irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 mutlu muyum evet. bunlarsız da yasanıor mu evet!var mı benüm gibi baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bir facebook, ki yonja ve hi5 gibi sitelerle karşılaştırılmasına karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 karsılastıramam cunku bilmiorm.ciddi sekilde hiç birine dair en ufak fikrim yok. aaaa ne bu asbiyet.garbıç burası eeelenmeye geldik biz coluk cocuk bey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hiç iskender yedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 benim de yok da, haykırma ihtiyacı duymamıştım. paranoyağım hoca vermem kişisel bilgi ben. adımı bilem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Haykırmamış, var mı benim gibi başka demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 ulan yonjam da var feysbukum da:D yonjayı 2-3 ay önce açmıştım, arkadaşları ekledim bi daha da girme gereği duymadım.. feysbukum da var 2-3 günde bir giriyorum falan.. olmasa da olur benim için:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Hepsinden var bugüne kadar hiçbir faydasını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 facebookta fake acc var eskı arkların neler yaptıgına fılan bakıyom ıs okul hayat ne yapmıslar nerelere gelmısler dıyee can sıkıntısı ıste kımıs bı poh olmamıs kımısı eevlenmıs coluk couga karısmıs pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 benimde hiçbiri olmadı. bi msnim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Facebook'um var zamanında yonjamda vardı .. ama facebook'un yeri ayrıdır .. İlkokul arkadaşlarımı buldum evet klasik ama 2 tanesiyle süper muhabbetim oldu ve artık her memlekete gittiğimde takılacak süper ortam yaptım .. Yaşasın facebook! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 irin said: mutlu muyum evet. bunlarsız da yasanıor mu evet!var mı benüm gibi baska? Senin gibi, izmirli ve daha güzeli varsa selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 şu bi ara msnde dalga dalga gelen "feysbuk yokmu aradım cıkmadın?" furyası bittiya cok mesudum yok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 irin said: mutlu muyum evet. bunlarsız da yasanıor mu evet!var mı benüm gibi baska? ooo namuslu garı bulduk. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 benim de vardı facebook ama baktım biri bizi gözetliyorun şahsi versiyonu olmuş deaktive ettim. diğerlerine bakmadım hiç. ama fazla kasmamak lazım yani böyle benim facebookum yok falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ben de diyorum biri silmiş beni, hatta küfür etmiştim acaba hangi göt diye ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yonja açmışlar adıma ama bilmiyorum bile adresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yonja yok da facebook a bakabilirim bi ara boş kalırsam falan şöyle bi uğramayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Pyro said: Ben de diyorum biri silmiş beni, hatta küfür etmiştim acaba hangi göt diye ahah. -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 nir kedim bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ardeth said: benim de vardı facebook ama baktım biri bizi gözetliyorun şahsi versiyonu olmuş deaktive ettim. diğerlerine bakmadım hiç. ama fazla kasmamak lazım yani böyle benim facebookum yok falan diyebana ise bu kasmak kavramı ciddie alınız yoksa sallayınız,duvara vurunuz:sallasam nie garbıç nie garbıç? Mr_Hand said: irin said: mutlu muyum evet. bunlarsız da yasanıor mu evet!var mı benüm gibi baska? ooo namuslu garı bulduk. sdfsdffelöööön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 çünkü diğer bölümlere açsan garbage'a gönderilirdi hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bende sadece msn kullanıyorum aşırı mutluyum. ama facebook a girip ilkokuldaki arkadaşlarımın(bayan olanların :P ) ne halde olduğunu görmek hatta mümkünse bilimum buluşmalarda birlikde olmayı isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 @ardeth o kdr emin olma bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 kimse yazmis mi baktim yazmamis AFFERIM!!! BRAVO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar