Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ya dün oyun oynuyodum.birden gozüme bişey batmış gibi hissettim.gozüme bi baktım aynada.gozün iç tarafından 3 tane paralel kırmızı damar goz bebeğine kadar ilerlemiş.tırstım hemen gozleri ve ışığı kapattım yattım yarım saat.kalktığımda hissedilmiycek kadar az acıyodu.şimdi yine o damarlar kızarmaya başladı.napcam?başına boyle bişey gelen varsa derdime derman olsun.bilgsiz yaşayamam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 sürekli pc basında yakından bakmaktan dolayı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bizim dersanede de böyle bir çocuk var. Konuşurken hep o damarı izliyorum, insanın dikkatini dağıtıyor çocuk ne anlatıyor filan dikkatini veremiyorsun hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 foto çekildiğinde çok kötü görünür.gözüne biri vurmuş gibi filan bile çıkabilirsin.ben o yüzden ameliyat oldm.benim gözümde hiç geçmeyen bi kızarıklık vardı..gözümün başka yerinden doku alarak oraya diktiler..ilginç bi ameliyat olmştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bişi olmaz. ne damarlar çatlattım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 damar çatlayınca bişey olmazda.. damar damar üstüne gelince fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Gözde damar damar üstüne biner mi be? Yapmayın be. İçim kalktı lan of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 pc,lens,tv uzun sure kitap durumlarında bende de oluyor.uyuyunca gecior.ama 2 gun flndevam ederse ben doktora giderdim acıkcası.bi arkadas öyle olup doktora gitmişti dediğin gibi damarları catlattıgından lens kullanma yasagı almıstı doktordan teheh.bi de damla fln kullanmıstı bi sure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Benim gözüm yumuşamıştı. O nasıl oluyor? Böyle sol gözümün sol tarafı. Sol tarafa bakıyodum göremiyodum, bir birikme, bir boğum yapıyordu orası. Allah allah dedim tuvalete gittim baktım böyle. Sola doğru çevirdim gözümü, ay orası şişti böyle. Elledim, yumuşacık yemin ederim içeri göçtü böyle. Gittim yattım, kısmen bayıldım da olabilir, sabah kalktım geçmişti, birazcık garip hissediyodum ama, sonra o da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 goz kurumasından oluyor o batma hıssı tv seyretme bılgısayar basında vs den oluyor genelde gecmesse doktora gıt goze cıddı zararı var damla verıyorlar damlatıyorsun gecıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 doktor şart! görün bişey çıkmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Xaenin said: Benim gözüm yumuşamıştı. O nasıl oluyor? Böyle sol gözümün sol tarafı. Sol tarafa bakıyodum göremiyodum, bir birikme, bir boğum yapıyordu orası. Allah allah dedim tuvalete gittim baktım böyle. Sola doğru çevirdim gözümü, ay orası şişti böyle. Elledim, yumuşacık yemin ederim içeri göçtü böyle. Gittim yattım, kısmen bayıldım da olabilir, sabah kalktım geçmişti, birazcık garip hissediyodum ama, sonra o da gitti. ödem olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben olsam doktora giderdm gözü alıdırıp eight ball koydurmaktansa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xaenin said: Gözde damar damar üstüne biner mi be? Yapmayın be. İçim kalktı lan of. asdfasd :D yok be göz için demedim ben onu hani dizinde kolunda filan olur ya..kramp gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 biri sana göz dağı verdiyse ve verilen bu dağ faaliyetteyse akan lavlar çatlak oluşmasına sebep olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Xaenin said: Benim gözüm yumuşamıştı. O nasıl oluyor? Böyle sol gözümün sol tarafı. Sol tarafa bakıyodum göremiyodum, bir birikme, bir boğum yapıyordu orası. Allah allah dedim tuvalete gittim baktım böyle. Sola doğru çevirdim gözümü, ay orası şişti böyle. Elledim, yumuşacık yemin ederim içeri göçtü böyle. Gittim yattım, kısmen bayıldım da olabilir, sabah kalktım geçmişti, birazcık garip hissediyodum ama, sonra o da gitti. ahah anlatım tahrik etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 fazla zorlamak zarar batu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ya o çatladığı gün yarım saat uyudum geçti de.gözlük takıyorum bilg oynarken.kalkılmıyo da başından pf lcd ekran aldık bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ekran yenileme hızını 75 hertz e alalım. çok önemli gözler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Damar damar üstüne binme diye bir olay tıpta yok, uydurmayalım :p Göz tansiyonunu da ölçtürmen senin için iyi olacaktırç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Biz anneannemizden öyle öğrendik =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yazın banada olmuştu gözümün içinde bi damar zongluyor gibiydi bi kaç gün baya ağrılar çektim ve kutsal birşeymiş gibide direndim baya; gitmedim doktora, geçti kendiliğinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 batuda her hastalık mevcut.. o yüzden artık korkmayuorm ben aılshfdjg adamı bi gün düzgün görmedim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar