Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhu sende de yok yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhunarion said: Biri bu sabah saat 9:30 suları accounta girip soulbound olan herşeyi bank ve gbank'e doldurmuş. Geri kalan bir dünya item'ı, merciless drake'i, mountlarımı, her haltı silmiş. Yanında alabileceği herşeyi ve 6k civarı goldu almış, üstüne lvl 39 rogue'umu silip gitmiş. Üstümdeki itemları ve arena takımlarını silmemiş, shadow labs farmlamış. GM'le konuştum, birkaç item sordu, çok yardımcı oldu, ve account'a lock vurdu, araştırma yapılacağını söyledi. Birkaç gün kitli kalacak dedi, sorum şu. Kaç gün bu "birkaç gün"? Ve herşeyi iade edebiliyorlar mı baglerdeki itemlara kadar? kardeş benin başıma da geldi olacakları söyleyeyim. mailine bir mail gelecek blizzardan senden oyuna kayıt oldugun cd keyi isteyecekler. bazı diger bilgileri vs. onları verdikten sonra accountun açılacak. giriş yaptıktan sonra gm e ticket açacaksın ve konusacaksınız. daha sonra epic olmayan itemları o anda üstüne verecek. sahip oldugun parayı ve epic itemları maille yollayacaklar. bu kadar hiç korkmana gerek yok. sadece flasklar ve potlar gelmiyor. parayı ve diger herseyi geri veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Okuldayım şuan okudum topici ve kafayı yiyorum şuan ben de 1 küsür aydır nadir de olsa arada bir fatal error yiyorum ama hiç log'a falan bakmak aklıma gelmedi. symnatec var virüs programı olarak firewall'da sygate var. Tırstım şimdi direk eve gidip baksam mı acaba -.- edit. tabi yanlış topic olmuş kısmen de olsa aynı konu gibi neyse idare edersiniz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Benimde başıma gelmişti . Addonlardan olduğunu düşünüyorum. Curse.com büyük firma olmaz öle şey demeyin. curse yapmıyor zaten. XXX Adam koyuyor sende çekiyorsun. Ortalama 10 gün sürüyor account un açılması. En fazla 2 hafta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhunarion said: Hayır anlamadığım geri zekalı neden lvl 39 rogue'u silsin? Utanmadan keybindingleri, spellerin yerlerini falan değiştirmiş. 5-6 tane lvl 70 BoE item düşürmüş falan. Ballı bir şerefsiz yani. Hacklayan şahsiyet muhtemelen tanıyan biri olabilir çünkü bu güne kadar çok hack olayına şahit oldum hiç birinde char/binek silinmesi gibi birşeye denk gelmedim. itemlerini 3 ila 16 gün arasinda yollarlar enchantlari ve gemleri olmadan paranı ve craft için envanter malzemelerini geri alamiyacaksin ore/cloth vs bu arada flashback şansi varmı diye mutlaka sor. Büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bende aynı şekilde hacklendim ve guildde officerdim guild bankasınıda yemiş şerefsiz ve herif shadow lab farmladi 1 hafta abartısız resto druidle nası yapıyorsa artık. Neyse bizim arkadaşta hacklendi o herşeyini aldı geri enchantli olarak potlar ve parasına kadar aldı ama beklemek gerekiyor herşeyini istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Regalya said: Xhunarion said: Hayır anlamadığım geri zekalı neden lvl 39 rogue'u silsin? Utanmadan keybindingleri, spellerin yerlerini falan değiştirmiş. 5-6 tane lvl 70 BoE item düşürmüş falan. Ballı bir şerefsiz yani. Hacklayan şahsiyet muhtemelen tanıyan biri olabilir çünkü bu güne kadar çok hack olayına şahit oldum hiç birinde char/binek silinmesi gibi birşeye denk gelmedim. itemlerini 3 ila 16 gün arasinda yollarlar enchantlari ve gemleri olmadan paranı ve craft için envanter malzemelerini geri alamiyacaksin ore/cloth vs bu arada flashback şansi varmı diye mutlaka sor. Büyük geçmiş olsun. , bana enchantlı ve gemli döndü itemlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Arkadaşım benim de başıma geldi hack olayı 2 hafta uğraştım bende ama sonuçta bütün itemları ve parayı aldım. Ama gm i tam anlamıyla ikna etmen lasım eğer senden bilgi istiyolarsa hepsini ver ve ona accountun sana ait olduğuna kesinlikle inandır. Tam ikna olurlarsa yardımcı oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Enchant ve gem derdim yok. Adam üstümdekilere dokunmamış. Zira o itemlarla shadow lab farmlamış. Mail'i çoktan doldurdum, makineyi scanledim, benden değil yani. Mutlaka şifremi bilen biri, cafeden falan girdi vs vs bir halt yedi bunlar oldu. Düşünüyorum, şifremi bilip bu kadar salak olan adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhunarion said: Enchant ve gem derdim yok. Adam üstümdekilere dokunmamış. Zira o itemlarla shadow lab farmlamış. Mail'i çoktan