Astral Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 SCT istemiyorum ben bunu kullanmak istiyorum. Tek eksiği over healing göstermiyor. Bir de bunun fontunu nasıl değiştireceğim ? Times new roman tadında bir fontu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 2.4 bekle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Blizzard bu combat text olayını sırf oyuna entegre KTM koyacaklar diye değiştiriyor dimi? Yoksa banamı öyle geliyor. Sonuçta eskiden combat logdan aynı isimli mobara dalarken oluşan 2 ayrı agroyu takip edemiyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Gerçekten treat meter mi entegre ediyorlar 2.4 te ? Umarım phase change ler de aggro sıfırlanınca adam gibi çalışan birşey yaparlar. Böyle durumlarda genelde bir elim vanishte dps yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sadece o kadarda değil boss modda düşünüyorlar ama 2.4 emi nasip olur wotlk'amı bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Yaa onu bende okudum biryerde ama bana sanki klasik bossun bağırması ile etkinin gelmesi arasındaki olaya benzer bir mallık yapacaklar gibi geliyor. Yani ekranın ortasın geri sayan bir sayaç beklemiyorum hiç blizzarddan şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hayır bahsi geçerken sanırım bir cm posttu (tam emin değilim) Örnek olarak dbm veya bigwigs gibi denmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Valla über olur. İnşallah diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 tadını kacırıyo bu olaylar oyunun threat metert ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 oha cüce. threat metersiz oynamak kumar olurdu cogu insan için heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 oyunun kendisinden gelmesi saçmalık. addon olarak olur hadi de. kendinden threat meter hakketen saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Biz uzun süre threat meter olmadan oynadık. işkence olmuyor zaten belli bir süre sonra ne yaparsan agro alırsın ya da tank nerelerde agroda zorlanıyor filan hepsini anlıyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Milk Scrolling Battle Text Parantez içinde overhealing falan ne istersen yazıyor ve custimization olayının bokunu çıkarmış bi addon. http://media6.curse-gaming.com/images/previews/100615/MSBT%205.0%20In%20Action.png Hatta vidyosunu izleyin adam baya iyi anlatmış. http://stage6.divx.com/members/261578/videos/1769668 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Buyse said: oyunun kendisinden gelmesi saçmalık. addon olarak olur hadi de. kendinden threat meter hakketen saçmalık. neden sacmalık olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 oyunu fantastik dünyadan koparıp matematik yıgını haline getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Buyse onun için 0 addon oynmak lazım oyunu. PvE yapıyorsan oyun zaten full matematik üzerine dönüyor. Hiçbir bossta ben öyle fantastik dünya atmosferine girebildiğimi hatırlamıyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 buyse istesen de istemesen de oyun zaten matematik yıgını su anda da zaten. threat meter pve nin vazgecilmez tek addonu gibi bişey su anda. threat meter olmadan raid yapıldıgını dusunmek bile istemiyorum yani. yapılmaz mı yapılır, ama ne gereği var işin garanti yolu varken kumar oynamanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 FreEmoon said: Buyse onun için 0 addon oynmak lazım oyunu. PvE yapıyorsan oyun zaten full matematik üzerine dönüyor. Hiçbir bossta ben öyle fantastik dünya atmosferine girebildiğimi hatırlamıyorum malesef. belki de wowda eksik olan budur. herşey o kadar önceden belli ki, boss taktikleri, hangi bosun hangi saniyede ne yapacagı, kime yapacagı. sen sadece hazırlanmıs bir senaryoda görevini yerine getiriyorsun. kendin hiç bir sey katmıyorsun olaya. misal kordinat sistemleri, madenlerin herblerin yerini gösteren addonlar. tüm questleri gösteren addonlar (ki ben de kullanıyorum bunu) oyunu tam olarak sevmemi engelliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 geffen said: oha cüce. threat metersiz oynamak kumar olurdu cogu insan için heralde. zamanında oynuyoduk miss gibi hiç bişide olmuyodu aksine ck daha heycanlı geciyodu encounterlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ee kullanma o zaman. pve'de baska sansın yok, mecburen robot gibi gorevini yerine getirmen gerekiyor. eger karsındakinin ne zaman ne yapacagını bilmek istemiyosan arena yap eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 toggie said: ee kullanma o zaman. pve'de baska sansın yok, mecburen robot gibi gorevini yerine getirmen gerekiyor. eger karsındakinin ne zaman ne yapacagını bilmek istemiyosan arena yap eheh :) onlar da artık belli oldu abi be yavastan :) lock varsa felhunter healerda işte. rogue warrior casterlarda. healer kendi kıcını kurtarma derdinde hep aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 said: onlar da artık belli oldu abi be yavastan :) lock varsa felhunter healerda işte. rogue warrior casterlarda. healer kendi kıcını kurtarma derdinde hep aynı :) Hahaha doğru söylüyon hakket :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar