Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 İşte bu! olsa ne güzel olurdu, destekleri göreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 lol bu ne be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Turunculu elemanınkini isterim ben de çok fuzuli olmuş yahu >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 tunak tunak tun u koyanlar bunuda koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Tunak tunak tun'u 3 milyon kişi izlemiş ve izleyenlerin çoğunun WoW oyuncusu olduğunu tahmin ediyorum zira ben WoW guildimden öğrenmiştim. crazy dance in kayseri, Views: 838,555 ve hep Türkler izlemiş. Oyun dünyasıyla alakasız arkadaşlarım bile biliyor. Demek istiyorum ki gönül ister ama olacak gibi değil, WoW community'nin crazy dance'den haberi yok, haberleri olsa da potansiyel yok zira biz küresel olarak hintlilerin sağladığı eğlence katsayısına sahip değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ahaha :D tam dk lara gidicek bi dans aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yalnız tunak tunak tun için yapılan video efsana ötesi bişey :) izlemeyen varsa bu orijinali http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo bu da wow versiyonu http://www.youtube.com/watch?v=oMs6oWDoQrY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bu adamın sıradan hali bide gerçekten eğlendirmek için bir klip çalışmasına başlasa kim bilir neler olurdu :D http://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 bide 4 tipin cektigi video vardı :) bide böle kırık bişi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 son postta elemanın yazdıkları :) Turkish dance videos are so damn silly. You can see very interesting and creative (!) videos on net :) bu videoyu tavsiye etmiş arkadas da ehueh. http://www.youtube.com/watch?v=xLt-5Cd7txI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ahah sabahın bu saatinde güldüm :D neyse derse dönelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 kesinlikle turunculu olanın dansı yapılsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 soru Draenei lar Hindistanlimi wow alemine nasil girmislerdir bir ikincisi blizz bu adamlara para ödedilermi ben olsam kesin mahkemeye veririm yok böyle bir güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 frostmane pati grubunun guild ismini de forumlara taşıdım, çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 onu bunu bilmem de kolbastı, hoptek felan gibi danslar koysalar acaiyp olur hehee daha da eğlenceli bir dans olamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 yıldız tilbeyi koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 oha o dügündeki tipler süpermiş fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ben gnome karakteriem headbang istiyorum :( dworflara pogo yapma imkanı pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar