Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bugune kadar ne yonjam oldu, ne hi5ım, ne de feysbukum olacak!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karsılastıramam cunku bilmiorm.ciddi sekilde hiç birine dair en ufak fikrim yok. aaaa ne bu asbiyet.garbıç burası eeelenmeye geldik biz coluk cocuk bey!
Mesaj tarihi:
ulan yonjam da var feysbukum da:D
yonjayı 2-3 ay önce açmıştım, arkadaşları ekledim bi daha da girme gereği duymadım..
feysbukum da var 2-3 günde bir giriyorum falan..
olmasa da olur benim için:D
Mesaj tarihi:
facebookta fake acc var eskı arkların neler yaptıgına fılan bakıyom ıs okul hayat ne yapmıslar nerelere gelmısler dıyee can sıkıntısı ıste kımıs bı poh olmamıs kımısı eevlenmıs coluk couga karısmıs pehhh
Mesaj tarihi:
Facebook'um var zamanında yonjamda vardı .. ama facebook'un yeri ayrıdır ..

İlkokul arkadaşlarımı buldum evet klasik ama 2 tanesiyle süper muhabbetim oldu ve artık her memlekete gittiğimde takılacak süper ortam yaptım ..

Yaşasın facebook!
Mesaj tarihi:
benim de vardı facebook ama baktım biri bizi gözetliyorun şahsi versiyonu olmuş deaktive ettim. diğerlerine bakmadım hiç. ama fazla kasmamak lazım yani böyle benim facebookum yok falan diye
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
benim de vardı facebook ama baktım biri bizi gözetliyorun şahsi versiyonu olmuş deaktive ettim. diğerlerine bakmadım hiç. ama fazla kasmamak lazım yani böyle benim facebookum yok falan diye
bana ise bu kasmak kavramı ciddie alınız yoksa sallayınız,duvara vurunuz:sallasam nie garbıç nie garbıç?

Mr_Hand said:
irin said:
mutlu muyum evet. bunlarsız da yasanıor mu evet!var mı benüm gibi baska?

ooo namuslu garı bulduk.
sdfsdf
felöööön
Mesaj tarihi:
bende sadece msn kullanıyorum aşırı mutluyum. ama facebook a girip ilkokuldaki arkadaşlarımın(bayan olanların :P ) ne halde olduğunu görmek hatta mümkünse bilimum buluşmalarda birlikde olmayı isterim
  • Yeni Oluştur...