Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kader,kısmet bu işler...

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

sechil said:
bence asla inanma böle şelere kız seni kafalıyoda olabilir yani ne biliim bi kntr fln yada hediyeler yolluyorsan onlar içinde olabilir çevremde yapan varda ordan biliyorum :)

yok benim öyle huylarım yoktur =) aynı zmnda benim için istanbulada geldi fln filan...

penth nie okunmaz birazcık eğitim kısmına döndü ama...istanbulda okumucaım kesin zaten...onun dışında ankaradan daha iyidir izmir die düşünüorm ?
Sosyal ağlarda paylaş

ne bölüm istiyorsun?

Spirit_Healer said:
bir insan nasıl böyle bir ilişki yaşar? bonecden daha acı verici bir durum.

di mi sosyal olmak için her sabah kalkınca bi de akşam yemeğinden önce sevişmek lazım. Ne alaka yahu sevmek sevmektir farkı ne anlayamadım, insanlar da stadnart değil biri karşısındakini koklamadan ona dokunamadan sevemez, birinin diğerini sevmesi için bir kaç kez görmesi ve onu tanıdığını düşünmesi yeter vs
Hata yapılır mı yapılır o ayrı ama herkes tek tip yaşamak zorunda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi puan aralığında olduğuna bakıyor o biraz. Çok iyi bir puan yaparsa arkadaş tabi odtü veya bilkent burslu tercih edilesi ilk üniversiteler ankara ve izmir arasında. ama misal o dediklerine puanı yetmezse bölüme göre izmirdeki bazı üniversiteler daha iyi konumda olabilir araştırmak lazım onu...
Sosyal ağlarda paylaş

tee ufakken bizde mektup aşkı yaşardık.
pul yalamalar yollamalar beklemeler falan.
ilk tanıştığım günü hatırlarım.
üstünde kırmızı kazak mavi pantolon ve saat 12 yi 5 geçiyordu.
önümüze bakmadan yürüyorduk çarpıştık önce
o bana pardon dedi bende ona
film gibi yani.
sdfasdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...