Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 burtonesk said: "taze yönetmen bir kardeşin henüz başlamış kariyeri nasıl bitirilir" konulu film sanırım bu. espriler de anaokulun birinci sömestrı seviyesinde. recep ivedik tipi söyleyince komik oluyo zaten yoksa sokakta biri bana bu esprileri yapıcak tekme tokat dalarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 yannız scuba diving sahnesi beni resmen bitirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bu filmde gülmemek mümkün değil ya..ben baya eğlendim doğrusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 zaten espriye gülmüyoruz recep ivedik'e gülüyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 beni fragman pek güldürmedi filme gitmeye çekniyorum, abartı tiplemeler sarmıyor beni, gerçeğe yakın bişey olması lazım benim açımdan ama deniycem yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 gerçekte daha da komik tipler var inan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 dün itibari ile gittik, izledik. baya güzeldi. spoylır barmene ve fotoğrafçıya çektiği hareket sahnelerinde kıçımla yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 cuma gecesi gittik direk arkadaşlarla süper eğlendik. gnctrkcll ile bir daha gitmeyi planlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 daha filmin ilk sahnesinde kaynım bana kaydı tv programı ile yarmaya başlamıştır.izlediğim en güzel komedi filmlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yalniz kaynim bana kaydi arog un fragmanindaydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bugun 2 sinemada denedim giremedim gnçtrkcll bloklamış gişeleri, liseli kız grubuya şifremi bile paylaşcaktım ama sıra gelene kadar film saati geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 bu ne izdihamdır kardeşim...filme gittik gitmesine hatta bayaa da eğlendik ama ufak bi sorun vardı, recep ivedik karakterini izlemeye giden 5 kişiden 1'i recepten beter tiplerdi.adamlar sanki kendilerinin dışarıdan nsl göründüğünü merak ettiklerinden bilet almışlardı. hatta basit bi örnek verim, bi tanesi masaj koltuğuna oturmuş, koltukta tabi alarm çalıyo gümbür gümbür, bu da bağıra bağıra küfür ediyo 'sus laan ...' diye, sonra yanındaki de ona diyoki: 'lan milyarlık goltuğa ne abanıyon ...' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 said: hatta basit bi örnek verim, bi tanesi masaj koltuğuna oturmuş, koltukta tabi alarm çalıyo gümbür gümbür, bu da bağıra bağıra küfür ediyo 'sus laan ...' diye, sonra yanındaki de ona diyoki: 'lan milyarlık goltuğa ne abanıyon ...' bambaskaymıssınız deseydin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 odiflame said: daha filmin ilk sahnesinde kaynım bana kaydı tv programı ile yarmaya başlamıştır.izlediğim en güzel komedi filmlerinden biriydi. yarıldıgım an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Anam naaptın sen =) AROG vizyona mı girdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Halı saha çıkışı gitti bizim arklar.12 kişi yani.3-4 tane daha böyle bir grup olsa o salonlar çekilmez zaten =]. Tonlarca güzel film gelmişken altın çağ dediğimiz şu dönemde sinemalara,pek gidesim olmadı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 3 günde 791 bin 514 kişi tarafından izlenmiş.en cok izlenen ilk üç gün rekorunda 2.sırada gorayı geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Loli-pop said: odiflame said: daha filmin ilk sahnesinde kaynım bana kaydı tv programı ile yarmaya başlamıştır.izlediğim en güzel komedi filmlerinden biriydi. yarıldıgım an :D pardon arog un fragmanını karıştırmışım ama yardıysam tebrikler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 odiflame, son cümle her türlü yoruma açık ii bi cümle olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Valla çok bir beklentim olmadan gittim. "Sanatsal" entel dantel ya da ne bileyim konulu sürükleyici güzel bi film aramıyodum. "Güzel ve komik bir film", abzürt, abartılı espiriler bekliyodum. Film dediğim gibi çıktı, ama beni de düşündüğümden çok daha güldürdü. Çok başarılı filmdi valla, sevdim bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 şu kavşaktan dön 700-800km ilerde ajfakjfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 armada full çekiyor her gün. 1 gün önceden 22:15 e bulabildik. hareket çektiği sahneler bombaydı. çek ama 3 e kadar say tamam mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Pzt günü biz de bilet bulamadık Armada'da. 22.15 vardı ama geç oluyodu eryamanda oturan arkadaşa. Ama onun esas sebebi pzt-perşembenin gençtürksel günü olması galiba. Salı CEPA'ya gittik bomboştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 antalya ısparta yol kenarında çiftetelli oynarken bayağı bi gülmüşdüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Şimdiye kadar hiçbir filmde bu kadar gülmemiştim Recep ivedik karakterini çok severim filmi ayrı bi bomba olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar