Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

göz damarı catlağı

Killer

Öne çıkan mesajlar

ya dün oyun oynuyodum.birden gozüme bişey batmış gibi hissettim.gozüme bi baktım aynada.gozün iç tarafından 3 tane paralel kırmızı damar goz bebeğine kadar ilerlemiş.tırstım hemen gozleri ve ışığı kapattım yattım yarım saat.kalktığımda hissedilmiycek kadar az acıyodu.şimdi yine o damarlar kızarmaya başladı.napcam?başına boyle bişey gelen varsa derdime derman olsun.bilgsiz yaşayamam:(
Sosyal ağlarda paylaş

pc,lens,tv uzun sure kitap durumlarında bende de oluyor.uyuyunca gecior.ama 2 gun flndevam ederse ben doktora giderdim acıkcası.bi arkadas öyle olup doktora gitmişti dediğin gibi damarları catlattıgından lens kullanma yasagı almıstı doktordan teheh.bi de damla fln kullanmıstı bi sure
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gözüm yumuşamıştı. O nasıl oluyor? Böyle sol gözümün sol tarafı. Sol tarafa bakıyodum göremiyodum, bir birikme, bir boğum yapıyordu orası. Allah allah dedim tuvalete gittim baktım böyle. Sola doğru çevirdim gözümü, ay orası şişti böyle. Elledim, yumuşacık yemin ederim içeri göçtü böyle. Gittim yattım, kısmen bayıldım da olabilir, sabah kalktım geçmişti, birazcık garip hissediyodum ama, sonra o da gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Benim gözüm yumuşamıştı. O nasıl oluyor? Böyle sol gözümün sol tarafı. Sol tarafa bakıyodum göremiyodum, bir birikme, bir boğum yapıyordu orası. Allah allah dedim tuvalete gittim baktım böyle. Sola doğru çevirdim gözümü, ay orası şişti böyle. Elledim, yumuşacık yemin ederim içeri göçtü böyle. Gittim yattım, kısmen bayıldım da olabilir, sabah kalktım geçmişti, birazcık garip hissediyodum ama, sonra o da gitti.

ödem olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

ahah anlatım tahrik etti beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...