solaris777 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 hımm vay aQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 birde şundan bahsediyordu hülya avşar; erkekler birleşme sırasında fazla bencil olduklarından tatmin olduktan sonra kadınları umursamıyorlarmış da kadınlar o yüzden kadın kadınaya başlamışlar çünkü kadın dokunmak okşanmak istermiş paçavra gibi kullanılıp atılmayı değilmiş. (vallaaa magazin izlemiyorm sadece geçen gastenin bok köşeleri olurya öyle gözüm çarptı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 arz sorunu mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 hülya avşar aslında bu yaşa geldim hala istiyorum demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 2 bira içirince ortaya çıkıyor bu istekleri zaten.kadınların evrimi insan evriminin erkek ve kadınlar için ortak olarak gerçekleşen kısmından çok erkek egemenliğinde şekillenen bir yapısı vardır.bunun etkisi cinselliği geri plana itme, toplumsal baskı vs de vs.kısacası yanlış değil bilinen bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ascraeus said: hülya avşar aslında bu yaşa geldim hala istiyorum demek istemiş. asdfasdfsdf iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hahauaha ascreus uhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Hülya abla şu daha çok seks isteyen kızlardan 5-10 tane de bize göster de bizde yolumuzu bulalım be abla :D Not:Hülya Avşar'ın dediklerini umursamak çok gereksiz bişeydir ki mesela ben ona medya maymunu diyorum kadın artık ne yapacağını şaşırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bende daha cok seks istiyorum.. istemeyen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 erkek seks istediğini belli eder, kadın etmez. yatakta her şey değişir. ben bunu gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 laraken doğru görmüş, onun için gaylik ftw diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Eternalus said: başlık bende kızılderili şefi açıklaması gibi bi his yarattı. Süper bi gözlemleme&tespit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Quibble said: bende daha cok seks istiyorum.. istemeyen var mi ? Evet ya kadını erkeği yok bu isteğin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ya arkadaşlar bu topic ne biri vay aq der biri onu der bir kere topic faul ya garbage a taşınsın yada modlar gereğini yapsın artık üye alıcaz diye forum seviyesinden bu kadar taviz verilmesine karşıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 mahmut tuncer said: cemil ipekçi ile hülya avşar seks yapsın kampanyası başlatalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 NoS said: Not:Hülya Avşar'ın dediklerini umursamak çok gereksiz bişeydir ki mesela ben ona medya maymunu diyorum kadın artık ne yapacağını şaşırdı. kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 güncelle diye bir olay var lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ben başlıktan iki anlam çıkarıyorum 1- kadınlar erkeklerden daha çok seks istiyor 2- erkekler yetemedi, kadınlar daha çok seks istiyor ilk mesajı okumadan daldım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 @ ardet 2- erkekler yetemedi, kadınlar daha çok seks istiyor ehuheheh iyiymiş,mumkun tabü.puzaylı fln istio olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Yannış beyan ayrıca adidas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bunun fiziksel bir açıklamasıda vardı sanırım okumuş gibi oldum bir yerden ama toplumsal etik falan bastırıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bizden 6 kat daha fazla zevk aldıkları için, daha çok seks istemeleri mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 altı kat oldugunu nasıl anldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 isviçreli bilim adamlarının işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 artık hangi bilimadamı oturup kasmış bilmiyorumda önceden gazetede okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar