Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bası derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dory said: hayır hakaret etmis. it demiş kime dediği belli değildi ama ortaya atmıstı oyle. bu yuzden banlendiyse futbol bölümü yörünge cenneti olurdu ya üzüldüm özgüre geri gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Pyro said: 3 yaş büyü, öyle gel. yetmeyince yaş muhabbetine giriyorsun. adamlar bas git deyip tavır koyuyor ama it olmuyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ba$I yorma beni sly klavyem inglizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 başı derken? diycek bu sefer de sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 eh belli olmuş hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 banlananlar geri gelince aylık kişi başına düşen ayar ortalaması baya bir artar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ahu konuyu bastan okuyyordum thelegbranın bir mesaji var banı yemiş ama. biraz gereksiz olmuş o ban bence ama, ölsünler falan dedigi için ban herhalde. it bok falan sınırsız yazılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yönetim yörüngeye göndermeden önce son isteklerini sormus herelde kurbanlara konu acmıslar banlanıyorum diye :) giden gider, kalan kalır arkadaslar. kimler gelip gecti bu forumdan tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 quote spam den yemiş diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 olaya bak adam herkese laf kayar biri doğrusunu söyler ikisi de banlanır lol. ben dynaya söyledim son sözümü msnde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 GEd said: oha bi bok anlamadim 15 sayfa ne üzerine konuşuluor diye ama okuuynca yazilanlari küfürlü mesaj atasim geldi GEd said: ahu konuyu bastan okuyyordum thelegbranın bir mesaji var banı yemiş ama. biraz gereksiz olmuş o ban bence ama, ölsünler falan dedigi için ban herhalde. it bok falan sınırsız yazılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 PrudenT said: Pyro said: 3 yaş büyü, öyle gel. yetmeyince yaş muhabbetine giriyorsun. adamlar bas git deyip tavır koyuyor ama it olmuyorlar yani. Neyine yetmekle uğraşıcam senin lol. Al ben de diyorum, bas git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 kingpin Rage Against the Machine - Guerilla Radio banlanan adam yayin yapamaz fazla kişisel değil mi bu radyo mesajı =) hani yönetim ağzından konuşacaksan daha bir şey konuş, yoksa uzar gider bayarsınız herkezi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Dynamick said: Fistan : 2 hafta: (genel tutum, mesajlar) Kermit : 2 gün : (quote spam) pwnbot: 2 gün (quote spam) elaidi: 2 gün (quote spam) Xaenin :2 gün (quote spam) Jedi: 2 gün (quote spam) Fransuxa: 2 gün (quote spam) Ekmek : 2 + 5 : 7 gün (quote spam + mesajlar) adamınbiri: 2 gün (quote spam) Lidriel: 2 gün (quote spam) Heimdall: 2 gün (quote spam) Lancelion: 2 gün (quote spam) Dev: 2 hafta ( mesajlar) ssj4songoku : 2 gün ( quote spam) thelegbra: 1 hafta ( hakaret içerikli mesajı) Heimdall : 2 gün ( quote spam) VATAN SAOLSUN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Dotada 1 dakikalık pause. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dotadaya ban gelmedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bayrak da dalgalandir da tam bayram tadinda gecirelim. amac bu zaten 3 kişi banlanir 5 kişi arkasini koşar sonra banlar acilir 1 hafta karizma olunur sonra hersey eskiye doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 biraz zaman geçsin fistanın yaptıklarını ben yapıcam bakalım ne kadar yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 permanent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ban Nereden Ve Nasıl Gelirse Gelsin... Mesajlarimiz Kulaktan Kulaga Yayılacaksa Ve Ayarlarimiz Elden Ele Geçicekse Ve Başkaları Triple Kill Sesleriyle Savaş Ve Zafer Nagralarıyla Banimizda Ağıt Yakacaklarsa BAN HOŞGELDİ SEFA GELDİ "Ernesto CHE Guevera" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 PrudenT said: biraz zaman geçsin fistanın yaptıklarını ben yapıcam bakalım ne kadar yicem. kankan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 torpil war mi diyosunuz yane aaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Cuce said: dotadaya ban gelmedimi? Yoo. p.s: Kaanımın anısına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 imzalarimzi 2 gunlugune devrim sehitleri dela xaenin penth elaidi felan yapalim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar