Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 O zaman geri alıyorum, madem öyle. Buradaki üslup fetoya özel değil ki, Paticik ben girmeden önce de böyleydi muhtemelen, ben girdiğimden beri de böyle. Nerede belirli bir ciddiyet gördün de fetoda arıyorsun ki bunu yani =). Kaldı ki ciddi anlamda burada eleştirisinin yapılmasındansa böyle dalga geçilmesi destekçilerinin daha bir tercih sebebi olacaktır, o da ayrı. Bütün bu dalga geçen adamların çoğu ciddileşip döşenmeye başlarsa paragraf paragraf daha ilginç sonuçları olabilir =) Her neyse, "ben x değilim ama" ile başlayıp "x" i savunanlardan gerçekten bıktığım için öyle söyledim =P İşin komiği topiğin ilk sayfasındaki tek mesajım da ciddi gayet lol.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 böyle acıtasyon yapanları zamanında gördük,arkasından nasıl sempatizanlar çıktığını.hatırlarsanız razien olaya ilk girdiğinde "ben ateisttim" diye başladı,en sonunda fikirleri çakıştığı insanlara özel mesajlarla küfür etmeye başlamıştı. ben böyle değilim ama bunu savunuyorum düşüncesi yalan,bazı insanlarda kişilik bozuklukları var ve düşüncelerinin arkasında durma gücüne sahip değiller.insanın fikri neyse,zikride olur kim kimi kandırıyor.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ya siz anlamak istemiyorsunuz ya da ben anlatamıyorum , tamam haklısınız takılın... ben sadece saygıdan bahsetmek istemiştim. Zaten saygıdan anlamayacak yapıda olduğun için bu tip mesajlar yazıp banada bu tip cevaplar veriyosun.
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Pff cahil halkı kandırıp dalga geçen insana karşı saygı sevgi beslemek zor oluyor tabi. Sevgili Fet'e insan olarak saygıyı buralarda bulmak zor. İşte Tarikatçılarda falan vardır.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yahu ben fetullah'a saygı gösterin demiyorum. Abi ben mi anlatamıyorum?
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 suBzer0 said: Siz insanların desteklediği kişilere bu tip yaklaşımlarda bulunursanız ,onlarda sizin sevdiğiniz ve desteklediğiniz kişilere aynı yaklaşımda bulunmaz mı? Nerde saygı? yazık... O destekleyen insanlar tarikatçılar işte. Onların neyde bulunduğu beni çok enterese etmiyor.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesajımın üstüne edit gelince mesaj anlamsız kalıyor tabi biraz. tamam abi siz görüşlere saygı göstermeyin , o görüş ile dalga geçin. Sonra bu insanlar sizin görüşlerinizle dalga geçsin , ondan sonra bazı kesimler bu dalga geçmeyi kaldıramasın. Şiddete başvursun , ondan sonra şiddete bazı kesimler şiddetle cevap versin filan. Bu zaten medeniyet dediğimiz...
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Abi fetullah nasıl bir görüş çeşidi? Sağlıklı mantıklı birşey mi? Açıklama alabilir miyim? (Balonlu vatandaş gelmeden)
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Abi önceden de söyledim yani ben ilgilenmiyorum nasıl bir görüş çeşidi olduğu ile benim derdim zaten onun ne düşündüğü ne yapmak istediği neler yapıcağı değil. Bunun yanlış olduğu , saçma olduğu , engellenmesi gerektiği oturup tartışılır ve çözüm yolları aranır. benim anlatmak istediğim , bu forumda yazılan yazılar bazı insanları üzebilir ve rencide edebilir hatta sinirlendirip yanlış şeyler yapmasını sağlayabilir. Ben sadace bunun için daha dikkatli olunması için yönetimdeki arkadaşlara seslendim. Apache , razien örneğinden bahsetmiş mesela. Bu tip ortamlara çanak tutmayalım diyorum ben...
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 niye sen halkın sesimisin herkese sesleniyorsun. konunun gidişatını değiştirmeyelim,rahatsız oluyorsak bunu ünleme basarak yöneticilere iletebiliyoruz.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Apache said: niye sen halkın sesimisin herkese sesleniyorsun.ünlem var. Yorum yapıp kendime göre doğruları , ahlak kuralları çerçevesinde söylüyorum.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 suBzer0 said: Apache said: niye sen halkın sesimisin herkese sesleniyorsun.ünlem var. Yorum yapıp kendime göre doğruları , ahlak kuralları çerçevesinde söylüyorum.(ünlem yok) espri degil o mesajların sag ustundeki unleme basınca sıkayet edebiliyorsun.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yanlış anlamışım bende senin editinden önce attım çünkü mesajı. Ünlemi kullanmıştım ayrıca. Neyse apache senle daha fazla konuşmayalım çünkü sen kişilik tahlili işine filan giriyosun sonra.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 fark etmez.benim dediğim görüşün neyse onu dobra dobra savun.sanki insanların savunucuymuş gibi ortaya çıkıp takiyenin gözüne vurmaya çalışma. savunduğun bir fikir varsa açıkla işte böyle bende fettoşu seviyorum o yüzden sözleriniz kırıcı geliyor falan de.sempatizanı olmasan gözüne batmaz,bu kadar yazı yazmazsın.demek ki dikkatini çeken,seninle bağdaşan yazılardan rahatsız olmuşsun.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tahlile devam. Abi neden korkayım? Neyi ispatlamya çalışayım? Şimdi sana ben ne söyliyim? İlla belli şeylere kafayı takmak ve onun yanlışlığını savunmak için o şeye inanmak mı gerekir? Mesela ben Fenerbahçe'nin acilen bir ortasaha oyuncusu alması gerektiğini kafama çok takıyorum , bunu düşünüyosam Fenerbahçeli mi olmalıyım? Belki bu olayda değil ama bu tip konuşmaların olduğu başka bir olayda kırılmışımdır , üzülmüşümdür ve onun için bu olaya böyle yaklaşmışımdır olamaz mı? Bu tahlil ve tesbit işini bırak bence sen..
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 suBzer0 said: Bu topicte yazan yazılara inanamıyorum... Paticik forum herhangi bir siyasi düşünceyi ,yaşam felsefesini savunan , kendi düşüncesinin dışındaki düşüncelere saygı göstermeyen insan topluluğu tarafından mı yönetiliyor? Fetullah Gülen'i bilmem ,sevmem , tanımam , desteklemem , onunla işim olmaz. Fakat onu destekleyen ve onu seven insanlar bu foruma üye olabilir ve bu foruma bugüne kadar değer vermiş olabilir. Fakat burda yapılan olaylar sizce doğrumu? mod ların sessiz kalması gerçekten akıl alıcak gibi değil. Siz insanların desteklediği kişilere bu tip yaklaşımlarda bulunursanız ,onlarda sizin sevdiğiniz ve desteklediğiniz kişilere aynı yaklaşımda bulunmaz mı? Nerde saygı? yazık... devlet yönetimi ve atatürk anlayışı dışında hareket edip kendi kesmini yarattığı belli olan, vatan hainliği yolunda devleti bölüp farklı bir sistemde devlet getirmeyi amaçlıyan ve radikal dincilerin toplandığı grupları yöneten Fetullah Gülen'den bahsediyoruz. Amerika'da yaşıyan ve Amerika'dayken Türkler üstünde ahkam kesen Fetullah Gülen'den bahsediyoruz. Bu adamı destekleyenlere "saygı" göstereceksek, yarın öbür gün PKK'lılara da saygı göstermemizi istersin sen. "Desteklemem, onunla işim olmaz" diyip de onun leyhine yazılar yazman çok ilginç olmaz. "AKP'li değilim ama AKP çok iyi işler yaptığı için AKP'ye oy verdim" diyenlerin yeni moda versiyonu herhalde bu.
Lindoras Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Feto, tayo = tayito, apo = gülo böyle gider işte...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 suBzer0 said: Bu topicte yazan yazılara inanamıyorum... Paticik forum herhangi bir siyasi düşünceyi ,yaşam felsefesini savunan , kendi düşüncesinin dışındaki düşüncelere saygı göstermeyen insan topluluğu tarafından mı yönetiliyor? Fetullah Gülen'i bilmem ,sevmem , tanımam , desteklemem , onunla işim olmaz. Fakat onu destekleyen ve onu seven insanlar bu foruma üye olabilir ve bu foruma bugüne kadar değer vermiş olabilir. Fakat burda yapılan olaylar sizce doğrumu? mod ların sessiz kalması gerçekten akıl alıcak gibi değil. Siz insanların desteklediği kişilere bu tip yaklaşımlarda bulunursanız ,onlarda sizin sevdiğiniz ve desteklediğiniz kişilere aynı yaklaşımda bulunmaz mı? Nerde saygı? yazık...Yaaa canim cok haklisin ya, iste bu! Kurtulus Savasi'nda Yunan Isgalini savunan Turklere cok haksizliklar yapildi, onu da belirtmek istiyorum. Yani siz onlara hain derseniz bigun onlar da size hain demez mi =(((( Saka misin nesin anlamadim gercekten. Boyle sevgi bocegi gibi gezse milletler, britney spearstan fena agd olurlar bilmiyorum farkinda misin. Her bolmeye, degistirmeye, asimile etmeye calisana, biseyim hiyar diyene tuzla gider misali gideceksen isimiz var zaten.
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Penthesilea said: suBzer0 said: Bu topicte yazan yazılara inanamıyorum... Paticik forum herhangi bir siyasi düşünceyi ,yaşam felsefesini savunan , kendi düşüncesinin dışındaki düşüncelere saygı göstermeyen insan topluluğu tarafından mı yönetiliyor? Fetullah Gülen'i bilmem ,sevmem , tanımam , desteklemem , onunla işim olmaz. Fakat onu destekleyen ve onu seven insanlar bu foruma üye olabilir ve bu foruma bugüne kadar değer vermiş olabilir. Fakat burda yapılan olaylar sizce doğrumu? mod ların sessiz kalması gerçekten akıl alıcak gibi değil. Siz insanların desteklediği kişilere bu tip yaklaşımlarda bulunursanız ,onlarda sizin sevdiğiniz ve desteklediğiniz kişilere aynı yaklaşımda bulunmaz mı? Nerde saygı? yazık...Yaaa canim cok haklisin ya, iste bu! Kurtulus Savasi'nda Yunan Isgalini savunan Turklere cok haksizliklar yapildi, onu da belirtmek istiyorum. Yani siz onlara hain derseniz bigun onlar da size hain demez mi =(((( Saka misin nesin anlamadim gercekten. Boyle sevgi bocegi gibi gezse milletler, britney spearstan fena agd olurlar bilmiyorum farkinda misin. Her bolmeye, degistirmeye, asimile etmeye calisana, biseyim hiyar diyene tuzla gider misali gideceksen isimiz var zaten. o komik resimleri koyunca adama tepkini mi belirtmiş oluyorsun? tepki öyle komikaze.net resimleriyle gösterilmez. butür şeye "belaltından çalışmak" denir. onlarda senin desteklegin kişiye belaltı çalışır. ee sonuç nereye varar? Tepkilerini bile bir saygı çerçevesinde koymalısınki, digerinden farkın anlaşılsın. " sen vatan hainisin " demekle vatan haini .netor seni, yumoş" demek arasında daglar kadar fark var.
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 fetullah gülen hoca efendi hazretleride uzun be abi feto ne güzel kısa sıcak samimi
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Zheld said: fetullah gülen hoca efendi hazretleride uzun be abi feto ne güzel kısa sıcak samimi tabi canım samimi diyorsun,samimi oldugun arkadaşlarınla istedigini diyebilirsinde, toplum içinde dersen onu destekleyenlerinde haberi olabilir böyle.
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 e şu lafı diyeyim o zaman demirden korksam trene binmem yada sudan korksam denize girmem ben onu destekleyen adamların arasında 1 yıl yaşadım orada senin gibi at gözlüğüyle bakanlarda dünyaya var şurda saygı saygı diyosun ama senin dışında konuşan herkese ya cahil dedin yada kültürsüz dedin eheh bide saygı bekleme bence oturup tartışabilinecek konuşulabilecek insanlarda var ama onların sayısı çok az o yüzden bu şekilde tanınıyor ccemaatçiler zamanda cumhuriyette okumuyorum artık burdada benzeri bir tartışma yaşanıyor
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 suBzer0 said: Apache said: niye sen halkın sesimisin herkese sesleniyorsun.ünlem var. Yorum yapıp kendime göre doğruları , ahlak kuralları çerçevesinde söylüyorum. kendine göre = rsubzer0 ise diorumki yarıçapını genişlet.
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Simdi bilgileri guncellemek acisindan soruyorum , yeni peygamber Fetos mu ? Sessiz bir darbeyle hazreti Fetos'luga yukseldi dimi bu gozu yasli sahane insan ?
Öne çıkan mesajlar