DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Adam gazeteciye gidiyor. -Usta bir Sabah ver, bir Akşam ver diyor. Gazeteci de -sana günde bir Posta yeter diyor . Bu örneği bildikten sonra ben nasıl gönül rahatlığı ile gazete alabilirim ki? Sonra minibüs şöförü sesleniyor: -Arkadan vermeyen kaldı mı? Bende , -arkadan uzattım sen önden alamadın mı" diyorum. Böyle bir minibüs şöförü ile kavga etmeden nasıl seyahat edebilirim ki? Sonra lokantaya gidiyorsun, çorba içmişsin, garson geliyor: -Arkadan ne alırsınız?" diyor Ben de mesela diyorum ki , -Sen önce önümdekini kaldır, Sonra döner verirsin. Arkadan kaymak isterim. Bu garson ile kavga etmeden yemeğimi nasıl yiyebilirim ki? Bir çift otobüse biniyor, tabiki otobüs tıka basa dolu adam arka kapıdan kadın ise on kapıdan otobüse binebiliyor. Neyse bilet verecekler kadın arkadaki kocasına bağırıyor -" Kocacığım ben önden senin için de verdim sen arkadan verme bi de internet cafe var;müşteri girer içeriye yer yoktur bi süre bekledikten sonra cafe sahibine -boşalan varmı? -şimdilik yok ama ilk kalkana sen oturcaksın... Şimdi ben internet cafe sahibi ile kavga etmeden nasıl durabilirim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 :d doğru da çoğu zman insan doğrusunu anlıyor içi fesat değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 efsane yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bencede içi fesat değilse insanın böle şelri aldırmıyor bile gerçi senide çok kavgacı gördüm ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ahah başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 basarılı da hali hazırda olan şeyler bunlar? anonim deseydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 şey var bi de. poğaçacıya giderken -sana da boş alayım mı? +yok sağol ben geçen tenefüs boş aldım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 İnternet Kafe guzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 biz şunu yaşadık benle bir arkadaşım arkadaşımın sevgilisi tatlı yemeğe gittik adam 'tatlıya kaymak ister misiniz' dedi arkadaş 'heralde sana diyo' dedi ben 'yok abi o kadar kötü durumda değilim' dedim kız garsona 'hayır istemiyoruz' dedi garson tatlıları bırakıp gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 başıbuyuk die bi yer mevcutken bunlara gerek yok bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ben de lisede okul çıkışında bi pastaneden Ay çöreği alırdmı herseferinde adam "paket mi olsun, eline mi veriyim" diip sırıtırdı -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 türkçe bu esneklikle güzel gülmeyi ve dalga geçmeyi seven bir milletiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 süpermiş ilk fırsatta bir minübüs şöförü ile bu diyaloğa girecem çok eğlenceli olsa gerek :D (yanımda birkaç arkadaş bulundursam iyi olur dimi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bi odun al yanina evet :P olmadi kafasina vurursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 -başıbüyük mü? -evet -ne zaman kalkar -oturun hemen kalkar efsanesini de unutmayalım plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar