Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 asshole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 of o cocugun fransiz aksaniyla asshole demesi cok rekordu. ayrica filmde charlize theron oldugu icin direk +5le basliyo 10 uzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aquila said: of o cocugun fransiz aksaniyla asshole demesi cok rekordu. ayrica filmde charlize theron oldugu icin direk +5le basliyo 10 uzerinden. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Karag8z said: hoş bir filmdi. recep ivedikten iyiydi. ayrı kategorilerdeki 2 filmi karşılaştırıyosan yorum yapmaya bile değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Baluu said: Recep İvedik'in hakkını yeme, recep ivedik 10 basardı bence bu filme, adam sadece uçuyor, işleyiş diye hiçbir şey yok filmde, berbattı konu'yu tam kavramak üzeresin, film biraz bir şeye benzer gibi oluyor, o anda herşey geri başa sarıyor gene çok kötü oluyor, yönetmen resmen katletmiş filmi. tamamen katılıyorum bu arada o kadının charlize olduğunu oynayanlar listesinden öğrendim.acayip güzeldi filmde normalde filmdeki kadar değil yine güzel yanlş anlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bence film guzeldi genel olarak. Cok guzel basladi ama ortalama bitirdi diyebilirim ekstradan. Charlize theron cok anlamsiz olmus bence. O devreye girince bambaska bir film cikiyor ortaya, konu degisiyor direk gereksizce. Hancock'in karakterinin duzelmesine odakli bir hikaye olsaydi cok daha iyi sonucla biterdi. Sonra 2. filmi yapip Charlize'e yer verirlerdi falan. Cok gereksiz donmus konu. Ama eglenceliydi baya, sevdim karakteri. Will Smith rullaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Killer said: bu arada o kadının charlize olduğunu oynayanlar listesinden öğrendim.acayip güzeldi filmde normalde filmdeki kadar değil yine güzel yanlş anlamayın Çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar