unac Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ahhh ahhh... olamıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 gerçek hayatta resim çizmeyi öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 eniştem hep şunu anlatırdı.. "babası cocuğuna sen adam olamıycaksın dermiş hep sürekli ama cocukta kasmış gitmiş vali olmuş babasını ayağına çağırttırmış demişki babasına"baba adam olamazsın dedin ama bak koskoca vali oldum" babasına gülerek demişki "evladım ben sana vali olamazsın demedim ki adam olamazsın dedim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bi gün eniştemin donanması yakıldı, yakanlara dedi ki, "siz inebahtıda benim donanmamı yakmakla sakalımı kesmiş oldunuz, ben ise kıbrısı alarak sizin kolunuzu kestim." işte o anda kalabalığın ağzından şu sözcükler dökülüverdi, "sakın aptallarla tartışma, çünkü onlar seni önce kendi seviyelerine çekerler, sonra da tecrübeleriyle seni alt ederler." o günden beri bursaspor çubuklu formayla çıktığı tüm deplasman maçlarını kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 adamınbiri said: eniştem hep şunu anlatırdı.. "babası cocuğuna sen adam olamıycaksın dermiş hep sürekli ama cocukta kasmış gitmiş vali olmuş babasını ayağına çağırttırmış demişki babasına"baba adam olamazsın dedin ama bak koskoca vali oldum" babasına gülerek demişki "evladım ben sana vali olamazsın demedim ki adam olamazsın dedim" o vali tam efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 oha senin enişten benim eniştemi dövermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 daha konsepte donuk, daha kişisel topicler tabiki tercihimiz. yoksa buranın garbagedan benim de consdan ne farkım kalir değil mi? teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Cons.'a hakaret etti, duydunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ben daha çok gördüm duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bu da bana hakaretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ahahh cok yerinde bşir tespit ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 dory said: benim de consdan ne farkım kalir değil mi? teşekkurler. prçuned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 beni takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 adamınbiri said: eniştem hep şunu anlatırdı.. "babası cocuğuna sen adam olamıycaksın dermiş hep sürekli ama cocukta kasmış gitmiş vali olmuş babasını ayağına çağırttırmış demişki babasına"baba adam olamazsın dedin ama bak koskoca vali oldum" babasına gülerek demişki "evladım ben sana vali olamazsın demedim ki adam olamazsın dedim" o öyle değil bikerem babasını ayağına çağıttırmış.. -baba bak sen adam olamazsın dedin..vali oldum demiş. babası da: "vali olmş olabilirsin ama beni ayağına getirtiyosun; hala adam olamamışsın."demiş sorada vali O.o diye biliyom ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yanlış bilion eisen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 bilmemek ayıp değil..yannış bilmek ayıptır ama. pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 cons>dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 dory said: daha konsepte donuk, daha kişisel topicler tabiki tercihimiz. yoksa buranın garbagedan benim de consdan ne farkım kalir değil mi? teşekkurler. lamer eziq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ginaly said: bi gün eniştemin donanması yakıldı, yakanlara dedi ki, "siz inebahtıda benim donanmamı yakmakla sakalımı kesmiş oldunuz, ben ise kıbrısı alarak sizin kolunuzu kestim." işte o anda kalabalığın ağzından şu sözcükler dökülüverdi, "sakın aptallarla tartışma, çünkü onlar seni önce kendi seviyelerine çekerler, sonra da tecrübeleriyle seni alt ederler." o günden beri bursaspor çubuklu formayla çıktığı tüm deplasman maçlarını kaybediyor. ahaha hahahahaha ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar