BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 sechil said: bence asla inanma böle şelere kız seni kafalıyoda olabilir yani ne biliim bi kntr fln yada hediyeler yolluyorsan onlar içinde olabilir çevremde yapan varda ordan biliyorum :) yok benim öyle huylarım yoktur =) aynı zmnda benim için istanbulada geldi fln filan... penth nie okunmaz birazcık eğitim kısmına döndü ama...istanbulda okumucaım kesin zaten...onun dışında ankaradan daha iyidir izmir die düşünüorm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ne bölüm istiyorsun? Spirit_Healer said: bir insan nasıl böyle bir ilişki yaşar? bonecden daha acı verici bir durum. di mi sosyal olmak için her sabah kalkınca bi de akşam yemeğinden önce sevişmek lazım. Ne alaka yahu sevmek sevmektir farkı ne anlayamadım, insanlar da stadnart değil biri karşısındakini koklamadan ona dokunamadan sevemez, birinin diğerini sevmesi için bir kaç kez görmesi ve onu tanıdığını düşünmesi yeter vs Hata yapılır mı yapılır o ayrı ama herkes tek tip yaşamak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 izmir in ünilerini çok iyi bilmem ama ankaranın ünileri izmir'i döver :P hatta bazıları istanbul'u da döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Hangi puan aralığında olduğuna bakıyor o biraz. Çok iyi bir puan yaparsa arkadaş tabi odtü veya bilkent burslu tercih edilesi ilk üniversiteler ankara ve izmir arasında. ama misal o dediklerine puanı yetmezse bölüme göre izmirdeki bazı üniversiteler daha iyi konumda olabilir araştırmak lazım onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tıp veya diş hekimliği istiorm bşka bşi düşünmüorm...345-60 puan aralığı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 2 haftaya kalmaz ayrılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 izmir fena deildir tabide, istanbul %25 to all experiance gains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Amma pesimistsiniz be. Herkes olumsuz şeyler yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Abi adam kız ayağına mis gibi bölüm kazanmayi istiyor ne karisiyorsunuz? sev kardeşim.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tee ufakken bizde mektup aşkı yaşardık. pul yalamalar yollamalar beklemeler falan. ilk tanıştığım günü hatırlarım. üstünde kırmızı kazak mavi pantolon ve saat 12 yi 5 geçiyordu. önümüze bakmadan yürüyorduk çarpıştık önce o bana pardon dedi bende ona film gibi yani. sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 elindeki kitapları yere düşürmüşmüydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 auhauhauahuah =D=D paticiiin bu olayına hastaım ztn =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 eskiden,tecrübesizken herkes herşey çok güzel olacak modundaydı. şimdi herşeyi görüp geçiren topluluk,olumsuzunu(gerçeğini) söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 lan bırak şmdi onuda ben gelince sizde kalcam otele para bayılıp duruom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ahah buyur gel hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar