BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 mADmaXimus said: Pyro said: Yüzlerine söyleyemediğiniz şeyleri, cevap verme imkanları yokken söyleyebilmeniz bile sizi yeterincek komik duruma düşürüyor. Yazık. yuzlerine de soylerdim, ama gittikleri icin mutluyum gitmedilerse bunlari soylememin anlami ne zaten? acc alimi acik hepsi geri gelir ha unutmadna hepsi zaten yonetimin tanidigi insannar perma banda olmaz yane ayrica kendileri kasinarak yaratti bu durumu oturup aglayanin oldugunuda zannetmiyorum ha son olarak sunuda diyim mad yedigin ayarlara mi bu kadar uzuluyodun evde agliyodun icine mi atiyodun da adamlar bannaninca sevindin eauhuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 mADmaXimus said: Pyro said: Yüzlerine söyleyemediğiniz şeyleri, cevap verme imkanları yokken söyleyebilmeniz bile sizi yeterincek komik duruma düşürüyor. Yazık. yuzlerine de soylerdim, ama gittikleri icin mutluyum gitmedilerse bunlari soylememin anlami ne zaten? O adamlar süresiz giderse senin gibiler kalıcak bu forumda bi tek, onu bil de konuş. Dev'i zerre sevmem ama şurada banlandı diye arkasından tek mesajım yok benim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 neden "arkalarindan konusma" muhabbeti var cozemiyorum? bu adamlar zaten insanlarla yüz yüze kavga ettiler diye banlanmadılar mı? yüzlerine yeterince şey trilyon kere söylendi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 BonePART said: ha son olarak sunuda diyim mad yedigin ayarlara mi bu kadar uzuluyodun evde agliyodun icine mi atiyodun da adamlar bannaninca sevindin eauhuhea . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 thelegbra said: neden "arkalarindan konusma" muhabbeti var cozemiyorum? bu adamlar zaten insanlarla yüz yüze kavga ettiler diye banlanmadılar mı? yüzlerine yeterince şey trilyon kere söylendi sanırım. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 harbi ne oldu ki? ne kavgasi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 onlar o zaman yüzlerine söyledi diye ban yiosa gittikten sonra arkalarından laf edenler de aynı kategoride banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 abicim amma icine atan warmis lan eauheahua merak etmeyin lan olurda adamlar donmesseki zor ben 10 delalik ayar veririm size orcunla canda burda sikintiniz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bi insana "bas git" deyip banlanmak var, banlandıktan sonra "evet haklı bandı, iyi, mutlu oldum" diyip banlanmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 lol thelegbra da gitmis o neden banlandi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sipariş ban lol. her neyse. evet bonepart, çok korkuyoruz yüzlerine söyleyemiyoruz, öldürürler döverler bizi :(((((( lol yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 PrudenT said: bi insana "bas git" deyip banlanmak var, banlandıktan sonra "evet haklı bandı, iyi, mutlu oldum" diyip banlanmak var. if ban==ban ban prudent end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 PrudenT said: bi insana "bas git" deyip banlanmak var, banlandıktan sonra "evet haklı bandı, iyi, mutlu oldum" diyip banlanmak var. Sonuçta fark var mı? Hayır. O yüzden uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 yok canim ne oldurcekler lafla olunuyo olsa bonecrusher coktan olmustu eaeauh bu arada enfes voleye geldi legbra eauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Pyro said: Sonuçta fark var mı? Hayır. O yüzden uzatma. sonuçta ban ama insanların düşünceleri açısından var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Pru, başka topicte post kas bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 pwnbot la thelegbra'nın neden banlandıklarını ( ve belki de hepimizin ) biliyoruz ya yeter kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 neden ki, ben bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 üf gel msne anlatıyım. @pyro sana yetişmeye çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 legbra'ya noldu be burdaydı simdi. benle wow bölümünde dalga gecti diye indirdiler onu bence sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 PrudenT said: @pyro sana yetişmeye çalışıyoruz. 3 yaş büyü, öyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hayır hakaret etmis. it demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sizin de gidenler kervanına katılmanız yakındır arkadaslar. sakin olun yahu. ne oldu boyle paticige. psikopata baglamıs herkes bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 massive ay basi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar