Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.3.2

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Xhunarion said:
Her icelance imba diyene zaten iki tane lol çekip konuya dönmek lazım, armory linkini istememe gerek yok, biliyorum ki max 1700.

-Wissy said:
Yok 1700 olsa yine oyle iddialarda bulunmaz. 1500 alti oldugu belliydi. Ondan sordum, emin oliyim diye.

Kusura bakmayin da, "armory ratinginiz bilmemkactan dusukse zaten hic konusmayin, kucuk daglari biz yarattik" tarzi soylemlerinize biraz gem vurursaniz topluca sevinicez Wissy ve Xhun. Insanlarin kendilerine gore PvP dengesizligi olan seyleri belirtmesi icin sizin gibi butun gun PvP yapiyor olmasi sart degil, boyle '1337' bir forum degiliz henuz cok sukur.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Xhunarion said:
Her icelance imba diyene zaten iki tane lol çekip konuya dönmek lazım, armory linkini istememe gerek yok, biliyorum ki max 1700.

-Wissy said:
Yok 1700 olsa yine oyle iddialarda bulunmaz. 1500 alti oldugu belliydi. Ondan sordum, emin oliyim diye.

Kusura bakmayin da, "armory ratinginiz bilmemkactan dusukse zaten hic konusmayin, kucuk daglari biz yarattik" tarzi soylemlerinize biraz gem vurursaniz topluca sevinicez Wissy ve Xhun. Insanlarin kendilerine gore PvP dengesizligi olan seyleri belirtmesi icin sizin gibi butun gun PvP yapiyor olmasi sart degil, boyle '1337' bir forum degiliz henuz cok sukur.

Yahu ben de onu diyorum işte. Ayrıca bütün gün pvp falan yapmıyorum ben, gerek de yok. Bir insan çıkıp icelance imba diyorsa bütün pvp bilgisin bilenlerin gözü önünde ortaya seriyor, bilmeyenleri yanlış yönlendiriyordur, bunu söylüyoruz.

Ayrıca bu agresiflik niye uslüpta?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Xhunarion said:

-Wissy said:

Okumadan yazan mod da iyiymis.
Ortada bir 1950 iddiasi var 30 resil ile.
Sosyal ağlarda paylaş

o iddayı bende sezon 1 de yapmıstım 1850 rating le daha sanırım sizin gibiler yeşil itemla dolasırken bende 1960 ap ( buffsız ) combat ta vardı nisan ayında .. zor bi olay deil 2k ap dediginiz gözünüzde büyütmeyin okadar cok.. resillence da 70 civarıydı .. takım arkadaslarımın hicbirinde vent olmadıgı icin daha fazla ilerletememiştim orası ayrı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Xhunarion said:

-Wissy said:

Baggio teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.Burada pvp dengesizliğini tartışırken bir örnek verdim.Hiç bir şeyi idda etmedim zaten yaptığımız şeyleri idda etmeye gerekmi var.2k apnin nasıl yapıldığını bilmeyen bir insanlada zaten polemik yaratmam.Hele pvp yeteneğinin>itemdan üstün geldiğini itemsız arenada yüksek rating çekmenin kendileri için hayal olduğunu anladığım insanlarla hiç tartışıp kendimi yormam..

''Cahile laf anlatmak,deveye hendek atlatmaktan zordur''
Sosyal ağlarda paylaş

NeL said:
o iddayı bende sezon 1 de yapmıstım 1850 rating le daha sanırım sizin gibiler yeşil itemla dolasırken bende 1960 ap ( buffsız ) combat ta vardı nisan ayında .. zor bi olay deil 2k ap dediginiz gözünüzde büyütmeyin okadar cok.. resillence da 70 civarıydı .. takım arkadaslarımın hicbirinde vent olmadıgı icin daha fazla ilerletememiştim orası ayrı :)

LoL bilen biri çıktı rogue oynamayı.
Sosyal ağlarda paylaş

kitlenecek birsey yok bence
Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?43,3054168,3069033#msg-3069033

Baggio said:
Xhunarion said:

-Wissy said:

onla ilgisi yok bence olayın pvp biraz o kadar somut değil pve kadar sürekli farklı setuplar/kombinasyonlarla karsılasabiliyoruz.yani pve yapan insanlar gibi git bosskillerstan sunu izle consumable kap ezberle raide gir try flm'dan daha cok sürekli pvp yapmayı gerektiriyor geliştirmek için ha herkeste cok iyi pvp yapabilecek diye birseyde yok ama bazıları gerçekten ısrarla anlamıyor yada anlamak istemiyor.geçen topicte okumustum cheap shottan trinket kullanıp cıkan biri roguelar cok op hede hödö diyordu,ee yarın oburgun impact yiyip trinket kullancak sonra magelere sıra gelcek korkuyorum.hayır herkesde de cok bilmis havalar varken bence yuksek ratingli playerların bu yanlısları düzeltmesi güzel en azından öğretici olur.pve kıstası olarak dusunursek illidan tanklayan bi tank nasıl ssc/tk yapan bi tanka item/playstyle hakkında bilgi verebiliyorsa,burdada yüksek ratingler en azından belirli bi pvp düzeyi hakkında yorum yapabilmeyi gerektirir,ne bileyim mesela bambaska birsey tartısırken geliyor biri olmadık bişiler soruyor 10sayfa tartısma cıkıyor acıklama flm bence yorum yaparken ratinglerin belirtilmesi önemli gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

bnm armory update olmasmis 1-2 gun icinde tekrar bak o ratingler eski 5v5 oynuyorm suan battlegrpbn 17. 5v5 i ayrica sunuda belirmek istiyim Mage oynuyorsn sanmistim bi baktim resto druid daha fazla uzatmaya gerek yok pvpde resto druidle 1800lerde gezen adamla tartismaya gerek bile yok suan masmavi druid+lock bile 1700 lerde gezio cok armory verebilirm s1 gearli 2 tane elemean cast time die bisi yok dot dot hot hot pillar abuse GG
Sosyal ağlarda paylaş

olivera said:
bnm armory update olmasmis 1-2 gun icinde tekrar bak o ratingler eski 5v5 oynuyorm suan battlegrpbn 17. 5v5 i ayrica sunuda belirmek istiyim Mage oynuyorsn sanmistim bi baktim resto druid daha fazla uzatmaya gerek yok pvpde resto druidle 1800lerde gezen adamla tartismaya gerek bile yok suan masmavi druid+lock bile 1700 lerde gezio cok armory verebilirm s1 gearli 2 tane elemean cast time die bisi yok dot dot hot hot pillar abuse GG

LoL ben yazmıcaktım sen yazmışın resto druid full mercil/vengeful set 1800lerde sürünüyor görünce baya yarıldım tartışmayı bitirmeye karar verdim reqcim.Bazılarının neden 1950 ratinglere isyan ettiği belli bende okadar itemla 1800lerde gezsem ve birileri çıkıp biz arena itemsız şöle şöle yaptık dese kompleks yapar forumda isyan ederim haliyle hahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehh geç bir edit oldu herneyse aslında böyle tartışmalara katılmayı sevmiyorum ama aaa resto druidle xxx ratingle bunları söylüyor hahah gibi tavırlarda beni benden alıyor :S
Şimdi sizin teorinize göre pvp yapan her resto druid minimum 2k rating ile oynaması gerekiyor, böylemidir?
Sosyal ağlarda paylaş

Bassist said:

Baggio teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.Burada pvp dengesizliğini tartışırken bir örnek verdim.Hiç bir şeyi idda etmedim zaten yaptığımız şeyleri idda etmeye gerekmi var.2k apnin nasıl yapıldığını bilmeyen bir insanlada zaten polemik yaratmam.Hele pvp yeteneğinin>itemdan üstün geldiğini itemsız arenada yüksek rating çekmenin kendileri için hayal olduğunu anladığım insanlarla hiç tartışıp kendimi yormam..

Sevgili Baggio " -Wissy" nin o postu sizin yazmış olduğunuz "30 resil 2K Attack powerli multilate spec rogue 1950 ratingyaptım full merci priesti 15 saniyede kesiom" iddasina atıfen yapmış olduğunu görmediği için yanlış yorumlayıp "Elitist" bi post olarak algılamışdır sanıyorumki o da farkına vardı sonradan ve düzelticek bu yanlış anlaşılmayı.

Şimdi 1950 rating sezon 2 için birşey değil gayet mümkün rogue/druid yada Rogue/mage setupuyla rahatca orta/düşük seviyeli bi gear ile edinilebilirdi amma ve lakin dersenizki
Full merciless Shadow priest'i 15 snyde kesiyorum diye bizde HAKLI olarak "Ufak at arkadaşım" deriz hele hele bunu sümsük Primal Intent set ile yapiyorum derseniz çok affedersiniz popomuzla güleriz.

Çok uzun süredir internet terminolojisindeyim özellikle forum ortamlarında şahsınız gibi atıflarda bulunanları çok gördüm buradaki olay ektare atıfta bulunup kendinizi seçkin göstermeye çalışmakdır.
dediğimiz gibi 1950 rating yaptim ezik itemle yorumunuzun doğruluk payı var gayet mümkün
Lakin..
15 snyde full merciless (ortalama alırsak 425+ resilliance ve 12-13k+ hp Forti ile) güleriz çünki şüphe götürmez bi yalan.
Multilate ile 2k attack power yaptim demişsiniz kullandığınız item olarakda Primal Intent set göstermişsiniz buda yalan olması muhtevi çünkü pre t4 gear ve Assassination spec ile 2k ap yaptım derseniz bizde derizki item kombinasyonunuzu görmek istiyoruz ki hakkında yorum yapabilelim deriz bize pekde doğru gelmio hele bi armory görelim deriz aksi taktirde bu idda da inanılırlığını yitirir.
Krakterimi sildiler arkadaşlarım demişsiniz
Siz bize karakter ismi realm veriniz biz X dönemlde üzerinizde olan itemi ve statlarınızı bulmaya çalışalim bu konu hakkinda illaki birçok site vardir.

Son söz olarak kuzum Allah aşkına ilgi çekmek için asılsız/yalan/kaynağı olmayan uçarı iddalarda bulunmayınız bu sizin forum içindeki saygınlığınıza zarar verir özellikle aldığınız ilk destek mesajından sonra ''Cahile laf anlatmak,deveye hendek atlatmaktan zordur''
gibi bir postla gelirseniz saygınlığınızı tamamen yitirirsiniz.

Saygınlık kazanılan birşeydir "Paticik World Of WarCraft" forumlarında saygınlık kazanmak için üslubunuzu temiz tutmak yalan/saldırı/kaynak eksikliği olan atıflardan uzak durmak yetecekdir,Yapmacık/Yapıştırma bi saygınlık kessinlikle kalıcı değildir..
Unutmayınızki burada çoğu arkadaşımız işinin ehli belirli biryerlere kelmiş deneyimli oyunculardır.

Saygılar,

//edit: Yazım yanlışı eh anca uyandım olur o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya güldüm valla.Charlarımı arkadaşlarımmı sildi?Hiçbirşey okumadan bu öfke niye?Sen ve arkadaşların kimseye bu forumda ufak at diyemez işte mevzu o.
Herkeze saygılı olun önce.Sen yapamyorsan yapana laf atmıcaksın!Biz post açıp şöle böle yaptık dedikmi?forumda tecrübe paylaştık ama 5 sayfa yalancı muamelesi yaparsanız bi adama cevabınıda alırsınız.Rogue ta daha sublety talent dışında 2k ap olabileceğini bilmeyen oyuncularmı deneyimli?Sen ilk çıktığında primal striker set nekadar değerliydi o günleri bilirmisin?Yoksa o günlerde yeşil itemlarınla lvl mi kasıyordun?

Güldürme beni..

Kişisel tartışmalarla forumu kirletiyoruz kapayın konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bassist said:
Regalya güldüm valla.Charlarımı arkadaşlarımmı sildi?Hiçbirşey okumadan bu öfke niye?Sen ve arkadaşların kimseye bu forumda ufak at diyemez işte mevzu o.
Herkeze saygılı olun önce.Sen yapamyorsan yapana laf atmıcaksın!Biz post açıp şöle böle yaptık dedikmi?forumda tecrübe paylaştık ama 5 sayfa yalancı muamelesi yaparsanız bi adama cevabınıda alırsınız.Rogue ta daha sublety talent dışında 2k ap olabileceğini bilmeyen oyuncularmı deneyimli?Sen ilk çıktığında primal striker set nekadar değerliydi o günleri bilirmisin?Yoksa o günlerde yeşil itemlarınla lvl mi kasıyordun?

Güldürme beni..

Kişisel tartışmalarla forumu kirletiyoruz kapayın konuyu.

Arkadaşların silmeyip hala oynuyorsa nedir Armory linkini vermeni enelliyen şey?
Hangi yorumumda öfke gördün yahu :>
Yalan söylemekdesin "Ufak at" demek herkezin hakkıdır.
Ya genç arkadaşım "Sen yapamyorsan yapana laf atmıcaksın!" Emirmi veriyorsun? peki bilmiyoruz nasıl yapıldığını ve ne itemler gerektirdiğini bize yapılış şeklini yada hiç yokdan kulllandığın itemlerin isimlerini yazarsan bizde öğrenmiş oluruz 15 saniyede full merciless priestin nasıl kesildiğini Assasination spec + pre t4 gear ile nasıl 2000~ attack power yapıldığını.

//Edit:
Primal strike setin nesi değerliydi ? 12 hit veren sümsük bi setti? Nerdeyse Assasination dengi bi set AP si güzel ama başka hiçbirşeyi yok.
Top Spell dmg de 13. idim PRE-BC de 792 dmg (The Restrained Essence of Sapphiron suz)

Yörünge pls.
Sosyal ağlarda paylaş

olivera said:

Lock'la oynamiyorum 1.
Rating'im 2001 su an 2.
Tekrar bak bla bla gececeksin. 1400 Ratingle buraya gelip 1950'yiz demiceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Konu nedir tam bilmiyorum, 20 sayfa okumayada üşeniyorum ama son 2 sayfada devam eden bir rogue priest tartışması var. az da priest oynamışlığım var bg de olsun arenada olsun ev arkadaşımın karakteriyle. Ama ezik itemli rogue un 15 sn de priest kesmesi diye bir durum mümkün değil. 15 saniyeyi geçtim kesmesi mümkün değilki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...