doldurdum, makineyi scanledim, benden değil yani. Mutlaka şifremi bilen biri, cafeden falan girdi vs vs bir halt yedi bunlar oldu. Düşünüyorum, şifremi bilip bu kadar salak olan adam yok. benim en güvendiğim asla yapmaz dediğim yüzüne güldüğüm adam hackledi beni. valla yapmaz deme, illa makineden olmuyor cafeden giriyorsan senden önce o makinede oturanlara dikkat et. deep freeze varsa reset attırıp öyle otur bence makineye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Evden başka yerden girmedim hiç aylardır. Yani cafeden wow oynamıyorum da. Düşünüyorum, bana garezi olan kimse yok, şifreme sahip olanlar türk de değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bu devirde babandan bile şüphelencen ki ben evde hacklenseydim kesin babamdan şüphelenirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Buyse said: bana enchantlı ve gemli döndü itemlarım. O yüzden ekledim mesajımın sonuna "flashback şansı varmı diye sor" diye :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bir dakika şimdi, flashback olayı mümkün mü? Adamın saat kaçta girip shadow labs kastığı da belli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 pati kullanıcı adın/şifren ile oyundakiler aynı mıydı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yok canım. Bu zaten benim fake. Xunn banlanınca bunu kullanmaya başlamıştım. /cough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhunarion said: Biri bu sabah saat 9:30 suları accounta girip soulbound olan herşeyi bank ve gbank'e doldurmuş. Geri kalan bir dünya item'ı, merciless drake'i, mountlarımı, her haltı silmiş. Yanında alabileceği herşeyi ve 6k civarı goldu almış, üstüne lvl 39 rogue'umu silip gitmiş. Üstümdeki itemları ve arena takımlarını silmemiş, shadow labs farmlamış. GM'le konuştum, birkaç item sordu, çok yardımcı oldu, ve account'a lock vurdu, araştırma yapılacağını söyledi. Birkaç gün kitli kalacak dedi, sorum şu. Kaç gün bu "birkaç gün"? Ve herşeyi iade edebiliyorlar mı baglerdeki itemlara kadar? ÇOk geçmiş olsun Bizim guildde mete abinin hesabı öyle gitti, geldiğinde çıplaktı karakter, sanırım 1 2 hafta giremedi. Ama beklediğine değdi 3k kadar para ve itemları verdiler dipnot: ench li ve gemli olarak ilginç dimi evet. umarım sende öyle geri alırsın edit: bankada duran potlar herb malzemeleri vs geri gelmedi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Flashback??!! o.0 [Flashback.Start] "Aaah aah, bir zamanlar netherdrake'im vardı, soulfrost'lu Zhar'Doom'um vardı, sonra dallamanın teki hackledi, hepsi gitti, ooof oof" *Daydreams of Soulfrost Enchanted Greatstaff of the Devourer* [Flashback.End] Rollback olmasın o? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Eskiden Flashback diye bir oyun vardı. USA'de Out Of This World diye mi ne çıkmıştı. Hah, işte o çok güzel bir oyundu. Bu da bir flashback mesela. oO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Gangren said: Flashback??!! o.0 Rollback olmasın o? :p Film mi bu ? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 flashback eskiden yaşadığın şeyleri hayalinde canlandırma anlamına da geliyo ki adam o oyunu hayal etmiş bi nevi flashback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhunarion said: Kaç gn kapalı kalır, bilgisi olan yok mu? Yazdık ya 5 gün diye küstüm valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Acımasızlık yapmayın yaff. Düşene tekme atıyorsunuz moralini bozarak ^^ . 3-4 hafta önce hacklenmiştim. Spinebreakerda lvl70 Mage im var işte. Hemen hemen tüm itemları vermişlerdi ama sword ve offhand i yanında da bank daki bagleri vermemişlerdi. Ticket attım. 1 saat içinde cevap geldi gm den. Benden item isimlerini istedi. Verdim çantalar hariç. Sworduda enchantlı olarak verdi. İsimleri varsa elinde tüm itemları veriyorlar.Dolandırmaya kalkmamak koşulu ile. Onun dışında gm in çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Hatta gm iyi kalpli hatta ve hatta ak sakallı bir dede ise itemlarını enchantlı bile alabilirsin. Hatta aynı gün Naxx taki Anubaraktan düşen offhandide istedim daha sonraki bi saatlerde. Onuda verdiler. 1-1.5 saat sonrada yanlışlıkla aldığım vengeful robe u da geri alıp honorları arena puanlarını geri verdiler. Yani anlayacağın adam gibi gmlere denk gelirsen sana çok iyi bir şekilde yardımcı oluyorlar. 3. kez söyledim galiba. Ama saymadım tam olarak. Edit: 2-3 gün içinde açtılar acc i bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar