected] Bu reklam yalan olup 3 günde bir çuku olamazsınız. bas steroidi ddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 gençler kasın haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 motivasyona değil tutarlı bilgiye ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 senin kasa ihtiyacın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Yag agirligini azaltirken ayni anda kas kutleni arttiramazsin. Zig zag yapmak zorundasin. Bence oncelikli olarak daily calorie expenditure'inin 30% kadar eksigini alip uzerine yogun cardio yaparak yag agirligini azaltmalisin. Bu sure icinde azar azar weight training yap ki kas kaybini en aza indir. Gunluk beslenmeni 6 ogune bol ve dusuk glisemikli besinler yemeyi tercih et. Bu surec icerisinde yagin yaninda kas da kaybediceksin, bu engellenemez. Ama hedef yag kutlene ulastiktan sonra ( atiyorum 1-2 ay bu diyette devam ettikten sonra ) kas agirligini arttirici programa basla. Cardioyu tabiki birakma ama gunluk kalori alimini normal duzeye getirip protein takviyesi al. Protein kompleksleri ( protein tozu olsun amino asit haplari olsun ) dusunulenin aksine, zararli supplementler degiller. Almaya mecbur degilsin ama aldiginda zararini degil, faydasini gorursun. Ama bu urunler pahali urunler oldugu icin onlara harcayacagin parayi taze tavuga harcarsan, daha verimli bir protein alimi yapmis olursun vucuda :) Fat burn doneminde L-Carnitine destegi yapabilirsin. Etkinligi dramatik olmasa da faydasini gorursun. //RazorJimmy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Şiir yazmış mübarek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imaginaryXman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 mmusa firmasını bende duydum ve xtra diye bir ürünleri var 1 haftadır kullanıyorum ssanırım psikolojik değilse müthiş bir ürün diyebilirim. 1 hafta sonra daha net yorumlar yapabilirim ama ürün iyiye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imaginaryXman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 arkadaşlar mmusa firmasının ürünleri süper diyebilirim. ilk hafta psikolojik olabilir diye düşündüm ama ciddi ilerleme var kaldırdığım kiloları neredeyse %50 artırdım. bence süper diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar