Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik the Movie!

Cons

Öne çıkan mesajlar

burtonesk said:
"taze yönetmen bir kardeşin henüz başlamış kariyeri nasıl bitirilir" konulu film sanırım bu. espriler de anaokulun birinci sömestrı seviyesinde.

recep ivedik tipi söyleyince komik oluyo zaten yoksa sokakta biri bana bu esprileri yapıcak tekme tokat dalarm
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne izdihamdır kardeşim...filme gittik gitmesine hatta bayaa da eğlendik ama ufak bi sorun vardı, recep ivedik karakterini izlemeye giden 5 kişiden 1'i recepten beter tiplerdi.adamlar sanki kendilerinin dışarıdan nsl göründüğünü merak ettiklerinden bilet almışlardı.

hatta basit bi örnek verim, bi tanesi masaj koltuğuna oturmuş, koltukta tabi alarm çalıyo gümbür gümbür, bu da bağıra bağıra küfür ediyo 'sus laan ...' diye, sonra yanındaki de ona diyoki: 'lan milyarlık goltuğa ne abanıyon ...'
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok bir beklentim olmadan gittim.

"Sanatsal" entel dantel ya da ne bileyim konulu sürükleyici güzel bi film aramıyodum. "Güzel ve komik bir film", abzürt, abartılı espiriler bekliyodum.

Film dediğim gibi çıktı, ama beni de düşündüğümden çok daha güldürdü. Çok başarılı filmdi valla, sevdim bayağı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...