Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben nasıl büyük adam olucam?

unac

Öne çıkan mesajlar

eniştem hep şunu anlatırdı..
"babası cocuğuna sen adam olamıycaksın dermiş hep sürekli ama cocukta kasmış gitmiş vali olmuş babasını ayağına çağırttırmış demişki babasına"baba adam olamazsın dedin ama bak koskoca vali oldum" babasına gülerek demişki "evladım ben sana vali olamazsın demedim ki adam olamazsın dedim"
Sosyal ağlarda paylaş

bi gün eniştemin donanması yakıldı, yakanlara dedi ki,

"siz inebahtıda benim donanmamı yakmakla sakalımı kesmiş oldunuz, ben ise kıbrısı alarak sizin kolunuzu kestim."

işte o anda kalabalığın ağzından şu sözcükler dökülüverdi,

"sakın aptallarla tartışma, çünkü onlar seni önce kendi seviyelerine çekerler, sonra da tecrübeleriyle seni alt ederler."

o günden beri bursaspor çubuklu formayla çıktığı tüm deplasman maçlarını kaybediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
"babası cocuğuna sen adam olamıycaksın dermiş hep sürekli ama cocukta kasmış gitmiş vali olmuş babasını ayağına çağırttırmış demişki babasına"baba adam olamazsın dedin ama bak koskoca vali oldum" babasına gülerek demişki "evladım ben sana vali olamazsın demedim ki adam olamazsın dedim"

o vali tam efsane
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

o öyle değil bikerem

babasını ayağına çağıttırmış..
-baba bak sen adam olamazsın dedin..vali oldum demiş.
babası da: "vali olmş olabilirsin ama beni ayağına getirtiyosun; hala adam olamamışsın."demiş
sorada vali O.o

diye biliyom ben..
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
bi gün eniştemin donanması yakıldı, yakanlara dedi ki,

"siz inebahtıda benim donanmamı yakmakla sakalımı kesmiş oldunuz, ben ise kıbrısı alarak sizin kolunuzu kestim."

işte o anda kalabalığın ağzından şu sözcükler dökülüverdi,

"sakın aptallarla tartışma, çünkü onlar seni önce kendi seviyelerine çekerler, sonra da tecrübeleriyle seni alt ederler."

o günden beri bursaspor çubuklu formayla çıktığı tüm deplasman maçlarını kaybediyor.

ahaha hahahahaha ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...