Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoWun Combat Texti


Astral

Öne çıkan mesajlar

buyse istesen de istemesen de oyun zaten matematik yıgını su anda da zaten. threat meter pve nin vazgecilmez tek addonu gibi bişey su anda. threat meter olmadan raid yapıldıgını dusunmek bile istemiyorum yani. yapılmaz mı yapılır, ama ne gereği var işin garanti yolu varken kumar oynamanın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Buyse onun için 0 addon oynmak lazım oyunu. PvE yapıyorsan oyun zaten full matematik üzerine dönüyor. Hiçbir bossta ben öyle fantastik dünya atmosferine girebildiğimi hatırlamıyorum malesef.


belki de wowda eksik olan budur. herşey o kadar önceden belli ki, boss taktikleri, hangi bosun hangi saniyede ne yapacagı, kime yapacagı. sen sadece hazırlanmıs bir senaryoda görevini yerine getiriyorsun. kendin hiç bir sey katmıyorsun olaya. misal kordinat sistemleri, madenlerin herblerin yerini gösteren addonlar. tüm questleri gösteren addonlar (ki ben de kullanıyorum bunu) oyunu tam olarak sevmemi engelliyor bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ee kullanma o zaman. pve'de baska sansın yok, mecburen robot gibi gorevini yerine getirmen gerekiyor. eger karsındakinin ne zaman ne yapacagını bilmek istemiyosan arena yap eheh :)



onlar da artık belli oldu abi be yavastan :)

lock varsa felhunter healerda işte. rogue warrior casterlarda. healer kendi kıcını kurtarma derdinde hep aynı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...